HG: Korres Cherry Lipgloss

Blogini nimestä huolimatta olen huulikiiltotyttö. Rakastan kiiltoja ja minulla on niitä paljon. Suosikkeja on kertynyt vuosien varrella ja tänään esittelen niistä yhden suurimmista.

Kirsikansiemenöljyä sisältävät Korres Cherry Lipglossit ovat kaikin puolin aivan ihania huulikiiltoja. Ne liukuvat huulille liukkaan helposti ja tuntuvat miellyttävältä. Niiden koostumus on oikesti niin hoitava että huulirasvaa tarvitsee laittaa vain yötä vasten. Huomaan sen kyllä huulieni kunnosta jos olen käyttänyt jotain muita kiiltoja pidemmän aikaa, pusuhuulet pääsevät kuivahtamaan ja rohtumaan.

Kiillon tuoksu on yllätys yllätys kirsikkamainen. Se ei kuitenkaan tuoksu huulilla liikaa eikä ota henkeen. Jotkut tuoksuvat huulituotteet, kuten Body Shopin purkkihuulirasvat, saavat minulle ikävän tunteen kurkkuun. En tiedä mistä se johtuu mutta niin käy yleensä jos tuote on todella voimakkaasti tuoksuva. Kiilto ei maistu huulilla millekään mikä on minua miellyttävä ominaisuus. En pidä hedelmäisistä tai karkkimaisista mauista kiilloissa. Koostumus on sopivan tahmainen että kiilto pysyy huulilla muutaman tunnin kunnes alkaa hiljalleen kulua pois. Se kuluu pois hyvin nätisti eli kirkkaanpunaiset sävytkään eivät näytä kuluessaan typerältä.

En ole kuvanmuokkauksen mestari!

Koska olen niin ihastunut kiillon laatuun, on sävyjäkin kertynyt. Pigmenttiä näissä on mielestäni juuri sopivasti ja kerrostamalla sen saa enemmän näkyviin. Suurimmat suosikkini ovat sävyt 33 Nude ja 52 Red. Niitä olen käyttänyt loppuunkin asti ja ostanut uudet tilalle. Se on suuri saavutus kun käsilaukku pullistelee huulikiiltoja ennestäänkin 😉

Nude 33
Red 52

Orange 44
Fuchsia 54
Coral 45
Light Pink 11

Sävyistä 45 Coral, 54 Fuchsia ja 33 Nude ovat kevyesti shimmerisiä. 52 Red ja 44 Orange ovat ilman kimalteita. Yhteiskuvien ottamisen jälkeen hankin vielä vaaleanpinkin sävyn 11 Light pink joka on nimensä mukaisesti hyvin vaalea shimmeritön pinkin sävy.

Vaikka kreikkalainen Korres ei luonnonkosmetiikkaa olekaan on siitä karsittu paljon ”pahiksia” ainesosista pois. Se että huulille (ja samalla suurilta osin mahaan lopulta päätyvä) laitettava tuote on mahdollisimman luonnollinen ja myrkytön on hyvä juttu. Ruokanikin on suurilta osin luomua. En ole siltikään mikään tiukkis asian suhteen, syön suklaata ja käytän paljon myös niitä pahiksia sisältäviä kosmetiikkatuotteita.

Hintaa näillä kiilloilla on Suomesta ostettuna 17,90€. Olen hankkinut suurimman osan Korres-kiilloistani (ja myös muista Korres-tuotteistani) edullisesti kreikkalaisista verkkoapteekeista Pharmazon.gr:stä ja Pharmacy4u.gr:stä (tätä en suosittele, oli hiukan mutkia matkassa). Nyt vielä toistaiseksi 😉 Kreikka on EU-kauppa-alueen piirissä niin ei tule mitään tullimaksujakaan. Muita vastaavia luotettavaksi tietämiäni firmoja ovat Pharmacyonline.gr ja tietenkin Suomen oma Korres-nettikauppa Korres.fi. Minusta on todella harmi ettei Korresin meikkejä myydä laajemmin, ihon- ja hiustenhoitotuotteet kun ovat esimerkiksi Sokoksella ja Stockmannilla valikoimissa.

Olen varsinainen alehaukka ja olen jatkuvasti hereillä alennuksien, kuponkien ja etujen kanssa. Kaverini sille naureskelevatkin usein mutta minkäs teet… Noissa ulkomaisissa firmoissa kannattaa huomioida korkeat postimaksut, pelkkää yhtä tuotetta ei yleensä kannata lähteä tilaamaan.

Oletteko tutustuneet näihin kiiltoihin aiemmin? Onko jotain omia huulikiiltosuosikkejanne vinkata?

Loppuun vielä kännykällä otettu kisukuva!

Edit. Jaa, meni sitten Blogger heittämään ihka-ensimmäisen postaukseni keväältä julkaisuun kun kävin suurentamassa kuvia uuden ulkoasun kanssa sopivammaksi.. Noh, haitanneeko tuo :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *