Enkelikiharat ojennukseen

Arvaattekos mitä nämä ovat?

Ei, en ole alkanut sisustamaan kotiamme enkeli- ja kissantassupatsailla. Nämä ovat hiusharjoja!

Tangle Angel-sarjan hiusharjat sain niiden maahantuojalta kokeiluun. En ole koskaan nähnyt näitä missään aiemmin, ja täytyy sanoa että minusta nämä ovat aika suloisia!

Tangle Angel ja sen pienempi koko Tangle Cherub ovat siis takkuja selvittäviä hiusharjoja. En haluaisi verrata Tangle Teezeriin, mutta pakkohan se on. Harjakset ovat siis samalla lailla taipuisia ja keskenään eri pituisia kuin Tangle Teezerissäkin. Tangle Angel tuntuu nappaavan vähän enemmän hiusmassaa itseensä kerralla kuin TT, mutta ei tälläkään koko hiuksia yhdellä vetäisyllä harjaa.

Se juttu Tangle Angelissa, veistoksellisen ulkomuodon lisäksi, on paitsi kuumuudenkestävyys mutta patentoitu antibakteerinen Biomaster-suoja. Biomaster on siis hopeapohjainen käsittely, joka tappaa bakteereita ja siten estää hajujen ja värjäytymien syntymisen ja siten samalla pitää harjan hyväkuntoisena pidempään.

Föönaushommissa en itse tätä oikein osannut käyttää, mutta minä olenkin vähän fakkiutunut yhteen tietynlaiseen hiusharjaan hiustenkuivaajan kanssa pelatessa. Mutta Tangle Teezerhan ei kestä lämpöä ollenkaan, jos tälle vertailulinjalle lähdetään.

Ainoastaan minä en päässyt näistä nauttimaan, vaan kisumisulini Pamela ja Marilynkin saivat jotakin!

Pet Angel! Likat rakastuivat tähän, välitön kehräys alkaa kun tällä silittelen neitosten turkkeja. Sitä vanhaa harjaansa nämä vaan pureskelivat, joten tämä todellakin miellytti enemmän.

Pamela nautiskelee

Tässä harjassa on se sama antibakteerinen käsittely. Jäin miettimään, jos tällä harjaisi koiraa, tuoksuisiko sen turkki vähemmän… koiralle?

Mutta siis, eiköhän tämä nyt tarkoita sitä että bakteerit eivät jää harjaan elämään, ei sitä että eläimestäsi tulisi syväpuhdas tällä harjailemalla 🙂

Tangle Angel-sarjan harjoja saa kampaamoista ja kampaamoliikkeistä. Tarkempia myyntipaikkoja minulla ei valitettavasti ole antaa. Ulkomaisista nettikaupoista Beautyexpert myy Tangle Angeleita.

Tangle Angelin hinta on noin 21-25€, Tangle Cherubin 17,50-21€ ja Pet Angelin 24-28€ myyntipaikasta riippuen.

20 thoughts on “Enkelikiharat ojennukseen

  1. Olen katsellut Tangle Angelia jo pitkään tuolta Beauty Expertiltä, mutta olen jättänyt tilaamatta, kun se ei kuitenkaan voita mun Mason Pearsoneita, vaikka onkin syötävän suloinen! Harmi, kun ei ole kisua talossa, olisin voinut hommata hänelle Pet Angelin. 😀

  2. Kuulostaa aika kivoilta! Pitäis ehkä jopa ostaa tällainen, kun mun vanha Teezeri on jo kohtuullisen kulunut ja tarvisin harjan, jota voi käyttää hiuksien kuivaamisessakin.

  3. oijoi .. toi pet angel .. olis niin mun vauvoille tehty 😉 .. toivottavasti saadaan suomeenkin ;)! Ihania naatiskelu kuvia, kun toisia harjataan … <3

  4. Voi eiiiiiiii, mä katsoin ekasta kuvasta, että tuo tassuharja on PAKKO saada. Mutta höh se onkin eläimille 😛 Ei tuo enkelikään tietty hassumpi olisi 🙂

  5. härreguud nää on hienoi! Mun tangleteezeri kyl sai nyt kilpailua 😀 Pitää varmaa harkita tämmösen hankkimista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *