Tammikuun loppuneet

Tammikuussa loppui aika mukava määrä tuotteita. Aloitin näiden kuluttamisen ikäänkuin puhtaalta pöydältä, koska en ottanut joulukuun muuttoon mukaan mitään lähes tyhjiä puteleita. Erityisesti noiden hiustuotteiden hupeneminen on hyvä homma 🙂 Olen muuten huomannut, että suunnilleen jokaisessa kuukauden loppuneet-postauksessa on ollut mukana käsivoide. Kyllä minä siis niitä kulutankin, vaikka hamstraankin samalla 😉

Siellä ne tyhjät nököttävät tyttövessassa 🙂

Tigi Catwalk Curl Collection Curlesque Strong Mousse tuoksui mummolta, enkä siksi oikein innostunut siitä. Olen ostanut muotovaahdon jo yli kaksi vuotta sitten, ja nyt tehokäytin sen pois. Hiukseni kihartuvat, jos annan niiden tehdä niin (:D), ja käytin tätä kiharapäivinä. Silloin siis muotoilen hiukseni niin, että puristelen muotovaahtoa hiuksiin ja annan niiden kuivua vapaasti. Tämä ei saanut kiharoitani sen ihmeellisemmiksi kuin muutkaan muotovaahdot. Pullo tosin ihan ihan nätti. Ei jatkoon.

Percy & Reed Abundantly Bouncy Volumising Mousse sai oman hehkutuspostauksensa aiemmin jo täällä. Eli tykkäsin kovasti, pakkausta ja tuoksua myöten. Ostan varmasti uudelleen, mutta nyt testaan muita vaahtoja välissä jotka ehtivät kiilaamaan luokseni ennen P&R:n paluuta 🙂

Cutrin Sensitive Care Spray oli värjätyille hiuksille tarkoitettu hajusteeton selvityssuihke, jonka olen aikanaan saanut eräältä kanssabloggaajalta. Aika mauton ja hajuton tuote, ei siloittanut hiuksia mitenkään mahdottoman paljoa. En jää suuremmin kaipailemaan.

Lumene Arctic Aqua 24H Syväkosteuttava Vartaloemulsio on esitelty postauksessa aiemmin täällä. Olen käyttänyt monen monta purkillista tätä, ja ostan vastakin. Imeytyy nopeasti, tuoksuu hyvältä, kosteuttaa äärimmäisen tehokkaasti eikä ole kauhean kallista. Talven suosikki.

Dermosil Talvi Body Voide on jo lopetettu tuote, joten en pölise tästä sen ihmeemmin. Toimiva tuote, minulla noita vartalovoiteita kun kuluu. Miehenikin pani muuten merkille tuon ”Body Voide”-härön 🙂

Dr. Organic Royal Jelly Anti-Aging Hand&Nail Creamista on myös oma postauksensa täällä. Ihanan täyteläinen käsivoide, jota käytin öisin. Tallinnan Kaubamajan must-tärppi, Suomesta näitä ei taida vielä saada.

Lumene Berry Refresh Ravitseva Käsivoide oli minun korppukäsilleni turhan kevyttä. En myöskään tykännyt tuosta pumppupullosta. Milloinkohan muistaisin kaupassakin että pumput raivostuttavat minua? 

Melvita Extra-soft foot creamista olisin kirjoittanut oman postauksensa, jos minulla olisi ollut siitä jotakin ihmeempää sanottavaa. Eli vähän tylsä perustuote siis. En fanita piparminttuisia jalkavoiteita, ja tässä oli sitä minttua mukana. Ihan toimiva, luonnonkosmetiikkaa, mutta ei kalliin hintansa väärti (itse tilasin netistä halvemmalla).

The Body Shop Ginger Sparkle Shower Gel oli Bodarin joulusarjaa. Setin mukana tulleen vartalovoin käytin jo joulukuussa loppuun. Kyllästyin tämän tuoksuun jo parin käyttökerran jälkeen, ja käytin sen vähän väkisin pois. Kuivatti ihoa jonkun verran, koitan vähän vältellä geelisuihkusaippuoita nykyään juuri siitä syystä.

Lumene Sensitive SOS-Tehovoide on ollut pitkään vakkarikäytössäni, olen käyttänyt näitä jo useamman tuubin. Voide ei tosin rauhoita ihoni punoitusta viidessä minuutissa kuten lupaa, mutta on muuten mukava tuote. Täyteläinen ja hyvin imeytyvä, ja usein ollut minulla käytössä öisin. Olen onnistunut löytämään näitä hyvistä tarjouksista, tästäkin maksoin vitosen. Jemmasta löytyy vielä yksi alehamstraus-SOS.

Flow Kosmetiikan Hilla-kasvoseerumista juttelin omassa postauksessaan täällä. Toimiva ja ravitseva öljyseerumi, joka imeytyi kuitenkin hyvin. Tykkäsin tästä kyllä.

Murad Age Reform Exfoliating Cleanser AHA/BHA 30 ml kokeilukoko tuli osana Murad-settiä, josta juttelin aiemmin tässä postauksessa. Tykkäsin tästä TOSI paljon! Kyseessä on siis pienirakeinen kuorinta, joka poistaa myös meikit. Käytin sitä ohjeen mukaan pari kertaa viikossa. Hhhhaluaannn lisäää! Hiton kallista vaan, joten voipi olla että maltan mieleni, ainakin siihen asti kun muut kuorinnat ovat loppuneet. Ja siihen menee aikaa.

L’Oreal False Lash Wings Waterproof Mascara ei tehnyt minuun vaikutusta. Sekä tuuheutta että pituutta olisi saanut tulla enemmän.

Kynsilakkainventaariota tehdessäni päätin heittää tämän alle kouluikäisenä saamani Yves Rocherin kynsilakan pois. Aika retro, eikö!

Aubrey Organicsin GPB Balancing Shampoosta sekä Camomile Hydrating Conditionerista juttelin Aubrey-postauksessa täällä. Hoitsikka oli ihan ok, shampoo ei sopinut hiuksilleni.

Korres Liquorice and Urtica Shampoo taas vakuutti minut! Tämä rasvoittuvien hiusten shampoo meni suoraan ostoslistalleni. Ei takuttanut mutta putsasi hyvin.

NAOBAY Moisturizing Peeling-näytepussukan sain luonnonkosmetiikkamyyjäisistä. Kuorinnassa oli kuorivia rakeita aika harvassa, pohja oli voidemainen. Tykkään itse pienestä ja tiheästä kuorintarakeesta, joten tämä ei ollut minua varten.

Sellaiset loppuneet tammikuussa! 🙂 Päivän kissakuvat ovatkin nyt sitten karvattomasta leidistä nimeltä Lilli, kävin häntä tapaamassa tänään. Lilli muutti vastikään ystäväni luokse, ja valloitti kissanaisten sydämet oitis!

Lilli sä haiset ihan hikiseltä vauvalta
Lilli on ihan minipieni verrattuna Pamelaan ja Marilyniin!

18 thoughts on “Tammikuun loppuneet

 1. Mä taas suorastaan rakastan pumppupulloja käsivoiteissa! 😀 Tottakai käsilaukkuun pieni tuubi, mutta mulla on yöpöydällä melkein aina pumppu, niin muistan käyttää paremmin. Lumenen Arctic-sarjan käsirasvakin on kelpo tavaraa. 🙂

  Sphynxeissä on kyllä jännä ominaistuoksu, ei paha, mutta omanlainen.

  1. Pumput on ihan ok kun tuotetta on paljon, mutta kun tuotetta on jäljellä yli puolet niin purkkia saa ravistella ja käännellä että tuotetta tulisi pumppuun. Vikat kolmasosa onkin sitten jo sitä raivostuttavuutta.. En vaan jaksa niitä! 😀

  1. Nuo kokeilusetit ovat halpoja usein, muutamasta moisesta olen tänne kirjoitellut. Kaihoisasti jäin muistelemaan myös C-vitamiinisarjan putsaria, se oli myös aivan ihana. Ja SPF30 kasvojen aurinkovoide… Hinnat noissa ovat kyllä huimat, netistäkin tilattuna.

 2. Oooo, tuo YR:n kynsilakka ON todella retro! 😀

  Mä en saa käsivoiteita tota tahtia kulutettua, täytyy aina vaan tsempata ja tsempata…. Laskin viime viikolla mun käsivoiteet; 25 avaamatonta, joista yks on 500 ml ämpäri ja muutama taasen pikkukoko. Lisäksi 4 avattua ja käytössä olevaa. Lisäksi yksi avattu ja yksi avaamaton käsinaamio, joita käytän oikeastaan käsivoiteina. Että näin. 😀

  1. Käsivoiteista vai yleensäkin kaikesta? Kaikkien tuotteiden invistä ei kyllä valitettavasti tule, koska en yksinkertaisesti kehtaa!! Heh. 😀

 3. Nahkakissa!!! Haluan!! Ja hei mää muistan noi Yvesin lakat 😀 Mulla on luomiväri joka on samanlaisessa pakkauksessa ku toi korkki. 🙂

 4. Oi tuo kisu! Itsekin haaveilen omasta nakukissasta 🙂 Flow kosmetiikan hilla-seerumia kiinnostais kyllä itsekin kokeilla, kuullostaa hyvältä!

  1. Nakukissat tosiaan on lumoavia. Kun näytin tuota alimmaista kuvaa miehelle, sanoin että eikö näytäkin ihan joltain taruhahmolta. On ne jänniä vekkuleita! Flown seerumi tosiaan oli mainio, suosittelen 🙂

 5. Oi, tuo Yvesin kynsilakkapullo! Muistan hyvin tuon ruman pakkaustyylin – valkoisella pohjalla harmaita pilkkuja.
  L’Orealin False Lash Wingsiä on tehnyt mieli kokeilla, mutta hyvä tietää, ettet ainakaan sinä pitänyt siitä.

  Nahkakissoista tulee mieleen Klonkku <3

 6. Nahkis <3 Jos en olisi allerginen, ottaisin heti pari.

  Whaaat pumput raivostuttaa! T. Pumppulover

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *