Barry M.- ja Yves Rocher-tilaukset

Nähtyäni eräänä iltana tämän Annan postauksen upeista Barry M-merkin Countess-tekstuurikynsilakoista, minun oli pakkopakkopakko mennä ja klikkailla samainen lakka itsellenikin. Se lakka näkyy allaolevassa kuvassa toisena oikealta. Kuten näette, ostoskoriin tarttui myös paljon muuta kivaa.

Barry M-tuotteet olivat asos.comissa hyvässä alennuksessa, joten tuleepahan nyt kokeiltua sarjaa ihan kunnolla. Tuo koko läjä maksoi tasan 20€! Näitähän ei Suomesta saa ostettua mistään liikkeistä, joten nettishoppailulla ne voi luokseen saada. Jo peruskoulussa luin brittiläistä nuortenlehti Sugaria ja haaveilin kaikista merkeistä mitä täältä Suomesta ei saa. Enpä silloin arvannut kuinka netti helpottaa kaukokaipuuta 😉

Alkaen vasemmalta Berry Cosmo, Cappucino, Countess ja Gold mine Glitter.

Lakkaustestailun aloitin tuosta hillityimmästä eli Cappucinosta. Laadusta voin sanoa sen verran, että yksikin kerros peitti jo täydellisesti. Lakkasin kynnet toissapäivänä, eikä minkäänlaista kulumista ole vielä havaittavissa. I’m impressed!

Barry M Cappucino

Pahoittelen kynsinauhojeni rujoa kuntoa. Kynsiäkin lohkeili muuttopuuhissa että ne ovat kaikki nyt iloisesti eripituisia! 😀

Luomiväripaletti oli niin halpa ja sävyt tuollaisia perustoimivia, niin klikkailin koriin. Pakkaus on jämäkkää pahvia, ei kauhean ylellistä mutta eipä tuohon hintaan kai voi moista odottaakaan. Sävyt eivät huikaise pigmenttisyydellään, mutta häivyttyvät mallikkaasti. Poskipunaa en ole vielä kokeillut.

Raskasluomisena tihuttavasilmäisenä kissanaisena kiinnostun aina kaikista vedenkestävistä tussieyelinereistä mitkä eteeni sattuvat. Barry M:n versio on oikein mainio, jälki on mustaa eikä ole levinnyt silmäkulmiin. Kärki on huiman pitkä, tällä ei kovin helposti sohi ripsiäkään.
Luulen tuon yksilön kuitenkin kuivahtavan nopeasti, koska se ei vastakorkatessakaan ollut mikään superkostea, eikä korkki naksahda kiinni sulkiessa. Lineristä en nyt tähän hätään ehtinyt ottaa kuvia, mutta eiköhän tuo kaveri tulla blogissa näkymään vielä jossain vaiheessa uudelleen.

Meikkien lisäksi ostoskoriin päätyi tämä Vilan mekko. Oli hyvä ja ihan minun oloiseni 🙂

Kuva: asos.com

Tilasin myös Yves Rocherilta juttuja. Syy tilaukselleni alunperin oli blogikuuluisuuteenkin jo noussut jaffakeksi-suihkugeeli eli Yveksen joulukokoelmaan kuuluva suklaan ja appelsiinin tuoksuinen suihkusaippua. Nuuhkin sitä YR:n liikkeessä ennen muuttoa, mutta olin silloin ostokiellossa (sen muuton takia). Muuton jälkeen sain taas ostella holtittomasti kaikkea ihanaa, mutta en päässytkään liikkeeseen joten klik klik sitten vaan.

Ihanan pullean jaffakeksikaverin lisäksi ostoskoriin päätyivät Yveksen luonnonkosmetiikkasarjan käsivoide, karitesarjan vartalovoide ja superhalpa macadamiapähkinäsuihkusaippua. Kaupanpäällisenä Yves tarjosi minulle Sexy Pulp-huulikiillon sävyssä 02 Rose Indien. Ostohyvityksen 20% alekoodilla tämä läjä kustansi alle 15€, not bad.

Glitteripallopullo on kyllä vähän epäkäytännöllinen siellä suihkussa, se lipeää näpeistä aika helposti ja tuo korkki on myös haasteellinen märillä käsillä avattava. Mutta on se söpö, ja tuoksuu namille 🙂

Lushiltakin tilasin, mutta sitä pakettia vielä odottelen saapuvaksi!

Ihan vielä en ole sisäistänyt että joulu on jo parin päivän päästä. Joulutunnelmaan rauhoittuminen on ollut tämän muuttolaatikko- ja seinienmaalausrumban keskellä kaukana ajatuksista. En ole avannut yhtäkään joulukalenterin luukkuakaan… Lahjat on pääosin ostettuna kyllä, ja suklaakiintiöstä olen kyllä huolehtinut vähintäänkin kiitettävästi 😉 Josko se tästä kun lähdemme sukulaisiin viettämään joulua, pois kotivelvollisuuksien äärestä.

Vauva-Marilyn viime jouluna, ikään kuin rysän päältä 🙂

6 thoughts on “Barry M.- ja Yves Rocher-tilaukset

  1. Oo, loistavat valinnat! Olin kanssa katsonut tuota luomivärisettiä, mutta jäi ostamatta, kun tuntuu että niitä on nyt muutenkin itsellä uusia. Noista sitten kans meikkikuvia, hei!

    1. No en tiedä onko niissä mitään kuvattavaa 😀 Kerran tosin olen vasta kokeillut, katsotaan 🙂 Nyt kun kävin kurkkamassa asoksella niin oli taas normihintaisia monet, joku kampanja oli näköjään. Eipä nuo kyllä kalliita ole normihintaisinakaan!

  2. Eikös sulla ollut tuo mekko just lauantaina? Katselin että oli tosi hyvännäköinen..! 🙂 Kas kun satuinkin löytämään tämän postauksen 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *