Tigin hiuslakkasessiot

Käytän hiusteni muotoiluun aina kahta erivahvuista lakkaa. Otsatukkaan sitä tujuinta mahdollista, ja niinsanottuun takatukkaan sitten vähän säyseämpää pitoa. Arvostan hienojakoista suihketta, mietoa tuoksua (less is more) ja pitoa saisi olla sen verran että tukka pysyy kuosissa, mutta ei ole sellainen kova korppu. Takatukkani saa siis hulmuta luonnollisesti, mutta toivon sen palaavan muotoonsa kiltisti. Nyt juttelen yhdestä takatukkalakasta jota olen käytellyt jo todella pitkään (kirjanpitoni kertoo että olen ostanut lakan syyskuussa 2012!).

Tigi Catwalk Session Series Work It Hairspray on joustavan pidon antava hiuslakka, jota suositellaan erityisesti sileille polkkakampauksille. Eli minun hiuksilleni! Sen luvataan kuivuvan nopeasti, suojaavan ilmankosteudelta ja antavan muokattavaa pitoa ilman tahmaa tai kerrostumista.

Erityisesti tykkään tässä hiuslakassa hienosta pullosta ja erittäin hienojakoisesta suihkeesta. Myös pito on juuri täydellinen tarpeisiini. Kampaus pysyy hyvänä, ja se palautuu lopulta kauniisti muotoonsa vaikka joutuisinkin äkillisen tuulipuhurin keskelle. Kovin kosteana päivänä lakkaa saa suihkia enemmän jos haluaa suoristuksen pysyvän, mutta ei se kostean ilman vaikutusta suoristettuun hiukseen täysin pysty kumoamaan.

Asiat mistä en tässä lakassa pidä, ovat tuoksu ja suuttimen vuotaminen.

Tuoksu tuo mieleeni miehekkään kookoksen, ja se jää aavistuksen turhan paljon hiuksiini leijumaan. Makuasioitahan nämä ovat, minun nenäni on nirso ja tarkka.

Tämä pullo on itseasiassa jo toinen laatuaan. Ensimmäinen pihisi hiljakseen ponnekaasut ulos, ja eräänä aamuna lakkaa ei sitten enää tullutkaan. Ensin luulin suuttimen vain olevan tukossa, ja yritin tuloksetta valutella kuumaa vettä suuttimen päälle. Sain lakan onneksi vaihdettua kampaamoliikkeessä, josta olin sen ostanut. Kun sama juttu kävi uudelleen, ei enää naurattanut. Vielä vähemmän nauratti kun liikkeessä sitä lakkaa sitten taas tulikin, ja myyjä katsoi minua kuin vähäjärkistä.

Tigin aerosolipullojen suuttimien kanssa minulla on ollut ongelmia aiemminkin. Jokunen vuosi sitten tuntui olevan ihan epidemia vuotavia suuttimia Rockaholic-kuivashampoon kanssa. Ostin silloin kaverini kanssa tuplapakkauksen niitä puoliksi, ja molemmat pullot vuotivat ponnekaasua itsestään ulos. Luin netistä myös muiden samanlaisia kokemuksia. Sain silloinkin tilalle uuden pullon kuivashampoota, ja se piti ponnekaasut sisällään kiltisti.

Sanoin jo miehelleni, että tässä minulla on loppumaton hiuslakka kun saan aina käydä vaihtamassa sen uuteen suuttimen prakatessa pullon puolivälissä. Toivotaan nyt että saisin nykyisen pullon ihan itse käytettyä loppuun 😉

Tigi Catwalk Session Series Work It Hairsprayn hinta on noin 20 euroa, ja niitä voi ostaa kampaamoliikkeistä, Sokokselta ja Stockmannilta.

6 thoughts on “Tigin hiuslakkasessiot

  1. Tigin tyhjenevät kuivashampoot -keissi on hyvin muistissa, ostin ko. kuivashampoon blogihypetyksen seurauksena keväällä 2010 ja eipä aikaakaan, kun hype oli muuttunut marmatukseksi jatkuvasta tyhjenemisestä…

    Mitä lakkaa muuten käytät otsatukassa? Mulla on käytössä Klippoteketin oranssi lakka, mutta se jättää jotenkin karhean näköistä jälkeä.

    1. Mullakin samoja kokemuksia Rockaholicin kuivashampoon kanssa. Sen jälkeen en ole Tigin tuotteisiin sekaantunutkaan. Osittain katkeruudesta (olen pitkäkaunainen :D), mutta eniten kaiketi hinnasta johtuen.

  2. Noita Tigin lakkapulloja kyllä riivaa jokin. Itse käytin aikoinaan kolme Bed Head Hard Head -lakkaa ja jokaisessa suutin vuoti ja siten meni aina tukkoon. Pulloa joutui huljutella vesihanan alla, että jämähtänyt lakka irtosi ja suutin toimi. Vuosi tosiaan niin paljon, että välillä edes sitä suutin osaa ei saanut painettua alas asti, kun vuotavaa lakkaa jämähti niin paljon väliin. Muuten lakka oli hyvä, tosi pitävä, mutta sain tarpeeksi noista ala-arvoisista suuttimista. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *