Alennusmyynnin minisaalis ja kasvoputsari-ihmettelyä

Hyvää alkanutta vuotta! 🙂

Olin kyllä aika pettynyt Lahden alennusmyyntien tarjontaan (kosmetiikkatuotteita ajatellen), kun kaupoilla pyrähdin eilen ennen uudenvuodenviettoja. Sokoksen alennuskuvaston juttujen lisäksi siellä ei ollut yhtään mitään, jopa tuoksulahjapakkaukset olivat normaalihintaisia. Whaat!

Trion Suomalainen kirjakauppa onneksi yllätti, siellä on loppuunmyynti ja keltaisten lappujen alehinnoista sai vielä 40% pois. Kiireessä valikoin matkaani kolme kirjaa, maksoivat yhteensä 7,70€. Täytyy käydä vielä uudelleen ihan ajan kanssa.

Vilkutuskirja kummitytölle, loput itselle 🙂

Kicksistä löysin kuitenkin yhden ihanan kosmetiikkatuotteen alennuksesta. Muistatteko, kun kirjoittelin vastikään Elizabeth Ardenin Eight Hour-tuotesarjasta? Ylistin sarjan käsivoidetta, mutta harmittelin samalla sen korkeaa hintaa.

Kicks oli ilmeisesti kuullut haikailuni, koska käsivoide oli siellä puoleen hintaan! Tuubin hinnaksi jäi 13,90€, mikä on jo ihan kohtuullinen (joskin vieläkin aika arvokas).

Otin Kicksiin myös matkaan sieltä joulukuun alussa sieltä ostamani Burt’s Bees Orange Essence Facial Cleanserin. Olin lukenut tuotteesta kehuvia arvioita Ostolakossa-blogista ja Karkkipäivä-blogista. Kun korkkasin tuubin, ei vastassa ollutkaan sellainen raikas appelsiininen tuoksu, vaan haju muistutti biojäteastiassa mätääntyneitä appelsiineja. Aloin miettimään, oliko alennuksessa ollut putsari pilaantunutta.

Kicksin myyjä sanoi sisältöä tutkailtuaan että ihan normaalissa kunnossa putsarini on. Kun ihmettelin, että tämähän haisee mädältä appelsiinilta, vastaus oli ”Joo kato kun tää on luonnonkosmetiikkaa”. Tähän väliin sopisi sellainen silmienpyörittelysmaili, jos myyjä on sitä mieltä että luonnonkosmetiikka haisee automaattisesti pahalta.

Onko siellä lukijoissa joku joka olisi käyttänyt tätä samaa kasvojenpuhdistusainetta? Lemuavatko teidänkin yksilöt? Vai onko minulla joku superherkkä nenä?

12 thoughts on “Alennusmyynnin minisaalis ja kasvoputsari-ihmettelyä

 1. Ahaha! Toi vilkutuskirja! 😀 Mulla ei oo ollut tota Burtin putsaria, muita Burteja kyllä ja niiden tuoksu on musta aina ollut ihan hyvä… Yleensä luonnonkosmetiikassa on parasta ennen -pvm, mut ei taida tosta putkilosta sellaista löytyä?

  1. Toi vilkutuskirja on ihana, eri sivuilla on eri eläin jolle vilkuttaa ja vikalla sivulla on peilaava pinta, joten lukija voi vilkuttaa itselleen 😀

   Mäkin ihmettelin kovasti, koska tuoksua on noissa blogeissa kuvattu raikkaaksi. Tuubissa on vain säilyy 12 kk-purkin kuva, yläsaumassa on joku eränumero vaan. Höhs. Laitoin nyt Burt’s Beesin FB-sivuille vielä kyselyä että onko homma todella näin 🙂

 2. checkcosmetic.net/ sivulle kun syötät eränumeron, saat tietää milloin tuote on valmistettu. Vuosi sitten ostin Kicksin alesta kaksi ikivanhaa, huonoksi mennyttä tuotetta. Samalle suunnalle kun ei toisten ollut asiaa niin en saanut rahojani takaisin. Buu Kicks!!!

  1. Hei kiitos tästä, olen joskus käynyt jotain juttuja tsekkailemassa toiselta vastaavalta sivulta. Tuo laskuri antoi tulokseksi, että putsarini on valmistettu 5/2011, että ei tosiaan ihan kovin tuoretta tavaraa ollut. BUU KICKS!

 3. Mulla on ollut tota puhdistajaa joskus aikoja sitten ja siinä on itse asiassa tosi miellyttävä raikas tuoksu. Takuulla on pilaantunut!

 4. Buu Kicks, kun et ottanut vakavasti asiakaspalautetta! >:(

  Minun mielestä Kicksissä on nykyään ammattitaidotonta porukkaa. Esimerkkinä kerrottakoon, että kerran olin ostamassa Diorin Lip Glowta alekupongeilla ja kysyin tiskin takana seisovalta nuorelta naiselta, että voisinko saada yhden sellaisen kiitos, niin hän oli ihan että niin mikä tuote, onko se ollut kauankin myynnissä? Seuraavaksi meikäläinen oli ihan hoomolaisena, sillä eikö nyt jokaikinen kosmetiikkaliikkeessa työskentelevä tiedä jotain Diorin perusvalikoimasta?! Noh, sain Lip Glow:n, mutta jäi jokseenkin paha mieli siitä, että voiko myyjien ammattitaitoon saatika tuotetietoon todella luottaa.

  Johanna

  1. Kävin tänään uudelleen siellä ja sanoin aika painokkaasti että kyllä tuo on pilalla, haluan palauttaa. Osui sama myyjä kohdalle kuin viimeksikin, joka oli muuten myymäläpäällikkö 😀 Hän ihmetteli jotain että olivat itse saaneet tuotteen heinäkuussa 2012, eli se on ollut jo yli vuoden vanhaa silloin.

   Ikävä kyllä usein nämä ”ammattitaidottomuusongelmat” liittyvät siihen että otetaan halpaa työvoimaa jolla ei ole yhtä paljon koulutusta ja perehdytystä takana, pätee ihan kaikkiin aloihin :/

 5. Tuo Orange Essence on mun suosikkiputsari; toimii kaksoispuhdistuksen ekana osana mitä mainioimmin, ja tuoksu on ihana ja freesi, ei lainkaan biojätemäinen.

  Tuli mieleen, että josko niissä valmistuerissä olisi eroja? Oli miten oli, aikamoista, että Kicks myy yli 2 vuotta vanhaa luomukosmetuotetta, kun on ihan yleisesti tunnettu fakta, etteivät (yleensä) säilöntäaineettomat tuotteet säily turhan pitkään. Hyh hyh.

  Ps. Ihanat kissat. Miau!

  1. No näin olen nyt monesta paikkaa kuullut, että ihana ja fressi tuoksu. Sitä painotin myyjällekin kun palasin uudelleen marmattamaan että kuuleppas tämän kuuluu tuoksua raikkaalle ja hyvälle! Se myyjä huokaili että he olivat saaneet tuotteen heinäkuussa 2012, että siinä vaiheessahan se on ollut jo vuoden vanhaa. On kyllä outoa jos henkilökunnalla ei ole mitään työkalua tavaran tuoreuden varmistamiseen.

   Kiitos kisukehuista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *