Oranssia tunnetta Laveralta

Alkutalvesta sain Laveralta kokeiltavakseni ihania appelsiinin ja tyrnin tuoksuisia Orange Feeling-tuotteita. Tuoksusarjaan kuuluu suihkusaippua, deodorantti ja vartalovoide. Myynnissä on myös käsivoide, vartaloöljy ja suihkedeodorantti näiden lisäksi. Tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joten ne eivät sisällä keinotekoisia ainesosia kuten silikoneja, mineraaliöljyjä tai parabeeneja.

Kaikki nämä ovat suoraan sanottuna ihania! Tykkään tuotteitten hedelmäisestä tuoksusta kovasti.

Suihkusaippua ei tuntunut käytössäni kuivattavalta. Sen muodostama vaahto on maltillinen, mutta helposti levittyvä. Käytän siis yleensä suihkusaippuoiden kanssa pesupuffia. Ainoa miinus on oikeastaan se, että pakkauksen korkkiin kerääntyy suihkussa vettä. Se valuu sieltä sitten kylmänä norona kun pakkausta kallistaa. Siitä huolimatta tykkäsin, ja tämä on ollut ahkerassa käytössä. Pakkauksen flippikorkki aukeaa märilläkin näpeillä hyvin.

Suihkusaippuan INCI

Usein sanotaan, että jos haluaa välttää elimistön kemikaalikuorimitusta vaihtamalla ihonhoitotuotteita luonnonkosmetikkaan, vartalovoide olisi yksi tärkeimmistä koska vartalon iho on niin laaja alue. Kuitenkin ympäristö ja luonto on se paikka mihin ne kemikaalit lopulta kertyvät. Esimerkiksi mökkiolosuhteissa olisi erityisen tärkeää käyttää biohajoavia luonnonmukaisia pesuaineita, pesuvedet kun usein päätyvät järveen tai maaperään. Asia on hyvä muistaa kerros- ja omakotitalossakin pesuaineita käyttäessä.

Vartalovoide on mukavan kosteuttava, mutta se kuitenkin imeytyy nopeasti. Käytänkin sitä mielelläni tilanteissa, kun minun pitää pukeutua nopeasti rasvailun jälkeen. Hedelmäinen tuoksu jää iholle tuoksumaan hyvin mietona.

Vartalovoiteen INCI

 Kätevän kokoinen tuubi kulkee mukana treenikassissakin vaivatta.

Olen tykännyt kehutusta Madaran yrttideodorantista kovasti, joten tämä Laveran luonnonkosmetiikkadödö kiinnosti minua kovasti. Käytössä tykästyin myös siihen kovasti. Luonnonkosmetiikan deodorantithan eivät ole antiperspirantteja, jotka tukkivat hikirauhaset ja estävät hien pääsemisen iholle. Hikeä erittyy siis saman verran kuin normaalistikin, nämä deot vain estävät sen haisemisen. 

Laveran deodorantin INCI

Minulle dödössä tärkeät kriteerit eli nopea kuivuminen ja vaatteiden tahraamattomuus täyttyivät. Hikoilu ja hienhaju ei ole (varsinkaan talviaikaan) minulle ongelma, joten tämän ”pitävyyttä” en ääritilanteissa osaa arvioida. Urheillessa hikeä kuitenkin erittyy koko kehosta, minulla on ainakin selkä ja rintakehä hikoilusta märät sporttaillessa. Minun käytössäni tämä deo toimi hyvin, enkä ole tainnut Madaraan tarttua kertaakaan sen jälkeen kun Laverat hyllyyni saapuivat!

Jos appelsiini ei miellytä, tuoksuvaihtoehtoja löytyy muitakin. Saatavilla on ainakin lime, ruusu, laventeli, kookos ja hunaja. Suihkusaippuoiden ja vartalovoiteiden saralla tuoksuissa löytyy vielä macadamiapähkinä, karpalo ja Atlantic Wonder (jonka vartalovoide minulla odottaa korkkaamista).

Vartalovoiteen hinta on noin 14€ / 150 ml, suihkusaippuan noin 10€ / 150 ml ja deodorantin noin 14€ / 50 ml. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Pistä pussi tai kassi lattialle niin jo sinne kissa kömpii 🙂

Tuotteet saatu blogin kautta. Mielipiteet ovat omiani.

8 thoughts on “Oranssia tunnetta Laveralta

  1. Nämä on ihania. Laveran suihkugeelit ja vartalovoiteet on parhaita! Tykkään koostumuksista ja varsinkin tuoksuista. Ihanan puhtaita ja aitoja, eikä yhtään liian äklöjä. 🙂

  2. Olen tykännyt Laveran naamaputsareista kovasti, mutten ole näitä vartalotuotteita kokeillut. Nämä appelsiiniset alkoi kiinnostaa kovasti!

  3. Rakastan näiden tuoksua! 🙂 Erityisesti vartalovoide on ihana.

    Luonnonaineet ovat muuten myös kemikaaleja, eli kemiallisia yhdisteitä. Siis myös luonnonkosmetiikka on valmistettu kemikaaleista, joskaan ei synteettisistä. Tiedän että luonnonkosmetiikkaa usein mainostetaan ’kemikaalivapaana’, mutta se on vähän harhaanjohtavaa. Kerran vähän hihitytti kun eräs kaverini julisti aloittavansa kemikaalivapaan elämän, teki mieli kysyä että meinaat sitten lopettaa hengittämisen ja veden juomisenkin? 😉

  4. Mä hankin joulualesta semmosen paketin, jossa oli noi suihkusaippua ja vartalovoide ja ne tuoksuu niiiiiiiiiiiiin herkulle. Melkeen jo itken sen voiteen loppumista kun mulla kuluu pikapikaa kaikki vartalovoiteet, etenki talvella :/. Toinen on Laveran lime-vartalovoide, jota käytin n. vuos sitten ulkomailla, ja siitä tuoksusta tulee mieleen se matka <3 pitäis varmaa vähän tuhlata ja ostaa sitä tääs 😉 Dödööki tekis mieli kokeilla, mutta mulla on pakko olla antiperspirantti :/ Sitä hikee vaa tulee hirveesti, etenki talvella ku on paksut vaatteet ja peitot ja kaikki (noh, eipähän oo kylmä, se on pakko sanoo :D) Muuten varmaan hankkisin heti, etenki jos tuoksuu yhtä ihanalle ku vartalovoide!

    1. Minulla myös vartalovoiteet loppuvat nopsaan, kuivaihoisena kun rasvaan itseni päivittäin kaulasta varpaisiin asti. Tuoksumuistot ovat usein tosi voimakkaita, eikä niitä aina pysty ennakoimaan että mistä tuoksusta sellainen vahva mielleyhtymä jälkikäteen tuleekaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *