Cattier Paris Crème Mains-käsivoide

Ostin jo syksyllä ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Cattierin käsivoiteen. Vihreä-valkoinen tuubi on kulkenut käsilaukussani mukanani jo hyvän tovin, joten voisin sanoa muutaman sanan tästä tuotteesta.

Kuiville käsille suunnattu käsivoide on koostumukseltaan nopeasti imeytyvää, siksipä se onkin oiva käsilaukkuvoide. Yön yli leviteltäväksi tehohoidoksi tämä on aika heppoisa. Tuoksu on maanläheinen ja sitruksinen, ihan miellyttävä, ei kovin voimakas muttei mietokaan. Sen huomaa, muttei se häiritse tai aiheuta suurempia nuuhkimiskicksejä.

Flippikorkki olisi paljon kätevämpi kuin tuo aukiruuvattava korkki. Muuten pakkaus on kiva, mattaista muovia.

Voide sisältää valkoista savea, ja se tästä varmaan tekeekin jotenkin jännän koostumukseltaan. Siis samalla todella kivasti hoitava, mutta nopeasti imeytyvä. INCIn alussa onkin runsaasti ihanasti hoitavia öljyjä, ja kaoliinisavi löytyy noin puolivälistä. Voide jättää iholle mattapinnan. Ihan miksikään supersuosikiksi Cattierin käsivoide ei noussut vaikka aika kelpo tuote onkin.

Cattierin käsivoidetta pystyy ostamaan Biodellystä, Hyvinvoinnin tavaratalosta, Ecodealistä ja Ruohonjuuren myymälöistä. Käsivoiteen hinta on noin 11,50€. Oman tuubini ostin Tallinnan Kaubamajasta hintaan 8,24€.

Hyvinvoinnin tavaratalosta saa muuten vielä huomiseen asti 15% alennuksen koodilla SIAMESE14 🙂

Ovatko Cattierin tuotteet teille tuttuja? Mikä on paras käsilaukkukäsivoide mielestänne?

 Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 thoughts on “Cattier Paris Crème Mains-käsivoide

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *