Ystävänpäivän kynnet ja pari alevinkkausta

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Olin viime lauantaina upean Sensaistin luona viettämässä ihanaa tyttöjeniltaa. Tupa oli täynnä kauneusbloggaajia, puheensorina ja nauru kuului varmasti naapuriin asti! Järjestimme kosmetiikkavaihtajaiset mentaliteetillä yhden roska on toisen aarre, eli itselle epäsopivat kosmetiikkatuotteet sai tuoda isoon vaihtajaisläjään ja samalla noukkia mukaan jotakin itseään kiinnostavaa. Palasin kotiin leveä hymy kasvoillani ja iso kasa kosmetiikkaa kassissa. Tässä lakkauksessa siis yksi vaihtoläjästä haalittu lakka, sekä ihan kaupasta juuri ostamani.

Pohjalla Essien aluslakan päällä kerros kehuttua Gina Tricotin valkoista lakkaa, jonka kävin ihan blogikehujen perusteella pari päivää sitten ostamassa. Yksikin kerros peitti hienosti, tosin trikootiinan lakka kuivui vähän hitaanlaisesti. Päällä kaksi kerrosta Golden Rosen Jolly Jewelsiä sävyssä 110. Pikakuivattajana päällä Sally Hansenin Insta-Dry.

Golden Rosen lakoista en tiennyt entuudestaan yhtään mitään, sain ihan googlettamalla selvittää että näitä myydään Seppälässä. Tämä lakkaus on kuvaushetkellä ollut kynsilläni jo puolitoista vuorokautta, ja se on vieläkin moitteeton. Ei ole harvinaista että kynsilakkani alkavat ropisemaan jo lakkausta seuraavana päivänä, joten hyvältä vaikuttaa 🙂

Samaan syssyyn voisin vinkkailla muutamista ystävänpäivän alennuksista shoppailurintamalla.

Eyeshadow and Flame-blogin ihana Ilona sai lukijoilleen 20% alennuskoodin kynsiherkkuja myyvään Cesarsshopiin. Hänen luvallaan vinkkaan koodista myös teille. Alennuskoodi flame20 toimii siis tänään 14.2, ja sillä saa kaikista tuotteista 20% alennusta (ei postikuluista). Käykäähän tsekkaamassa myös Ilonan hyvä blogi täältä!

Nettikauppa feelunique.com tarjoaa 14% alennuksen kaikista tuotteista alennuskoodilla LOVE14. Alennuskoodi toimii 16.12 saakka. Alennusta ei saa tuotemerkeistä Stila, Gatineau, ghd, Ole Henriksen, Dr Sebagh, Lily Lolo ja Moroccanoil. Yli 10£ ostoksista postikulut ovat ilmaiset.

Myös nettikauppa lookfantastic.com antaa samanmoisen 14% alennuksen tuotteistaan alennuskoodilla VALENTINES14. Lookfantsusta ei tule postikuluja. Alennusta ei saa näistä tuotemerkeistä.

Lumenen tuotteista on ystävänpäivän kunniaksi ota kaksi, maksa yksi-tarjouksia. Ainakin hyväksi toteamani Lumene CC-voide, ja saman tuotesarjan peiteaine ja puuteri kuuluvat tarjoukseen. Lumenen tarjous on voimassa vielä tänään kaikissa Lumenen myyntipisteissä. Tosin, en tiedä että jos ottaa vain yhden tuotteen että onko se puoleen hintaan, tiedän ainakin yhden bloggaajan ostaneen juuri tällä tavalla noita CC-tuotteita 🙂

Yves Rocherin tilaukseen voi valita suosikkituotteensa tilaajalahjaksi ystävänpäivälahjana. Tarjous on voimassa 16.2 asti. Ainakin aiemmin tarjous on mennyt niin, että ostoskoriin ensimmäisenä lisätty tuote tulee ilmaiseksi. 

Helsingin Kalliossa tänään liikkuvat voivat hyödyntää Make Up For Everin myymälän ystävänpäivätarjouksen. Kaikista tuotteista saa tänään 30% alennuksen. Myymälä sijaisee osoitteessa Helsinginkatu 16.

Kirpparikävijöitä saattaa myös kiinnostaa UFFin kantiskortilla saatava ystävänpäiväale joka on voimassa UFF-myymälöissä vain tänään. Kantiskortilla kahden tuotteen ostaja saa edullisimman niistä puolen hintaan.

Minkälaisia ystävänpäivän suunnitelmia teillä on? Vietättekö sitä ylipäätään?

12 thoughts on “Ystävänpäivän kynnet ja pari alevinkkausta

  1. Pakko varmaan käydä ostamassa tuo GT:n valkoinen, ne kun on yleensä niin ongelmallisia värejä. Tosi kivat kynnet. 🙂

  2. Hei jes olit koonnut nämä kaikki nettiostosvinkit yhteen! Mietenkin, että voi jospa joku helpottaisi kipeilypäivää ja pistäisi mulle linkkejä ja koodeja.. : D

  3. Tosi kaunis lakkaus! Mulla on noita Jolly Jewelseja varmaan lähemmäs kymmenen pulloa, mutta tosi harvoin tulee käytettyä, koska en saa niillä siistiä jälkeä aikaan. Aina tulee vaan kamalaa röpelöä.

    Ei alennuskoodeja mulle! Just tuli VISA-laskua ja KELAn takaisinperintää 😀

    Hauskaa ystävänpäivää! 🙂

  4. Hauska lakkaus, ihan kun nomparelleja jätskin päällä. 🙂 Itse olin koko päivän työharjoittelussa hemmottelemassa asiakkaita kasvo- ja jalkahoidoilla ja intialaisella päähieronnalla. Mut sain eilen mieheltä suklaata kun ei tänään keretä näkemään. 🙂

  5. Kiitos sinun ainaisista, ihanista alevinkkailuista! 🙂 Vaikka itse en monia tarjouksia enää ehdi käyttää, eikä tarvetta itseasiassa muutenkaan oikein ole (paitsi ehkä tuota cc-voidetta täytyy käydä kattomassa, jos vielä su saa), on mahtavaa, kun joku jaksaa ilmoitella niistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *