Dermosilin hiuslakka

Tilasin ennen joulua Dermosilin ilmaisten postikulujen houkuttelemana muutamia tuttuja vakkarituotteitani, sekä yhden minulle täysin uuden tuttavuuden. Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume superstrong on hajusteeton kestävän pidon antava hiuslakka, josta olin lukenut paljon kehuja. Tykkään käyttää hajusteettomia hiuslakkoja, koska en halua tuoksun riitelevän hajuveteni tuoksun kanssa.

Pakkaus on mielestäni hyvännäköinen, harmaa harjattua terästä muistuttava metallipullo. Hiuskiinne tulee ulos aika kiinteänä ja tarkkana suihkuna, mikä on hyvä silloin kun muotoilee esimerkiksi otsatukkaa. Itse ajattelin käyttää tätä kuitenkin pituuksiin kampausta kiinnittämään, ja silloin lakkaa sai suihkia moneen otteeseen. Tuloksena olikin aika helposti vähän jäykkä tukka, joka kylläkin pysyi kuosissaan moitteetta. Parempi siis nutturoiden, otsahiusten sun muiden paikalleen suihkimiseen.

Dermosilin sivuilla on kiva kommentointiominaisuus, jossa asiakkaat voivat arvioida ostamiaan tuotteita. Eräs asiakas mainitsi siellä, että tämä on ainoa lakka joka ei tummenna hänen vaaleita hiuksiaan. Punahiuksisena en ole hiuksiani muotoillessa törmännyt tummentumisongelmaan koskaan, joten en osaa siihen kommentoida sen suuremmin mutta ajattelin tämän ehkä kiinnostavan blondeja lukijoita 🙂

Lakan hinta on ilahduttava, 300 ml pullo maksaa vain 4,80€. Saatavissa on myös 50 ml käsilaukkukoko jonka hinta on 2,70€. Tiukan pidon ystäville tämä on löytö!

Mikä on teidän hiuslakkasuosikkinne? 

2 thoughts on “Dermosilin hiuslakka

  1. Pitääpä ottaa tämän matkaan seuraavan tilauksen yhteydessä. Tykkään pullon ulkonäöstä tosi paljon, tyylikäs!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *