BareMinerals Shine On Palette

Hain tänään postista Feeluniquen alennusmyynnistä tilaamani BareMineralsin Shine On-kasvopaletin. Tämä on iiiihana!

Shine On-paletti sisältää seuraavat ihanuudet, alkaen vasemmalta:

BareMinerals Ready Blush sävy The Big Break, 3 g
BareMinerals Ready Eyeshadow sävyissä Glitterati (ylempi) ja Center Stage (alempi), molemmat 1.5 g
minikokoinen poskipunasivellin
minikokoinen luomväriapplikaattori
BareMinerals Prime Time Brightening Eyelid Primer, 1.5 ml
Marvelous Moxie Lipgloss sävyssä A-Lister, 2.25 ml
Round the Clock Waterproof Eyeliner sävyssä 4 PM, 0.6 g.

Paletti on muuten aivan mahdoton keräämään sormenjälkiä. Näyttää pienelläkin hipaisulla aika kauhealta. Koko on aika iso, 11 x 15,5 cm. Sitten niitä swatcheja!

Swatchit paljaalle iholle, ei pohjustajaa. Alarivissä vasemmalla poskipuna, oikeanpuolimmainen on luomiväri. Ihastuneita huokauksia aiheuttivat erityisesti tuo tummempi luomiväri Center Stage ja kynä. Pigmenttiä on ihan älyttömästi! Kynä todella on vedenkestävä, eikä se lähtenyt kädestä normaalilla saippuapesulla. Saippuan kanssa hankaamalla sain sen pois.

Huulikiilto on sellainen kaikille sopiva shimmerisen persikkainen nudesävy. Koostumus on mieleeni, eli se on tahmainen ja pysyvä. Se tuoksuu vaniljalta, mutta huulilla tuntuu piparminttuinen tunne. En tykkää moisista, yhdistän sen ärsytysreaktioon. Katsotaan paljonko tuota tulee käytettyä, nätti se kuitenkin on.

Setin mukana tuli myös kimaltava meikkipussi, tai jämäkän muotonsa ansiosta tuota varmaan voisi käyttää ihan pikkulaukkunakin.

Palettia näkyy vielä olevan myynnissä Feeluniquessa, tosin kalliimmalla hinnalla kuin mitä itse alekoodin kanssa maksoin. Jos haluat sen itsellesi, täältä pääsee klikkailemaan ostoskoriin täytettä. Muistathan että Feeluniquesta saa myös Ostohyvitystä.

Meikkikuvia laitan kunhan ehdin tuon kanssa naamaani sutia!

Paletin pohja

Ostin myös tänään apteekista mielenkiintoisen kasvovoiteen helpottamaan atopian valtaamia kasvojani, mutta siitä kirjoittelen sitten kun osaan sanoa paljonko siitä on ollut hyötyä 🙂 Niin, siinä yksi syy meikkikuvien vähyyteen blogissa viime aikoina, ihoni on aika huonona.

Käärylä nimeltä Pamela

13 thoughts on “BareMinerals Shine On Palette

  1. Pamela <3 Purr.
    Että noi luomivärit näyttää upeilta. En malta odottaa, että postaat näittä meikkikuvia!

  2. Kaunis paletti! Tykkään BareMineralsin palettien muotoilusta :). Mutta joo, tuo oma duonikin on aika sottaisen näköinen, kun se on sellaista nahkeaa, mattapintaista muovia.

  3. Paletti näyttää tosi hyvältä kokonaisuudelta! Erityisen kiinnostunut olisin tuon luomivärinpohjustajan toimivuudesta – en muistaisi koskaan lukeneeni arvioita siitä. Huulikiilto ja poskipuna ovat aaah, ihania!^^

  4. Ai että, nyt on kyllä nätti paletti! Glitterati näyttää ihanalta! Nää BareMineralsin palettien normaalit ulkoasut ei ihan nappaa- siksi se musta klikkailupaletti olikin niin aarre mulle 😀 Tää on kyllä ihan sun näköinen!

    1. Ostolakkolainen siellä himostelee 😉 No ei, sun BM-luomivärihehkutuksesta mä taisin näistä kiinnostuakin! Hauskasti sanottu tuo että mun näköinen, mutta taidan ymmärtää mitä tarkoitat 🙂

    2. Hehee, kiinni jäin 😀 Mutta hyvä että ymmärsit- joku tän paletin koko ulkonäössä ja väreissäkin ihan huutaa sua! Mun silmissä ainakin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *