Joulukuun loppuneet

Annoin ja heitin pois juuri ennen muuttoja paljon loppumaisillaan olevia tuotteita, joten tässä kuussa on ennätyspieni loppuneiden kasa. Tässä ne ovat!

Läpikäynti onkin nopeaa kun näitä on näin vähän 🙂

Kicks Skin Treat Pure Natural Oils Hand Cream on vallan ihana tuote. Myös Pure Natural Oilsin suihkuöljy hengailee kylppärissäni. Olen ihastunut näiden tuotteiden tuoksuun, ja sisältö on helmeä. Käsivoide imeytyy seminopsaan, ja ravitsee tehokkaasti. Ostaisin uudelleen, itselleni ja lahjaksi!

Kicks Skin Treat Pure Natural Oils Body Lotion oli jo toinen käyttämäni laatuaan. Aivan taivaallista. Korkkasin sen muuttomme jälkeen, jolloin kehoni oli täynnä kuivuneita länttejä. Tämä voide hävitti ne täysin! Koostumus myös imeytyy nopeasti ja tuoksuu ihanalta. Vihaan vaan tuota pumppua, kun tuotetta on jäljellä noin 1/3 sitä saa alkaa koputtelemaan suuaukon kautta ulos kun pumppu ei ylety voiteeseen.

Paul Mitchell Extra-Body Finishing Spray 125 ml oli kai tupeerauksiin tarkoitettu, mutta käytin otsatukkaan normilakkana. Erittäin märkä koostumus ja supertiukka pito. Suutin tukkeutui jatkuvasti enkä pitänyt voimakkaasta tuoksusta. Ei jää ikävä.

Cattier Paris Nuage Céleste Cleansing Foam For The Face sai oman postauksensa aiemmin jo täällä. Vaahto oli aika vetistä, joten varsinkin loppua kohden tätä sai pumpata useammankin kerran että vaahto riitti kasvoille. Koin että tämä myös hiukan kirveli silmissä. Cattierin muut tuotteet kiinnostavat kyllä kovasti!

The Body Shop Ginger Sparkle Body Butter 50 ml kului loppuun tosi nopeasti. Normikokoinen vartalovoide kuluu käytössäni parissa viikossa, joten eipä näistä minipurkeista monen päivän iloa ole 🙂 Koostumus oli hyvä, imeytyi hyvin ollakseen täyteläinen. Tuoksu oli kanssa ihan kiva. Saman sarjan suihkugeeliä on vielä vähän jäljellä.

Weledan granaattiomenasuihkusaippua oli valitettavasti vähän pettymys. En tiedä miksi, mutta en oikein innostunut tästä. Minikoko kulki mukana reissussa.

Matis Hyaluronic Performance Replumping & Moisturizing Creamin 5 ml kokeilukoosta juttelin vähän jo aiemmin Matis-postauksessa täällä. Koostumus oli nopeasti imeytyvä ja suhteellisen kevyt, silti kosteuttava. Päälle oli miellyttävä levittää meikkiä. Tuoksu oli sellainen ”aikuisen naisen hajuvesi”. Hinta on korkea, joten taisi jäädä ihan kertakokeiluksi tämä voide 🙂

L’Occitane Ultr Rich Face Creamin 15 ml kokeilukoko kesti käytössäni melkein kuukauden! Tästä juttelen omassa postauksessaan ensi viikolla. Teki ihmeitä talven karheuttamalle naamalle.

Tässäpä ne! Ensi kerralla uusi vuosi, uudet kujeet 🙂 Oikein ihanaa vuodenvaihdetta kaikille!

8 thoughts on “Joulukuun loppuneet

  1. Tuituitui kisuja! En jotenkin koskaan ole kyllästynyt tuohon näkyyn, kun kisut nukkuvat vierekkäin. ((:

  2. Nuo Kicksin Skin Treat-tuotteet ovat aivan ihania! Samoin TBS:n Inkivääri-vartalovoi. Kiva kuulla, että joku muukin käyttää normikokoisen vartalovoiteen parissa viikossa 😀

    Tutun näköinen pussilakana. Minulta taitaa löytyä sama 🙂

    1. Yhteisiä suosikkeja, mahtavaa! Se on kyllä oikeastikin aika karua mitä tahtia noita rasvoja kuluu. Mietin muuten juuri, että jokaisessa loppuneet-postauksessa on mukana käsivoide, joten kyllä niitäkin menee aika tahtia!

      Mulla tulee ihan joulu mieleen noista Marimekon lakanoista, joten täytyi laittaa ne käyttöön tähän vuodenaikaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *