Yves Rocherin mainio vartalovoide

Tilasin joulukuussa läjän kosmetiikkaa Yves Rocherilta. Heräteostoksena ostoskoriin livahti myös Expert Repair-sarjan Repair Lotion Dry Skin-vartalovoide. Tuubi on nyt käytetty loppuun, ja haluan kehaista tuotetta täälläkin. Tämä oli todella mainio vartalovoide!

Koostumus oli täyteläistä, mutta hyvin imeytyvää. Tuoksu oli kookokseen vivahtava, ei ihan suosikkini mutta ei ärsyttänyt liikaa. Kuiva ihoni rakasti tätä, koostumus oli todella ravitseva. Toinen vähän samanoloinen suosikkivoiteeni on Kicks Pure Natural Oils-vartalovoide. Muutkin ovat tykästyneet tähän, koska voide on saanut viime vuonna sekä Ruotsin että Tanskan beauty awardseissa palkinnon 🙂

150 ml tuubi kului käytössäni ihan liian nopeasti, mutta voisin loistavan sisällön vuoksi ostaa tätä toistekin. Yves Rocherin sivuilla tuotteen normaalihinnaksi ilmoitetaan 12,90€, mutta harvoinpa Yvesillä täyttä hintaa joutuu maksamaan kun jatkuvasti on joku alennuskampanja käynnissä 🙂

+60c

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *