Helmikuun loppuneet

Helmikuu on taputeltu kasaan ja on loppuneiden tuotteiden selonteon aika. Meikkipakin siivous toi oman lisänsä, muuten saldo olisi ollut aika köyhä.

Siinä the läjä.

Lumene Arctic Spa Vartalovoi oli tosi mini. Siis 100 ml vartalotuotteelle, todella pieni normaalikokoiseksi. Tämähän kului loppuun minulla noin viikossa. Purkki näyttää isommalta, ja voiteen huvetessa huomasin että siellä on sellainen piilopohja antamassa isompaa vaikutelmaa. Itse voide tuoksui kivan miedolta, mutta rullautui iholla kuivuttuaan aika helposti. Kaikenkaikkiaan siis vähän pettymys, kallistakin vielä.

Lavera Orange Feeling Body Lotion on nähty aiemmin tässä postauksessa. Mukavan hedelmäinen tuoksu, hyvä kosteutusteho ja nopea imeytyvyys saivat minut ihastumaan tähän. Voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin. Harmi vaan että tämäkin hupeni aika vauhdilla.

Yves Rocher Vanilla Lemon Perfumed Body Lotion on majaillut jemmoissani yli vuoden ennen käyttöönottoa. Se oli joulun kausituote joita hamstrasin alesta kaksin kappalein. Eli toinen samanlainen on vielä jäljellä. Ihan perushyvä vartalovoide, ei valittamista. Ei kuitenkaan mikään tehokosteuttaja.

Yves Rocher Jardins du Monde Ylang-Ylang käsisaippua on tullut joskus kaupanpäällisenä. En ihan innostunut tästä, tuoksu oli väärällä tavalla parfyymimainen. En muutenkaan ostaisi näin pienen pakkauksen käsisaippuaa.

Lavera Wild Rose 24h Moisturizig Creamista olen jutellut aiemmin tässä postauksessa. Mukavan ruusuiselta tuoksuva kasvovoide tuntui tehokkaan kosteuttavalta. Minulla tämä kuitenkin huononsi ihomeikin pysyvyyttä, joten käytin öisin ja meikittöminä päivinä.

Dermalogica Skin Hydrating Boosterin 7 ml kokeilukoko oli äärimmäisen riittoisa. Tätä hajusteetonta tehokosteuttajaa tarvitsee vain muutaman tipan koko kasvoille, ja sitä voi levittää silmäluomillekin. Tämä oli kirjaimellisesti pelastaja atooppisen hilseilevälle iholleni voiteen alla. Olin aivan onnessani kun sain tämän loputtua uuden samanlaisen Kvartsiharakka-blogin Johikselta. Sillä pärjäilen hyvän aikaa vielä 🙂 Normaalikokoisen seerumin hinta on ihan huima.

CoverGirl Lash Blast Volume Waterproof toi ihan hyvin tuuheutta, mutta pituutta olisin kaivannut enemmän. Tämä ei liuennut yläluomia tahraamaan yhtä helposti kuin monet muut, siitä plussaa. Olen näitä useammankin käyttänyt vuosien saatossa, mutta en usko hankkivani enää uutta.

Maybelline Falsies Volum’ Express Waterproof taas tuppasi tahrimaan turhankin paljon. Vedenkestävät ripsivärit kun liukenevat öljyyn, ja ihoni öljy saa nämä ripsivärit usein tahraamaan silmänympäryksiä. Muuten ihan perushyvä ripsiväri, saattaisin ostaa uudelleenkin.

L’Oreal Volume Shocking Mascara Waterproof taas on suosikkini. Tässä on erikseen vaalea pohjustaja joka ei suorista taivutuksia, ja kampamainen ripsiväriharja. Ripsiväri loppuu aina ensin, ja olen käyttänyt pohjustajaa muiden ripsivärien alla. Tällä saan kaikkein näyttävimmän tuloksen hentoihin ripsiini. Harmi ettei tätä enää saa Suomesta, tämän yksilöni kaveri oli tilannut eBaysta. Toivottavasti löydän tätä vielä jostakin!

Tämä muistaakseni Coastal Scentsiltä tilaamani vihreä geelieyeliner oli ensikokeilun jälkeen unohtunut meikkipakkiini, ja nyt se oli kuivettunut rusinaksi. Roskiin siis.

Barry M Blink Black Waterproof precision eyeliner oli ihan toimiva niin kauan kun sitä riitti. Korkki ei ollut kovinkaan tiivis, joten arvasin tämän kuivahtavan suht pian. Pari kuukautta tämä taisi hengissä pysyä, mikä on ihan hyvä aika. Tussin kärki olisi saanut olla vähän tarkempi. En usko ostavani uudelleen.

Dr. Bronner’s Magic All-One Unscented Baby-Mild Pure-Castile Soap on näitä ”ihmesaippuoita” joilla voi pestä kaiken hampaista ja hiuksista astioihin. Itse käytin tämän näytteen ihan vartalon pesuun. Saippua vaahtosi voimakkaasti ja jätti ihon saippuaisen nahkeaksi. En ihan innostunut siinä käytössä tästä.

Dermosil Glyseriini-käsivoide-näytepussukka tuli viimeisimmän Dermokuvaston mukana. Tämä tuntui oikein hyvältä, voisin tilata!

Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for eyes tuli Murad-kokeilupakkauksen mukana, josta kirjoittelin aiemmin täällä. Vaikka purkki oli vain 3,5 ml niin koostumus tuntui paksuuntuvan loppua kohden. Minulla on vielä toinen samanlainen, vähän mietin otanko käyttöön vai laitanko sen teille blogiarvonnassa 🙂

2 thoughts on “Helmikuun loppuneet

  1. Mä jotenkin aina kuvittelin tuon Lumenen vartalovoin paljon isommaksi, en ole edes huomannut kaupassa katsoa, että purkissa on todellakin vain 100 ml:ä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *