Maybelline Color Show Crystallize-tekstuurikynsilakat

Törmäsin Citymarketissa Maybellinen uusiin sokerilakkoihin. Olen ihan heikkona näihin tekstuurisiin kynsilakkoihin, joten ostin samantien kaksi sävyä. Maksoivat 5,30€ kappale.

Mukaani valikoituivat viininpunertava 235 Red Excess ja lilan hopeisenä kimmalteleva 233 Silver Touch.

Red Excess on hyvin samanoloinen kuin Barry M:n upea Dutchess. Todella tummalla, lähes mustalla pohjalla eri punertavan sävyissä kimaltavia glittereitä. Lopputulos on matta, kuten näissä sokerilakoissa aina. Kuvasta ei ihan aidosti välity glitterin upea moniulotteisuus kynsillä, livenä on siis hienompi.

Vaalean lilan ja hopean sävyinen Silver Touch oli jo yhdelläkin kerroksella kivasti peittävä, mutta laitoin varmuudeksi kaksi. Tykkään tästä kovasti 🙂

Sokerilakat kuivuvat nopeasti, ja pysyvät kynsissäni priimasiisteinä helposti kolme-neljäkin päivää. Niitä on myös helppo korjailla töpöttämällä lakkaa täytteeksi lohjenneen lakan tilalle. Pinta kun on tuollainen rosoinen, ei sitä paikkailua huomaa ollenkaan. Tästä ehkä huomaatte, että en ole niitä ihmisiä jotka lakkaavat kynsiään harva se päivä vaan arvostan sitä että lakka pysyy siistinä pitkään 🙂

Poistaminen on hankalaa, ja kanssabloggaajien suosituksesta ostin glitterlakoille reilusti asetonipitoisen X-tra-poistoaineen jolla poisto on huomattavasti helpompaa.

Sohvalla kölliessä peiton alta löytyi jalanhalaaja

5 thoughts on “Maybelline Color Show Crystallize-tekstuurikynsilakat

  1. Ooh, toi hopea on upea! Mulla on vastaavia lakkoja muutamia (hiekkalakaksi itseään kutsuvat, sokerilakka on mulle uusi termi, en tiiä onko niissä sitten jotain eroa) ja yksi parhaista ominaisuuksista on juurikin tuo, että voi korjailla ihan rauhassa, eikä kukaan huomaa :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *