Moroccanoilin lämpösuoja

Föönaan ja suoristan polkkatukkani päivittäin. Kuumuudelta suojaavat muotoilutuotteet ovat siis ihan must juttu, ja onpa niitä vuosien varrella tullut kokeiltuakin monenmoisia. Hiustenlaittorutiineihini kuuluu siis pesun jälkeen, föönauksen alle selvittävä kevyt hoitosuihke, lämpösuojan sisältävä muotoiluvoide sekä muotovaahto. Föönauksen jälkeen saatan sitten käyttää vielä suoristusraudan alle erillistä suihkittavaa lämpösuojaa.

Taannoisesta Pandan blogisynttärimiitistä sain kotiinviemisiksi PR-toimiston lahjoittaman Moroccanoil Heat Styling Protection-suihkeen. Laadukkaaseen metallipulloon pakattu suihke on tarkoitettu suihkittavaksi kuiviin hiuksiin ennen kuumamuotoilulaitteita. Sopii siis sekä suoristuksen että kihartamisen alle.

Vertaan tätä tuotetta nyt aiemmin käyttämiini vastaavanoloisiin tuotteisiin.

Verrattuna reippaasti alkoholia sisältäviin Matrixin Sleek Iron Smooheriin ja Redkenin Iron Shapeen Moroccanoilin versio jätti hiukset todella paljon pehmeämmäksi. Alkoholiahan tämäkin sisältää, mutta se ei ole sentään ennen vettä niinkuin Matrixissa. Moroccanoil neuvotaan suihkimaan hiuksiin osio kerrallaan, mutta se ei korppuunnu hiuksiin kuten edellämainitut jos osiota ei suorista ihan samantien suihkimisen jälkeen.

Alkoholittomiin lämpösuojiin kuten Nexxus Canopyyn ja Tresemme Heat Defenceen verrattuna Moroccanoil taas pitää muotoilun paremmin.
Pesen ja föönaan hiukset yleensä illalla, ja suoristan ne sitten aamulla. Tykkään kuitenkin suoristusraudalla hiukan pyöristää otsahiuksia heti föönaamisen jälkeen, etteivät ne rasvoittuisi yön aikana ihovoiteista. Moroccanoilia käytettyäni en joudu enää uudelleen muotoilemaan otsahiuksiani aamulla, vaan ”taivutus” pysyy moitteettomana yön yli ilman hiuslakkaakin. Millään muulla tuotteella ei ole ollut tuollaista tehoa! Se siis myös nopeuttaa ja helpottaa aamurutiinejani 🙂 Hiuksiin jää myös upea kiilto.

Moroccanoilin tuotteissa taitaa olla kaikissa samantyylinen tuoksu. Tämä ainakin tuoksuu samalta kuin se kuuluisa hiusöljy. Itse en ole ihan kauhean hurmaantunut siihen, mutta nenäni on sopeutuvainen. Ensimmäisiä kertoja tätä suihkessa testatessani haistelin pitkin iltaa että mikä ihme täällä tuoksuu, kunnes tajusin sen olevan hiukseni. Tuoksu siis kyllä jää hiuksiin.

Kun Moroccanoil tuli rytinällä Suomen markkinoille muutama (?) vuosi sitten, en oikein innostunut siitä. Mutta mitä enemmän näen noita turkooseja puteleita, sitä enemmän tunnen mystistä vetoa niitä kohtaan. Onnistunut brändäys siis, ehdottomasti. Hirveä hinku olisi kokeilla sarjan shampoota ja hoitoainetta myös, mutta voi olla että hiukseni ovat liian lasimaiset niiden tuhdeille hoitotehoille.

Suihkeen hinta on 29€ / 250 ml. Arvokkaasta tuotteesta puhutaan siis, mutta täytyy sanoa että onhan tämä myös kokeilemistani lämpösuojasuihkeista kiistatta paras. Moroccanoil-jälleenmyyjät näet täältä.

Mielelläni kuulisin Moroccanoil-tuotteiden käyttökokemuksia kommenttikentässä!

Tuote on saatu blogin kautta. Mielipiteet ovat omiani.

4 thoughts on “Moroccanoilin lämpösuoja

  1. Mä käytin silloin aikoinaan sen LivBoxista saadun pikkuisen hiusöljyn ja tykkäilin kyllä, vaikkei se hiuksista mitenkään erityisiä tai unelmanpehmeitä tehnytkään. 😀 Tuoksusta tykkäsin tosi paljon.

    Pari päivää sitten kommentoin Glitz & Glamiin, että mulla on Moroccanoilin Moisture Repair -shampoo, mutten ole muistanut testata. Noh, kokeilin sitten eilen, ja nyt ekan käyttökerran perusteella en erityisesti ihastunut. Tuoksukaan ei ollut enää oikein niin ihana, ei huono, mutta jotenkin kaipaan suihkussa raikkautta. Koostumus oli to-del-la paksua, lähes voidemaista. Vaati kaksi vaahdotusta, ekalla ei oikein vaahdottonut, tokalla vähän enemmän. Tuli ihan puhtaat hiukset, ei natisevat, eli ihan hyvin toimi sinänsä, mutta se raikkaus jäi taas puuttumaan. 😀 En huomannut, että hiuksista olisi tullut erityisen kosteutetun oloiset, mun mielestä käytössäni pitkään ollut Bonacuren Moisture Kick kosteuttaa huomattavasti paremmin. Nyt tänään, vuorokautta myöhemmin, katoin, että onpas mun hiukset likaisen näköset, juurihan eilen pesin. Ei mulla yleensä noin äkkiä rasvoitu hiukset. :/

    1. Hei kiitos kommentista, kiintoisaa oli kuulla kokemuksesi! Tosi harmi että Moisture Repair shampoo oli sulle lähmäävän oloinen, noista tuotevalikoimista kun ajattelin et se olisi omalle hiustyypilleni se sopivin. Kun Livboxista tuli se öljy niin merkki sai kyllä tunnettavuutta selkeesti lisää!

    2. Joo, LivBox lisäsi tosi paljon tunnettavuutta, ja niinkuin aikoinaan oli muistaakseni Tyttö ilman helmikorvakorua -blogissa (?) postaus, niin Moroccanoilin brändäys on kyllä todella onnistunut. Merkki kiinnostaa ja haluaisin niin kovasti tykätä, mutta joku vaan vähän tökkii…. :/ Lompakko tosin kiittää. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *