Girl Poweria ysärin ja Roller Derbyn muodossa

Teemabileet ovat ihan suosikkejani. Heti kun sain kutsun 90-luvun teemabileisiin, tiesin mitä haluan pukea päälleni. Olen yhä kova Spice Girls-fani, joten halusin ehdottomasti pukeutua samanlaiseen Union Jack-mekkoon kuin Geri vuoden 1997 Brit Awardseissa.

Minulla on toki vieläkin spaissariaiheiset leikekirjat tallella!

Brittilippukangasta ei juurikaan ollut tarjolla kangaskaupoissa. Lopulta äitini kävi hakemassa Varustelekasta lipun, ja ompeli siitä minulle mekon. Eli kiitos kuuluu taas taitavalle äidilleni!

Pippalot olivat viime lauantaina. Bilemiljöö oli koristeltu upeilla 90-luvun musiikkijulisteilla, ja ohjelmassamme oli muun muassa vanhojen Suosikkien selailua ja ysäritietovisa, taustalla soi tietenkin aito 90-luvun musiikki. Asut olivat hienoja, vieraiden päällä näkyi kaikenlaista lappuhaalareista ja pikkuselkärepuista grunge-tyyliin. Kiitokset vielä ihanista pippaloista kanssajuhlijoille!

Gerin meikit olivat näyttäviä mutta klassisia. Hänellä ei nähty kovin värikkäitä luomivärejä, vaan sävyt olivat aika neutraaleja. Tekoripset ja punatut huulet olivat tuttu näky Ginger Spicella.

Ihomeikkinä se ihana Shiseidon meikkivoide, silmien alla Helena Rubinsteinin Magic Concealer, näpyt piiloon Make Up Storen Cover All Mixin kellertävällä sävyllä, poskilla Inglotin AMC Blush ja irtopuuterina tuttu Chanel Poudre Universelle Libre. Huulilla synttärilahjaksi ostamani Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss.

Silmämeikin pohjustin NARSin pohjustajalla, jonka päälle laitoin MACin Paints-voideluomiväriä sävyssä Shimma. Tuo on vähän unohtunut meikkipakkiini, ja ajattelin sen korostavan päälle laitettavien luomivärien metallinhohtoisuutta.

Silmän sisänurkassa ja kulmakarvan alla Benefitin Valley of the Stars Mini Iridescence Kitin hohtavaa valkoista, liikkuvalla luomella Milanin Java Beania, varjostuksessa Rimmelin mattamustaa luomiväriä. Rajaus Sensain tussilla. Alaluomen rajaus Clarinsin ruskealla kynällä.

Ripsissä ensin ripsienpohjustajaa Lorkun Volume Shockingista, sitten Maybellinen Falsies WP ja päälle Cover Girlin Lash Blast Volume WP. Olen huomannut noiden ripsivärien toimivan paremmin kerrostettuna. Lopuksi vielä runsaasti MACin irtoripsitupsuja.

Pahoittelut kuvasta, en malttanut odottaa ripsiliiman kuivumista näkymättömäksi ennen armotonta lähikuvaa. Kulmakarvat jäivät näköjään aivan vajaiksi, niissä käytin siis NYXin kulmakarvapuuteria.

Ihoni on nyt niin kuivan hilseilevä, että meikki ei tosiaankaan levity kauniisti, mutta jotenkin jännästi sitä ei näe näistä kuvista ollenkaan. Ehkä hyvä niin 🙂

Ennen ysäribileitä vietin päivän katsomalla Lahden Salpausselkähallilla Roller Derbyn SM-kisoja. Olen itse aloittamassa derbyilyn, joten pelit kiinnostivat kovasti. Päivän aikana nähtiin Kallio vs. Tampere (Kallio voitti), Turku vs. Helsinki (Helsinki voitti) ja Lahti vs. Kouvola (Kouvola voitti).

Lahti vs. Kouvola-peli alkamassa
Lahti Roller Derby

Kannustin kotijoukkoettani tietenkin kovasti, mutta se ei valitettavasti riittänyt voittoon tällä kertaa. Mieheni vähän kärsi äänekkäistä kannustushuudoistani vieressäni istuessaan.. 🙂 Matsissa myytiin myös arpoja, joista voitin teatteriliput Teatteri Vanhan Jukon Köök/Keittiö-esitykseen. Kävin myös ostamassa supporttina tämän hienon kangaskassin.

Kuten kuvasta näkyy, hiippailin koko päivän Geri-lookissani. Illaksi vaihdoin vaan piilarit silmälasien tilalle.

Sykkeröt jäivät kotiin köllimään patterin ääreen

10 thoughts on “Girl Poweria ysärin ja Roller Derbyn muodossa

  1. Niin karmealta kuin se ehkä kuulostaakin, on 90-luku lempparivuosikymmeneni – siksi 90-luku teemabileet kuulostavatkin huikeilta! Fanitin itsekin Spice Girlsejä (Emma oli suosikkini) ja on niin kovin outoa nähdä, miten ne lapsuudenidolit on nykyisin nelikymppisiä ja perheellisiä.

    Musiikkimakuni saa monelta jauhot suuhun, mutta oikeasti 90-luvun discoissa soineet kipaleet kuten Hausmyllyn Ikävä lokakuu, 101:n Aamuyö ja Rednexin Wish you were kestävät edelleen kuuntelua.;)

    1. Ysärihän on tosi muodikasta tällä hetkellä, joten ei siinä ole mitään häpeiltävääkään. Kai se on sitä nostalgiaa miksi noi ysärijyystöt toimii tanssilattialla niin loistavasti, tuo muistoja mieleen siltä ajalta kun kaikki oli vielä ah niin hyvin 🙂 Ainakin aika kultaa muistot!

  2. Todella kaunis silmämeikki. Multa meni aikoinaan Spaissarit täysin ohi, olin liian vanha, mutta ei puhuta NKOTB:sta mitään… :p

    1. Kiitoksia, vaikka ripset sojottavatkin vähän miten sattuu.. 😀 Kaikilla taitaa olla se joku oma teiniajan bändi-ihastus, mun ikäryhmälle Spaissarit ja BSB oli kyllä niin kova sana. Naapurin isot tytöt taas fanittivat NKOTB:ta kun olin ihan pieni.

  3. Oih ja voih, kyllä ysärissä on sitä jotain!! <3 Musiikissa nimenomaan, mä seurasin ihan kaikki musiikkiohjelmat, -listat, -gaalat, -lehdet, aina…. Mun isäkin sano aikoinaan (ehkä jo 10 v. sitten), kun haikailin jotain ysäri-musakokoelmia, että eikös sulla oo jo koko 90-luvun tuotanto cd:inä hyllyssä… Melkeen onkin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *