Luonnonkosmetiikkajoulumyyjäisissä

Ihanan pitkä yhdyssanaotsikko, eikö? 🙂 Piipahdin siis lauantaina Helsingin Pääpostitalolla järjestetyissä Pro Luonnonkosmetiikan joulumyyjäisissä. Vinkkasin tapahtumasta etukäteen täälläkin koska olin siitä ihan intona! Tykkään hirmuisesti tuollaisista myyjäisistä ja teematapahtumista, ja erityisesti kun kyseessä on luonnonkosmetiikka joka minua kiinnostaa kovasti (lienette huomanneet).

Sää ei ollut erityisen jouluisa!

Myyjäiset olivatkin aika pieni ja intiimi juttu, odotin jotain isoakin häppeninkiä. Tilassa oli tosi hämärä valaistus, mikä ei ollut erityisen hyvä meikkien sävyjä tiiraillessa. Joulun tunnelmaa siitä ehkä saattoi saada irti 😉 Samasta syystä osa postauksen kuvista on epätarkkoja, pahoittelen.

Kukkaismeikkimerkki Zuiin tuotteisiin tutustuin tarkemmin jo I Love Me-messuilla, josta ostin sarjan meikkivoiteen ja puuterin. Nyt hipelöin kiinnostuneena ihania sivellinsettejä, luomivärejä ja huulikiiltoja.

Myynnissä oli myös rajoitettu erä valmiita luomiväripaletteja, tosi nättejä!

Australialaisen Zuiin tuotteita on vilahdellut kauneusblogeissa vähän väliä. Merkki on siksi mielestäni kiintoisa, että meikit tehdään luomukukista, öljyistä ja mineraaleista. Meikkipohjat ovat ainakin tuntuneet tosi hoitavilta, vaikkakin vielä teen niiden kanssa tuttavuutta.

Sain sitten ilokseni mukaani kokeiltavaksi Zuiin suloisen huulikiillon, josta kirjoittelen tarkempaa raporttia myöhemmin. Nappasin ensikokeilusta kuitenkin kuvan jo, eli tältä sävy Frangipani näyttää huulilla.

Paljaat huulet —- Zuii Frangipani

Luin jo ennen messuja kiinnostuneena espanjalaisesta Naobaysta. Pakkausdesign saa merkin erottumaan joukosta. Puu tulee Naubayn tuotantotilojen lähellä sijaitsevan huonekalutehtaan ylijäämästä. Muutamissa kommenteissa tosin moitittiin puuosien turpoavan kosteudesta. Puuosissa on muovia kiinni, joten se siitä ekologisesta aspektista 🙂 Mutta tosiaan, ihan tosi nättejähän nuo on!

Luin kehuja erityisesti sarjan arganöljystä, joka on pakattu pipettipulloon. Sain mukaani näytepussukoita, joten pääsen hiukan tutustumaan sarjaan sitä kautta.

Naobaylla on oma sarjansa myös vauvoille/lapsille. Erona normituotteisiin nähden kuulemma on, että ne ovat hajusteettomia. Vauvatuotteissa on lilat tekstit tuolla oikealla.

Blogissanikin näkyneen Flow Kosmetiikan tiskiltä päädyin ostamaan jotain pientä ihanaa pukinkonttiin. Sitä en voi täällä vielä vilauttaa koska lahjan saaja lukee tämän kuitenkin 😉

Kuvassa näkyväsä Hilla-seerumista on luvassa postaus huomenna 🙂

Turinoin Flow Kosmetiikan Suvin kanssa pitkät pätkät. Puheenaiheet vaelsivat raaka-aineiden alkuperän kautta Suomen hankalaan alkoholipolitiikkaan ja miten se vaikuttaa kosmetiikan valmistamiseen… 😀

Flow Kosmetiikan Facebook-sivuilla on muuten kiva joulukalenteri, jossa on tuotearvontoja ja tarjouksia päivittäin. Kannattaa tsekata!

Ehkä päivän innostavin juttu oli meikkimerkki ZAO. Katsokaa itse, että miksi.

Luomivärejä
Mineraalipuuteripohjia
Huulikiiltoja

Siis vaude mitä pakkauksia! ZAO käyttää siis sekä pakkauksissaan että meikkiensä raaka-aineena bambua. Pakkaukset on suunniteltu uudelleentäytettäviksi. Ostin sitten tämän superihanan poskipunan, joka tuli kankaisessa pussukassa. Poskipunassa on magneettikiinitys. Hintakin oli kohtuullinen, 21,50€. Ensikokeilulla vaikuttaa hyvältä, pigmenttiä riittää kyllä! Omistan kyllä varmaan samansävyisiä poskipunia jo ennestään, mutta tuo nyt vaan on sellainen kaikkiin meikkeihin sopiva perusihana sävy 🙂

ZAOa ei valitettavasti saa tällä hetkellä ostettua juuri mistään, mutta maahantuoja etsii kovasti jälleenmyyjiä. Toivon, että niitä löytyisi nopeasti ja nämä hurmaavat tuotteet päätyisivät laajempaankin levikkiin!

Dr.Hauschkan osastolla oli paljon nättejä joulupakkauksia. Päädyin ostamaan vitosen poistokorista huulipunan. Kokeilin sitä jo vähän, koostumus on vahamainen ja erittäin kestävä, muttei kuitenkaan kovin kuiva. 

Dr.Hauschkan kimaltava kasvopuuteri on muuten saanut tunnustusta Voi Hyvin-lehdessä. Se on valittu kymmenen parhaan luonnonkosmetiikkatuotteen joukkoon tälle vuodelle.

Laveralla oli myyntipisteellään paljon joulupakkauksia. Kivaa oli, että tuotteista oli myös testerit tarjolla, pääsee nuuhkimaan ja testailemaan!

Sain myös mukaani näytteitä mm. uudistuneista hiustuotteista. Olen siis käyttänyt Mango Milk-shampoota joskus vuosia sitten ja tykkäsin kovasti. Nyt hiustuotteetkin ovat muuttuneet sisällöltään ja saaneet luonnonkosmetiikkasertifikaatin.

Muun muassa Logonaa, Weledaa ja Santea myyvän Natural Goods Companyn tiskillä oli taas superhyviä tarjouksia.

Päädyinkin shoppaamaan hyväksi todetun Weledan ruusuvartalovoiteen, kauniin Logonan greippikäsivoiteen ja edullisen Santen Acai-kasvovoiteen.

Nuo Isle of Wolfin tuoksukynttilät houkuttelivat myös, mutta koitin rajoittaa. Myös suosikkiani Weledan Iris-kasvonaamiota oli yhtä hyvässä tarjouksessa kuin I Love Me-messuillakin.

Hiplasin myös Aubreyn tuotteita kiinnostuksella. Aubrey on minulle tuttu siitä, kun tuttuni ovat tilanneet iHerbistä sarjan shampoita ja hoitoaineita. Nyt Aubrey on lanseerattu Suomessakin, tosin sitä taitaa saada lähinnä nettikaupasta ja tälläisistä tapahtumista ostettua itselleen. Sarjassa on niiden kuuluisten hiustuotteiden lisäksi myös ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Tapahtumassa oli edustettuna myös ainakin Argital, hoitolamerkki Phyt’s, Lily Alexandra, Aamumaa, Alorée ja Melvita (josta sain vihdoin näytteen BB-voiteesta!). Aloréen CC-voidettakin olisin halunnut testata mutta niiden testipussukat olivat loppuneet.

Tässä siis ostossaldo, vähän mopo keuli mutta onpahan joululahjoja minulle itselleni, olenhan ollut tosi kiltti! 🙂

Kävittekö te joulumyyjäisissä? Netin kautta pystyi ilmeisesti ostamaan ainakin joitain tuotteita hyvällä alennuksella, ikäänkuin verkkojoulumyyjäiset.

Torkku-Pamela

8 thoughts on “Luonnonkosmetiikkajoulumyyjäisissä

  1. Kiva kiusata näillä kuvilla. 😀 Mua harmittaa niin vietävästi, että asun täällä ”maalla”, HKI on periaatteessa melko lyhyt matka, mutta junamatkat+bussimatkat maksaa kuitenkin sen verran, että sen laskun jälkeen en saa niin paljon enää iloa irti näistä myyjäisistä. :/

  2. Olipa kiva lukea juttua tästä! Tuo Zaon poskipunapakkaus on aivan ihana 🙂 Itsekin olisin halunnut piipahtaa myyjäisissä, mutta en päässyt toisen ennalta sovitun tapahtuman takia.

  3. Olipas kiva katsella vielä kuvia! Olisi pitänyt itsekin ottaa kamera mukaan! Zao jäi itseltäni tsekkaamatta, kun en malttanut odottaa, että edelliset asiakkaat siirtyvät eteenpäin. Herkulliselta näytti, mitä siinä olkien yli kurkin.
    Oli kyllä hauska jutella myyjien kanssa, silloin kun itse kävin, ei ollut kauheasti muita niin heillä oli aikaa.
    Nuuhkin nuo Isle of Wolfit läpi taas, eivät kyllä sytyttäneet. Joikilla on onneksi kivan tuoksuisia kynttilöitä :).

  4. Tosi mukavaa lukea luonnonkosmetiikan joulumyyjäisistä, kun en itse sinne tällä kertaa ehtinytkään. Tuo Weledan ruusuvartalovoide kuulostaa ihanalta kun olen nykyään innostunut ruusuntuoksusta, täytyy varmaan kokeilla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *