Barry M-meikki

Hehkutin täällä aiemmin asos.comista tilaamaani Barry M Natural Glow-meikkipalettia. Nyt olisi vähän meikkikuviakin tarjolla. Tässä meikissä ei kyllä mitään kovinkaan ihmeellistä ole, mutta näytän kun meikkikuvia paletista pyydettiin 🙂

Nämä lähikuvat ovat kyllä armottomia – tarttis varmaan nyppiä kulmakarvat

Paletin sävyt ovat hyvin neutraaleja ja niiden pigmentti on ihan ok, eivät erityisen hyviä mutteivät ihan onnettomiakaan. Häivyttyvät hyvin. Paletin poskipuna jäänee käyttämättä, se on enemmänkin pinkkiä hohdepuuteria kuin poskipunaa. Jos käytän hohdejuttuja, haluan niiden olevan ns. värittömiä.

Tähän meikkiin käytin vasemmalla olevaa mattavalkoista silmän sisänurkkaan ja kulmakarvan alle, keskimmäistä keskiruskeaa liikkuvalle luomelle, oikeanpuolimmaista tumminta sävyä varjostukseen ja alaluomen rajaukseen ja tuota vasemmanpuoleista harmaanruskeaa häivytykseen.

Meikistä tuli hyvin ”perus”, tämänoloisissa meikeissä hiippailen arkena hyvin usein. Rajaustussina myös Barry M:n vedenkestävä Blink Felt Tip Liquid Eyeliner. Ihan pätevä kaveri, ei ole kuivahtanut vielä vaikka ajattelin niin käyvän nopeasti. Tussin kärkiosa on todella pitkä, se on tavallaan hyvä mutta ei aina. Vedenkestäviä tusseja ei ole ihan liikaa tarjolla, joten testaan mielelläni kaikki kohtuuhintaiset jotka eteen sattuvat. Näitä on vielä tuolla asoksessa, tuotteen nimen kautta pääsee klikkaamaan itsensä asoksen sivuille.

14 thoughts on “Barry M-meikki

 1. Mikä on sun suosikkiluomiväri? Sellainen joka pysyy hyvin? Onko muuten jotain vinkkejä joilla silmämeikin saa hyvin pysymään?

  -S

  1. Hyvästä luomivärinpohjustajasta se kaikki lähtee. Pohjustaja myös usein saa luomivärin näyttämään vähän intensiivisemmältä. Mun suosikki on NARS, mutta sitä ei saa Suomesta. Olen myös ollut tyytyväinen siihen tilaamaani NARSin palettiin, mutta vannoin tosi pitkään Inglotin nimeen. Se niiden Freedom-system on ihan loistava, voit itse koota paletin. Inglotia siis suosittelen 🙂

 2. Tosi nätti, just sellainen luonnollinen, mistä pidän. Pitäis itsekin ryhdistäytyä meikkikuvien tiimoilta, mutta mies on vielä pari viikkoa lomalla ja mä en jostain syystä osaa yhtään ottaa itsestäni kuvia, kun se on kotona. 😀

  1. Voi mies, hätistä se vaikka kauppaan välillä että pääset kuvaamaan! 😀 Nämä kuvat itse nappasin kiireessä ennen töihin lähtöä, vapaapäivinä kun olisi aikaa kuvailla rauhassa niin en jaksa meikata 🙂

 3. Hei, en ole seurannut blogiasi niin kauan, että tietäisin, onko tuossa kulmakarvavärissä on joku juttu. Onko se tarkoituksella noin punainen ja erivärinen kuin kulmakarvasi? Itselläni on myös värjätty punainen tukka, mutta en koskaan käytä punaiseen meneviä kulmakyniä, koska oikeilla punapäilläkään ei ole noin punaiset kulmat. Näyttää jotenkin tosi oudolta. Jos väri on ihan tarkoituksella huomiotaherättävän punainen, niin ok, taidan olla vaan kaavoihini kangistunut. 🙂 Kokeilepa joskus ruskeampaa väriä, jos et ole vielä tehnyt niin, saatat yllättyä, kuinka luonnolliselta kulmasi näyttävät. Tee vaikka vertailukuvat, olisi hauska nähdä!
  -Tara

  1. Siis juu, kyllä se on tarkoituksella punainen 🙂 Ei noita punaisia kulmakarvavärejä taida olla kuin NYXillä, joten olen saanut ihan nähdä vaivaa tämän tuotteen löytämisen eteen, ja olen jo useamman vuoden väritellyt kulmakarvani samanväriseksi kuin hiukseni. Omat kulmakarvani ovat tosi tummat ja tukan kanssa sävy sävyyn matchatyt kulmat näyttävät (ja tuntuvat!) kyllä ”luonnollisemmalta”. Olen kyllä aikoinaan väritellyt kulmakarvat ihan ruskealla kynällä, ja se ei valitettavasti näyttänyt puoliksikaan yhtä hyvältä kuin tuo punainen 🙂 Tiedän kyllä, että nuo punaiset kulmakarvat eivät kaikkien silmään varmasti näytä hyvältä, mutta eiköhän sama päde koko mun ulkonäköön. Mutta kiitos huolenpidosta, toivottavasti se ei nyt ihan liikaa häiritse 🙂

  2. Joo jos tosi kylmän tummanruskeat kulmat (kuten itellä) ei kyllä punainen tukka näytä kamalan järkevälle ilman lämmintä sävyä kulmavärissä. Itellä kun oli hetken punainen tuntui että ellei kulmia ois jotenki vaalentanu tai värittäny näytti ku ois joku punane peruukki päässä 😀 Nykyää taasen mustanruskea tukka ja kyllä tää vaa on oma väri vaikka kuparinpunainen on <3

  3. Ymmärrän Samettitassuakin. Voisiko niitä kulmakarvojakin kuitenkin värjätä lämpimän värisiksi, niin etteivät ne paista oranssinpunaisen kulmavärin välissä tummanruskeina? Mä taidan olla vaan kalkkis, kun en ymmärrä, miksei omat karvat ja lisätty väri ole synkassa. 😉
   -Tara

  4. Joo siis toki voi, mulla itseasiassa on kaapissa kulmakarvojen blondaus- ja punausvärit, en ole vaan saanut aikaiseksi niitä korkata 🙂 Eipä nuo omat tummat karvat ole niin paljoa mua itseäni haitanneet. Nää superlähikuvat kyllä tuo pienetkin asiat hyvin korostetusti esiin, koko kasvojen mittakaavassa tuota asiaa ei kyllä huomaa ellei ala oikein erikseen tutkimaan.

 4. Kaunis, harmoninen meikki! Mun mielestä sun kulmat on kivan persoonalliset. Sopivat sinulle erittäin hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *