Shiseido Eye Color Bar

Joskus elämässä tapahtuu ihania, yllättäviä asioita. Sellaisia mitkä hymyilyttävät vielä pitkän aikaa jälkikäteen. Eräänä tylsänä työpäivänä sain puhelun ihanaiselta Oot meikannut!-blogin Annalta. Hän oli Lahden Sokoksen alepöydän ääressä, käsissään kaksi Limited Edition Shiseido Color Baria. Palettien aleprosentti oli 70%, joten kuudenkympin paletin sai alle 18 eurolla. Hän taisi arvata jo soittaessaan, mitä vastaan kysymykseen ”ostanko sullekin?”.

Olin siis kuolannut tätä palettia Ilonan ja Eikon blogeista jo vaikka kuinka kauan. Mutta kuusikymmentä euroa, en vaan kyennyt maksamaan tästä niin paljoa. Olen siis aivan hillittömän onnessani, kun lopulta sainkin tämän hyppysiini köyhtymättä överisti! Onni on ihana kosmetiikan päälle ymmärtävä toveri <3

Color Barissa on siis yhdeksän upeaa luomiväriä, ja paletin ideana on että niistä voi halutessaan sekoitella ja kerrostaa omanlaisensa meikin. Juuri blogipostauksista olen nähnyt, kuinka monenlaisia meikkejä tällä todellakin saa aikaan.

Ensimmäisellä meikkauskerralla Color Barilla tein sinertävänlilan meikin, koska päälläni oli sininen mekko kyseisenä päivänä. Silmän sisänurkassa on sävyjä Champagne ja Soda. Liikkuvalla luomella Parfait Amour, varjostuksessa Liquorice ja häivytyksessä mukana vähän Curacaota.

Rajauksena yläluomella Sensain tussi. Alarajaus Clarinsin lilalla kynällä, johon lisäsin viistopäisellä siveltimellä vähän Curacaota.

Voipi olla että tykitän Color Bar-meikkejä muutamankin tulemaan lähiviikkoina, nyt kun valoakin on aamuisin mahdollistamassa moinen 🙂

12 thoughts on “Shiseido Eye Color Bar

  1. ((((: Tuli niin kiva fiilis kun löysin tän ja vielä enempi kuinka paljon tästä ilahduit! Ja meikki on mitä loistavin (:

  2. Tää oli kyllä varsinainen löytö! Oon totaalisen rakastunut tohon palettiin edelleen, sillä saa vaikka mitä aikaan ja sävyt ovat tosi kauniita. Ihan paras ostos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *