Venäjä-teemabileissä

Nyt on teemapippaloita pukannut ahkeraan tahtiin, mutta sekös minulle sopii. Rakastan naamiaisia ja teemabileitä! Näiden juhlien teemana oli Venäjä. Pippalot olivat jo about kuukausi sitten, mutta sain aikaiseksi postata aiheesta vasta nyt. Tämä on vähän tälläinen huumoripostaus, että älkää ottako vakavasti näkemäänne 🙂

Tässä meikäläisen suurta hilpeyttä aiheuttanut Venäjä-teema-asu. Rushki partushki!

Jos et tiedä mikä on Pussy Riot, tässä linkki Wikipediaan 🙂

Tarjoilut olivat aivan viimeisen päälle. Eniten kyllä kului vodkaa…

Marssilaulujen lisäksi kuuntelimme t.A.T.u.a ja muuta venäjänkielistä poppismusaa.

Meillä oli myös jotakin selailtavaa.

Turkiksia ja bling blingiä näkyi vieraiden päällä paljon.

Hän korvaa päivän kissakuvan
Huomaa seksuaalivähemmistöjä huomioiva manikyyrini

Juhlien emännän kanssa tuhosimme vodkapullot pohjaa myöten. Miten ne venäläiset pystyvätkään moiseen. Älkää lapset sekaantuko kirkkaisiin alkoholijuomiin, niistä tulee tosi humalaan ja tulee huono olo!

Loppuhuipennuksena kanssajuhlijoiden kanssa kimppakuva, eli siis kuvasto esillä ja samalla kauppatavara. Ehehee! Minä nökötän takana kuin mikäkin supersankari. Ai että, loistavat pippalot oli ja nauroin ihan naama hellänä 😀 Kiitos! Mitkäs bileet seuraavaksi?

Translation: My friend threw a Russia theme party. We had a blast! 

8 thoughts on “Venäjä-teemabileissä

    1. Ei se Halloweeniä tarvitse, teemabileitä voi pitää milloin vaan! Esim. hattubileet ovat olleet myös loistavia, siihen teemaan jokainen jaksaa pukeutua. Aina kun on niitä jotka eivät heittäydy pukubileisiin kovin mielellään 🙂

  1. Ei vitsi miten kivan näköstä 😀 Meillä on aina työpaikan pikkujouluissa joku teema (n. 2000 hotellityöntekijän yhteispileet) joten niihin tulee välillä pukeuduttua, mut muuten ei oo mitään pukujuhlia. 🙁

    1. Onpa teillä iso porukka juhlimassa pikkujouluja 🙂 Mutta itse olen sitä mieltä, että teemabileitä ja juhlia on kiva järjestää ihan kaveri- ja miksei sukulaisporukoillekin. Aina löytyy syytä juhlaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *