Lavera Wild Rose

Talveni on ollut pullollaan ruusuntuoksua. En ole saanut mielinmäärin kukkasia (vaikka ne kyllä kelpaisivat, terkut kotiin!) vaan olen käyttänyt monia ihania ruusuntuoksuisia kosmetiikkatuotteita. Laveran Wild Rose-sarjan silmänympärysvoiteen, kasvovoiteen ja kasvonaamion sain testiin Laveran maahantuojalta. Olen käytellyt tuotteita hyvän tovin, kasvovoide on jo rutistelu lähes loppuun joten on postauksen aika.

Saksalainen Lavera on siis luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia. Wild Rose-sarjan tuotteeilla on NaTrue-sertifikaatti joka siis kertoo että tuotteet täyttävät tarkat luonnonkosmetiikalle asetetut kriteerit. Wild Rose-sarjan tuotteet hellivät kuivaa ihoa ihanalla ruusuntuoksulla. Tuotteet uudistuivat sekä ulkoasultaan että koostumukseltaan viime vuonna.

Wild Rose 24 h Moisturizing Cream-kasvovoide on täyteläistä ja mukavan kosteuttavaa. Se imeytyi talvikuivalle iholleni hyvin. Olen aiemminkin maininnut, että jotkut luonnonkosmetiikan voiteet huonontavat meikkipohjani pysyvyyttä. Tämä voide oli valitettavasti yksi niistä, joten käytin sitä lähinnä meikittöminä päivinä ja öisin. Voide on siis mallia 24h eli sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Tuoksu on aivan ihana, aito ruusu.

Kuvaus Laveran sivuilta:
Kaunis iho aamusta iltaan. 24 h kosteusvoide tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja pintaryppyjä. Kallisarvoiset raaka-aineet, kuten makadamiapähkinäöljy, saa ihon tuntumaan ja näyttämään pehmeämmältä sekä auttaa sitä uudistumaan.
NaTrue-sertifioitu, vegaani

Kasvovoiteen hinta on noin 22€ / 30 ml.

Wild Rose 24 h Moisturizing Cream INCI

Sain myös kokeiltavakseni sarjan yksittäispakatun Wild Rose Revitalizing Mask-kasvonaamion. Yhdestä 10 ml naamiopussukasta luvataan 2-3 käyttökertaa, itse jaoin tämän kahtia itselleni ja äidilleni. Naamio on aivan ihanan kosteuttava ja ravitseva, tykkäsin tästä todella paljon.

Tälläinen yksittäispakattu naamio on mielestäni kiva lisä lahjapaketteihin, jos haluaa jotain pientä ylellistä hemmottelua mukaan 🙂 Naamion hinta on nelisen euroa.

Wild Rose Revitalizing Mask INCI

Äitini pääsi siis joululomalla nauttimaan tekemästäni Lavera-kasvohoidosta. Minulla on ollut vuosien varrella tapana välillä antaa äidille lahjaksi tekemiäni kauneushoitoja, mitä hänen kaverinsa ovat kuulemma kovasti kadehtineet 🙂 Äidin iho muuttui silminnähden tasavärisemmäksi ja sileämmäksi naamioinnin myötä. Hän itsekin sanoi, että pitäisi tehdä näitä hoitoja useamminkin kun eron näkee aina niin selkeästi.

Äiti nautiskelemassa, Pamela ja Marilyn kauneushoitola-apureina

Wild Rose Nourishing Eye Gel oli minulle entuudestaan tuttu tuote, mutta sen koostumus muuttui uudistuksen myötä. Vanhaan versioon verrattuna tämä uusi on täyteläisempää ja jotenkin tahmaisempaa. INCIssä Shea butter on selkeästi ylempänä. Otin ennen muuttoa vertailukuvan uuden ja vanhan pakkauksen INCIt vierekkäin, mutta nyt en löydä sitä kuvaa mistään. Ärh!

Tuote ei siis ole nimensä mukaisesti geeliä, vaan sellaista keveää voidetta. Vanha versio tuntui virkistävämmältä ja sen koostumus oli ehkä vähän kevyempi. Silmänympärysvoiteessa ruusuntuoksu on miedompi, mutta havaittavissa. Kasvoilta sitä ei haista. Voide imeytyy nopeasti eikä rullaudu meikkiä levittäessä. Se tuntuu mukavan kosteuttavalta.

15 ml silmänympärysvoiteen hinta on noin 22€ (en päässyt varmistamaan ihan tarkkaa hintaa, mutta tuskin tuo pahasti heittää).

Laveran uudistuneet Wild Rose-tuotteet paitsi tuoksuvat hyvältä, myös pakkausdesign on mielestäni nätti 🙂 Laveralla on myös vartalolle olemassa ruusun tuoksuiset versiot.

Pamela sanoo o_O
Tuotteet saatu blogin kautta testiin. Mielipiteet ovat omiani.

2 thoughts on “Lavera Wild Rose

  1. Mulle uppoaa kaikki, kun vain mainitsee sanan ruusu. 😉 Silmänympärysvoide kuullostaa siltä, että tällainen ikääntyvä iho voisi tykätä, välillä tuntuu, että geelimäiset ei enää riitä.

    Ihanaa hemmottelua äiti saanut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *