Lush-tilaus ja uusi tukka

Aatonaatto alkoi ihanasti, kun postinjakaja herätti minut rimpauttelemalla ovikelloa Lush-tilausboksi kädessään. Tilasin Lushini 12.12 brittiläisestä lush.co.uk-nettikaupasta, jossa tuotteet ovat roimasti suomihintoja alhaisemmat ja valikoima on laajempi. Kimppatilaukseen osallistui pari kaveriani, jotka hekin tilasivat ihania juttuja! En odottanut paketin ehtivän jouluksi, joten mukava ylläri oli tämä 🙂

Oma tilaukseni piti sisällään tälläisiä juttuja.

Greench-dödöpulveri kuulosti niin omituiselta että pakkohan sitä on kokeilla.

 Purkin suulta nuuhkittua haisee teepuuöljylle. Raportoin myöhemmin miten tulemme juttuun!

Lush Greenchin INCI

Grass-suihkugeeliä olen himoinnut pidempäänkin jo, se tuoksuu vastaleikatulta nurmikolta! Ihanuutta 🙂

Lush Grassin INCI

Snow Fairy-suihkugeeli on villinnyt kauneusbloggaajia maanisuuteen asti, ja jopa minä tykästyin megatyttömäiseen hedelmäkarkkituoksuun.

Lush Snow Fairyn INCI

Ja onhan tuossa pinkkiä glitteriä myös, ihQdaa! Snow Fairy on siis joulun kausituote, joka taitaa palata valikoimiin joka vuosi.

Joulun viettoihin tilasin mukaan Bombardino-kylpypommin, äitini luona kun on kylpyamme 🙂 Joka paikka tuoksuu nyt ihan tuolta kylpypallolta!

Lush Bombardinon INCI

Niin, ja se uusi tukka! Halusin päästä siitä sivuotsiksesta eroon, ja jonkinlaista muutakin vaihtelua täytyi saada. Päädyin tälläiseen toispuoleistukkaan. Kuvat näppäisin kiireessä eilen kun olimme lähdössä hoitamaan viimeisiä joululahja-asioita (krapulassa vielä!), mutta ehkä tuosta mielikuvaa saa 🙂 Päällä on muuten se uusi asoksen mekko josta mainitsin Barry M-postauksessa.

Tukan saksi Lahden NAPSissa Tiina. NAPSissa oli ihana oma pieni himmeä huone hiustenpesulle, sellainen hämyisä mini-spa 🙂 Tykkäsin!

Mitenkäs teidän joulumieli, onko mukana vai ei? Kauhean monet kaverini ovat valitelleet joulumielen uupumista, lieneekö tuo syksyisen lumeton sadesää syynä. Muuttohässäkkä verotti meiltä ainakin jouluun asennoitumista. 

Tonttuset Marilyn ja Pamela

8 thoughts on “Lush-tilaus ja uusi tukka

 1. Upeat hiukset!

  Joulumieli ei ole löytynyt, mutta eipä se ole uutta. Snow Fairy jäi kaivelemaan, olisikohan joulumieltä ollut enemmän, jos olisin tuota tajunnut tilata? ;D

 2. Jaahas, uusi Snow Fairyyn hurahtanut. 😉

  Mullakin tosiaan puuttuu joulufiilis, yksi syy on tottakai sää, mutta mulla on lisäksi vielä muutama muukin henk.koht. syy, jotka jarruttelee fiilistä. Tänä jouluna on tosiaan ehkä huonoimmat lähtökohdat ikinä kunnon jouluun ja ekaa kertaa olen ollut sitä mieltä, että olisin voinut hyvin olla töissäkin. Ja se on paljon! ;D Mutta hei, siltikin, aivan ihanaa joulua koko teidän perheelle!!! <3

  1. Lupaan etten hehkuta Snow Fairyä täällä 😉

   Harmi kuulla huonosta mielestä, toivottavasti pystyt kuitenkin vähän nauttimaan pyhistä, jos ei muuta niin akkuja ladaten. Josko lahjapaketista löytyisi jotakin piristävää? 🙂 Hyvää joulua joka tapauksessa sinulle Marisa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *