Frantsilan suloiset ihonhoitotuotteet

Pakkausdesignillä on todella suuri vaikutus siihen, kuinka miellyttävää tuotetta on käyttää ja että päätyykö se ostoskoriin ylipäätään. Frantsilan Midsummer Rose-luonnonkosmetiikkasarjan pakkaukset edustavat sitä silmiä hivelevää parhaimmistoa pakkauksien ulkonäön osalta. Katsokaa nyt näitä! Jopa mieheni huokasi ”ohhoh” kun näytin hänelle näitä suloisia tuotteita.

Sain Midsummer Rose-sarjan Ravitsevan kasvovoiteen, Elvyttävän yrttisavi naamion sekä Vartalovoin Frantsilalta kokeiltavakseni blogia varten.

Suloisia, ei voi muuta sanoa.

Midsummer Rose-sarjan tuotteet täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit, mutta sertifikaattia tuotteilla ei ole. Jotkut merkit jättävät sertifikaatin ”hankkimatta” kustannussyistä vaikka kriteerit täyttyisivätkin.

Ravitseva kasvovoide on pakattu metallituubiin. Olen aiemminkin sanonut, että minulla on jonkinlainen heikko kohta metallituubivoiteille, ne ovat vaan niin nättejä 🙂

Kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti couperosaiholle päivä- ja yövoiteeksi. Sen luvataan ravitsevan, uudistavan ja suojaavan ihoa antioksidanttipitoisella täyteläisellä koostumuksellaan. Tuoksussa haistaa tuotteen raaka-aineet eli yrtit ja kukkaisuutteet. Sisältölista on pitkä, ja se on pullollaan ravitsevia yrtti- ja kasviuutteita ja öljyjä.

Olen kirjoittanut aiemmin täällä siitä, kuinka ihoni on herkistynyt aivan äärimmilleen tänä talvena. Olinkin todella hämmentynyt siitä, kuinka hyvin tämä kasvovoide sopi iholleni. En yhtään liiottele, jos sanon että tämä on ollut suosikkini siitä asti, kun söpön tuubin ensi kertaa korkkasin. Voide on hyvin lempeä, eikä megaherkkä ihoni ole äksyillyt ollenkaan tätä käyttäessäni. Voide on koostumuseltaan keltaista ja hyvin täyteläistä. Se kuitenkin imeytyy todella nopeasti, ja jättää iholle himmeän pinnan. Erittäin toimiva meikin alla. Olen käyttänyt tätä tehokosteuttavan seerumin parina aamuin illoin, ja ihoni toipui atooppisen hepulin jättämästä ihon hilseilystä ihan muutamassa päivässä. Kesäaikaan luulen tämän toimivan ihanteellisesti yökäytössä.

Ravitsevan kasvovoiteen hinta on noin 22€ / 40 ml.

Elvyttävä yrttisavi naamio on kaoliinisavea sisältävä syväpuhdistava ja rauhoittava kasvonaamio. Koostumuksen luvataan poistavan ihon epäpuhtauksia, vilkastuttavan pintaverenkiertoa ja elvyttävän solujen aineenvaihduntaa.

Yrttisavinaamion koostumus on ikäänkuin voiteen ja savinaamion yhdistelmä. Se tuntuu iholla viileältä, ja jättää ihon hyvin raikkaaksi ja tasaväriseksi. Ihoni on pääosan vuotta sekaihon tunnusmerkit täyttävä, ja tykkään kovasti tälläisistä naamioista jotka hoitavat hellien, mutta puhdistavat samalla. Sen tämä Frantsilan naamio onnistuu tekemään.

Yrttisavinaamion hinta on noin 18€ / 40 ml.

Midsummer Rose Vartalovoi on ihanalta tuoksuvaa, hyvin paksua voidetta. Itse asiassa tuo voi kyllä kuvaa koostumusta paremmin kuin voide. Tuoksussa haistaa aidon ruusun ja vaniljan, erittäin suloinen ja miellyttävä tuoksu.

Tätä on turha alkaa levittelemään koko keholle, vaan voi sopii parhaiten erityiskuivien ihoalueiden huomiointiin. Itse olen käyttänyt tätä sääriin, käsiin ja jalkoihin. 

Vartalovoin pääraaka-aine on sheavoi, ja sen huomaa koostumuksesta. Voiteen sisältö on ihanan simppeli ja tehokas. Pitoisuusjärjestyksessä sisältö näyttää tältä: sheavoi, jojobaöljy, vaniljaöljyuute, ruusun, limen, nerolin, laventelin, greipin ja kamomillan eteerisiä öljyjä sekä lumpeen, ruusun ja apilan uutteita. Sisältö on siis tässäkin täysin luonnonmukainen.

Midsummer Rose Vartalovoin hinta on noin 19€ / 55 ml.

Minulle tuli heti mieleen, että mielelläni antaisin sarjan tuotteita lahjaksi ihon ja mielen hemmottelua kaipaavalle. Pakkaukset ovat kauniita, sisältö tehokasta ja luonnonmukaista, sekä tuotteet kotimaisia. Postaus on nyt pullollan pelkkiä kehuja, mutta minä aivan aidosti ihastuin näihin tuotteisiin ihan täysillä!

Frantsilan Luomuyrttitilan tuotteita voi hankkia itselleen lähes kaikista luontaistuotemyymälöistä, ekokaupoista ja suurimpien tavaratalojen luontaistuoteosastoilta. Niitä voi tilata myös nettikauppa Hyvinvoinnin tavaratalosta. Muistattehan, että Hyvinvoinnin tavaratalon tilauksista saa 15% alennuksen koodilla SIAMESE14 helmikuun loppuun saakka 🙂

Onko Frantsila teille tuttu?

17 thoughts on “Frantsilan suloiset ihonhoitotuotteet

 1. Ihan uusi merkki minulle, mutta ah että nuo pakkaukset ovat sieviä! ^^ Erityisesti naamio kuulostaa todella kiinnostavalta!

 2. Tuota naamiota ja jalkojenhoitotuotteita olen kokeillut. Olen pitänyt kaikista kokeilemistani tuotteista. Varsinkin jalkarasva on ihan huippukamaa! Samaa mieltä kanssasi pakkauksista, ne ovat todella onnistuneet.

  1. Sitä 11 yrtin käsivoidetta olen käyttänyt tuubillisen joskus lähes kymmenen vuotta sitten, mutta jalkojenhoitotuotteet ovat minulle vielä Frantsilalta ihan vieraita. Täytyypäs siis tutustua 🙂

 3. Mä olen käyttänyt joskus tuollaisen savinaamion, mutta en oikein muista, mitä pidin.
  Dödökin on ollut, en tiedä onko se uusittu sen jälkeen, mutta siis.. se tuoksui ihan pizzamausteilta!
  Merkin hinnoittelu on musta vähän outo, kun osa tuotteista on tyyriihköjä, mutta esim. hoitis on ainakin Anttilassa tosi halpa.

  1. Pizzamaustedödö, hahaa 😀 Joo, esim. tuo vartalovoi on kyllä aika arvokas suhteessa moniin muihin merkin tuotteisiin. Koitin muuten tänään etsiskellä Anttilasta Frantsiloita, kun muistin niitä aiemmin siellä nähneeni mutta eipä ollut enää ainakaan siinä kyseisessä liikkeessä. Ja aiemmin näin joitakin Frantsiloita alepöydällä, joten voi olla että ovat poistuneet valikoimista.

 4. Frantsila on tuttu, ja ihastuttaa aina kauniilla pakkauksillaan. 🙂 HG-tuotteita merkiltä on huulirasva ja 11 yrtin hoitovoide, joita on vuosien aikana tullut käytettyä purkki jos toinenkin. 🙂

 5. Frantsila on mahtava sarja. Käännyn sen puoleen aina uudelleen. Nämä ovat myös kivoja lahjoja ystäville 🙂

 6. Frantsilan kosmetiikkaa en, useista kuolailuista huolimatta, ole koskaan kokeillut. Tuo kasvorasva vaikuttaa melko täydelliseltä yövoiteelta. Ja jaan ongelmasi, metallituubeissa vaan on sitä jotakin!

  Sen sijaan firman eteeriset öljyt ovat tuttuja. Traumakin löytyy: ostin akneihon hoitoon tarkoitettua Siloposki yrttiuutetta, jota on tarkoitus sekoittaa veteen ja juoda. Urhoollisesti kittasin aivan todella kammottavan makuista tippaa sisääni parikin kuukautta, kunnes tajusin, että tuloksia ei näy ja luovutin. Voin vieläkin maistaa tuon kammottavan maun, hyi.

  1. Metallivoiteethan eivät sinänsä ole ongelma, laukussa pyöriessä ne tosin helposti alkavat vuotaa jostakin murtuneesta taitoksista, esim. Bepanthenin kohdalla näin on käynyt useasti. Kasvovoidetta taas tuskin tarvitsee samalla lailla kantaa mukana 🙂

   Hurjalta kuulosti tuo yrttijuoma, voihan se toki joillain toimia, harmi ettet itse kokenut siitä hyötyä.

  2. Hehe, ongelmana meinasin juurikin sitä, että on se heikko kohta metallituubeille. Meikä joutuu kirjoituskurssille, mars! 😉 🙂

 7. Moi, olen Elina Väinän ystävä. Hänen blogissaan oli linkki, niinpä tulin tutustumaan. Kutsuinkin itseäni just teidän ”etä-tykkääjäksi” 🙂
  Tarttee tutustua ajan kanssa, myyttekö tuotteita yksityisille ? En voi käyttää kovin aromaattisia, sillä iskee migreenin päälle, harmi. Käymään koetan puolisoni kanssa tulla viim. kesälomalla. Ujuttaa kätevästi Frantsilan matkanvarrelle 🙂

  1. Tervetuloa blogiini, kiva että jätit käynnistäsi kommentin!

   Minä en siis myy Frantsilan tuotteita, mutta uskoisin että sieltä Frantsilan yrttitilalta tuotteita saa myös ostettua itselleen. Kannattaa käydä Frantsilan nettisivuilta katsomassa yhteystiedot jos suunnitelmissa on siellä poiketa 🙂 Sepä olisikin kiva kesälomaetappi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *