Laveran huulipuna

Sain taannoisesta Sensaitstin blogimiitin vaihtoläjästä haalittua monia ihania juttuja, kuten ehkä olette viime aikoina huomanneet 🙂 Niistä yksi oli käyttämätön luonnonkosmetiikkamerkki Laveran huulipuna kauniissa vanhan roosan sävyssä Rosewood Dream.

Puna tuntuu huulilla vahamaiselta mutta se levittyy kuitenkin pehmeästi. Pysyvyys on hyvä. Puna ei jää mitenkään liukkaan tuntuiseksi huulille, mutta en kokenut sen mitenkään kuivattavan huulia. Sävy on todella toimiva arkikäyttöönkin. Blogini nimestä huolimatta suosin huulikiiltoja, ja oli kivaa vaihtelua vaihtaa välillä huulipunaan.

Lopuksi osana meikkiä. Luomilla Clarinsin Splenours-palettia, poskilla Illamasquan voidemainen poskipuna Rude.

Kiitokset sille bloggaajalle kuka tämän nyt vaihtoläjään Sensaistin miitissä laittoikin! 🙂

Laveran meikkejä myy muun muassa Hyvinvoinnin tavaratalo. Muut Lavera-jälleenmyyjät löydät täältä.

Translation: I got this Lavera Trend Sensitiv Lipstick in Rosewood Dream from a fellow-beautyblogger. I like the shade, very wearable. The texture is a bit on the waxy side, but it applies smoothly and stays put for hours. Despite the dryish feel, it did not dry out my lips at all. Liked it! I combined it with Clarins Splenours Eyeshadow Palette and Illamasqua Cream Blusher in Rude.

Pamela, the yksinäinen kököttäjä

6 thoughts on “Laveran huulipuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *