Hyvää syntymäpäivää minä!

Minulla on tänään 27-vuotissynttärit 🙂 Kauhean iso luku tuo, hui. Eikös tämänikäisillä kuulu olla jo lapsia kauhea katras ja ”kaikki elämässä saavutettuna”? No ei kai sentään, mutta en tunne itseäni niin aikuiseksi kuin ikä voisi velvoittaa.

Syntymäpäiväni sain onneksi olla vapaalla, joten nukuin pitkään kisumisut jalkojeni päällä köllötellen. Tälläinen ihana näky minua odotti aamulla kun avasin silmät ja kurkkasin jalkopäähän. Tuitui karvavauvat <3 Yöpöydällä taas oli miehen antama lahjapaketti, josta paljastui (se kauan odotettu) Clean Rain-tuoksu 🙂

Haahuilin jokusen tunnin pyjama päällä kotona. Meikkini onnistui niin täydellisesti, että harmitti aivan älyttömästi että se kamerani on vielä reissussa (unohtuneena Helsinkiin siis, ja saan sen viikonloppuna). Kokeilin Livboxista tullutta lilaa Rimmelin luomivärikynää lilansävyisen meikkini pohjalla, ja siitä tuli todella hieno ja intensiivinen. Tässä kännykällä otettu räpellyskuva, teen tämän meikin kyllä uudelleen kunhan saan kamerani taas käyttöön.

Kävin laittamassa autonkin jo lämmityspiuhaan, mutta totesin että sää on niin ihana että kävelen keskustaan. Asumme järven rannalla, joten matka taittuu rannanviertä pitkin. Järvi oli jo jäässä, ja näin yhden ihmisenkin siellä kävelevän. Itse en kyllä vielä uskaltaisi, eivät ne jäät nyt kovin montaa päivää vanhat ole joten tuskin kauhean paksutkaan.

Kävin tsekkaamassa Sykkeen Emotionin aletarjonnan. Aleprosentit olivat aika pienet, mukaan tarttui OPIn ihanan glitterinen sävy On her majesty’s secret service. Nimestä arvasin tuon olevan taannoisen Skyfall-kokoelman lakka, ja niinhän se googlettamalla päätyi olevankin. Aivan upea!

Anttilan alepöydältä taasen ostin L’Orealin Color Riche-lakan harmaassa sävyssä 604 (alessa 3,50€), ja todella edullisen Lumene Arctic Spa-setin. Olin noita Lumenen settejä kuolaillut jo ennen joulua, ja nyt nappasin viimeisen laatuaan kympillä. Setissä on vartalonkuorinta ja vartalovoi. Kuorintoja minulle on viime aikoina kertynyt useampikin, vaikka suosinkin kuorimahanskaa. Mutta kivahan noilla on silti läträillä, ei käy kieltäminen 🙂 Kaupan päälle sain vielä 100 ml kokeilupakkauksen Tresemmen Keratin Smooth-hoitoainetta.

Triossa piipahdin postista hakemassa Strawberrynetin tilaukseni, joka oli seikkaillut matkalla todella pitkään. Se oli lähtenyt 18.12, ja ehdin jo kysellä Strawberrynetiltä että missähän se oikein on. Ja niinhän siinä kävi että saapumisilmoitus tulikin heti seuraavana päivänä. Saapuvien pakettien suhteen valittaminen yleensä auttaa! 🙂 Tilasin Helena Rubinsteinin ihanaa Magic Concealeria, ja sain kaupan päälle Calvin Kleinin ripsivärin ja huulipunan.

Punnitse&Säästä-kaupasta ostin suolasaippuaa, kun sitä on muutamaankin otteeseen kehuttu hyväksi finniennujertajaksi. Myyjä mainitsi että se toimii antibakteerisuutensa vuoksi myös deodoranttina. Pala maksoi 3,90€ ja kestää käytössä varmasti ikuisuuden.

Kun mieheni pääsi töistä, suuntasimme elokuviin. Käymme leffassa todella harvoin, joten tämä on aina ihan erityistä ohjelmaa. Elokuvaksi valikoitui Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi jota voin erittäin lämpimästi suositella! En ole todella pitkään aikaan nähnyt noin loistavaa elokuvaa, vieläkin hykerryttää 🙂 Huomasin muuten että ensi viikolla on taas Finnkinon Superpäivä, kun leffaan pääsee edullisemmin. Voisinpa mennä silloin taas, nyt on ohjelmistossa muutamakin kiintoisa pätkä.

Iltamme kruunaantui ravintola El Toron herrrrrkulliseen pihviannokseen, ja tietenkin valitsin jälkiruoaksi suklaaherkun 🙂 Nauratti oikein, että olen kyllä niin varma nakki näiden jälkiruokien kanssa, kun valitsen ihan aina jotain suklaista. Suklaa vaan on niin ihanaa. Koitin muuten metsästää kaikista kaupoista Pätkiksen niitä joulurasioita, eikä niitä ole missään. Patukka- ja minibites-versiot eivät ole yhtään niin hyviä kuin ne papereihin käärityt. Nyyhkis.

36 thoughts on “Hyvää syntymäpäivää minä!

 1. Paljon onnea!! Mulla on synttärit ens kuussa, ja jos sulle tuli iso luku, niin mikäs mulle sit tulee?? 34!! Auts. Ja ei, ei ole lapsia, eikä ihan heti ole tulossakaan. 😉 Mulla on Myssy.

 2. Ihan hirmuisesti onnea!

  Ei ole lapsia, eikä elämässä todellakaan saavutettuna mitään ja ikää kohta tasan 10 vuotta enemmän, joten ei hätää! 😉

  1. Kiitos! En tiedä mistä olen moisen ajatuksen saanut, samanikäisistä kavereista vain muutama on naimisissa, eikä lapsiakaan ole juuri näkynyt. Jokainen taplaa tyylillään sitäpaitsi 🙂

 3. Myöhästyneet onnittelut! 🙂

  Joo hei, ei tarvii olla mitään ”saavutettuna”…. Ei mullakaan ole, täytin loppuvuodesta 30, ja se vasta se kriisi-ikä onkin. 😉 Kyllä mulla on haave, suuri haave; ryhtyä nomadiksi! 😀 Mutta ei vielä… Toivottavasti joskus kuitenkin saisin kokea jotain vastaavaa. Iän myötä sitä jotenkin ottaa asiat rennommin, ja mä olen tässä parin vuoden sisällä tajunnut viimeinkin elää ITSELLENI, eikä loputon matkustelu/haahuilu tuntuis oikeasti edes hirveän kaukaa haetulta.

  Sulla näyttää olevan ihana synttäripäivä, tää oli oikein hyvän mielen postaus! 🙂

  1. Kiitos! Myöhäinen oli postausaikakin 🙂 Piti ihan googlettaa mikä on nomadi, se olisikin aika erilaista elämää mihin on tottunut mutta varmasti vapauttavaa. Asenteesi kuulostaa olevan kohdallaan 🙂

  1. Kiitos! Kissat on tosiaan parhaita varpaidenlämmittäjiä 🙂 Mieheni taas lähinnä hikoilee kuumuuttaan öisin, eikä niinkään arvosta näiden palleroiden tarjoamaan lisälämmitystä. Ja kissat tietenkin nukkuvat mielummin mieheen kuin minuun liimautuneena 😉

 4. Paljon onnea! Päivä kyllä varmasti alkaa ihanasti, kun kaksi noin suloista karvavauvaa köllivät kanssa.<3

 5. Onnea!

  Oon miettinyt kans tota leffaa, mutta JOKIN siinä epäilyttää. 😀 Pokkariakin pyörittelin kädessäni töissä, mutta äääh. Nyt tosin taas kiinnostaa, kun kerran kehuit.

 6. Iloiset synttärionnittelut! Kuulostaa aivan täydelliseltä synttäripäivältä, ihanaa!

  Ja mahtavaa myös että Opi Skyfall-lakkoja löytyy vielä, oli minusta yksi hienoimmista kokoelmista kautta aikojen! 🙂

  1. Kiitoksia! Mulle synttärit on sellainen tärkeä juttu, koitan tehdä päivästä aina mahdollisimman ihanan.

   En yleensä ole kovin perillä noista kokoelmista saatika muista milloin ne ilmestyvät, mutta onneksi netistä ne on helppo tsekata.

 7. Onnittelut vielä täältäkin!

  Kävin myös katsomassa Satavuotiaan ja oi että miten velmu se olikaan! 😀

  Johanna

 8. Onnea merkkipäivän johdosta!

  Näin viime viikolla Makuunissa paperipäällysteisiä Pätkis-konvehteja, siis sellaisia samanlaisia kuin esim. Juliat.

 9. Hyvää syntymäpäivää!
  Mulla on jo kamala ikäkriisi, vaikka täytän vasta 24 ensi kuussa. Tuntuu, että kaikki mun tuttava-/lähipiirissä saa lapsia mutta mua lähinnä pelottaa koko ajatus. Mulla on kaksi kissaa, jotka on mun lapsia ja ne riittää mulle tällä hetkellä enemmän kuin paremmin. ♥
  Sinun kissasi ovat kovin hurmaavia. 🙂

  1. Kyllähän sitä lähipiirin toimista helposti ottaa paineita, vaikkei pitäisi. Kyllä nuo asiat pitää tulla elämään sitten kun oikeasti siltä tuntuu, ja elämäntilanne on sopiva. Kissat mullakin auttoi vauvakuumeeseen kyllä tehokkaasti, on ne sellasia karvavauvoja että, eivätkä kasva aikuisiksi <3 😀 Terkut sun kissoille ja kiitokset onnitteluista!

 10. Paljon Onnea!
  Minulla on ikää 20 vuotta enemmän, ei lapsia, ei mitään saavutettuna, mutta elän elämäni parasta aikaa! Nainen paranee kuin arvoviini vanhetessaan 🙂

 11. Oi, myöhästyneet synttärionnittelut minunkin puolestani! 27 on ihan hyvä ikä, vaikka se kuulostaakin paljon suuremmalta kuin 26. Itse täytän muutaman kuukauden päästä 28 😮 Minullakin on välillä hassu olo, kun kaverit saavat lapsia minkä kerkeävät, ja minä vaan pysyn tyytyväisenä nykytilaan. Kyllä me vielä keritään vaikka mitä, mitä ikinä me sitten haluammekin tehdä elämällämme. 🙂 Ihanan kuuloinen syntymäpäivä sinulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *