Elizabeth Arden Eight Hour Cream-kokemuksia

Ostin syksyllä kokeilunhaluissani Elizabeth Ardenin Eight Hour-setin. Se sisälsi sen aidon ja alkuperäisen Eight Hour Creamin sekä Eight Hour-sarjan huulirasvan ja minikokoisen käsivoiteen. Nyt voisin kertoa mitä mieltä olen ollut näistä hypetetyistä tuotteista.

Eight Hourin tuoksu taitaa jakaa mielipiteitä. Itse en tykännyt, ja mieheni vielä vähemmän. Laitoin tuota Eight Hour Creamin salvaa käsivoiteeksi eräänä iltana, ja mies protestoi heti että hyi mikä täällä lemuaa! Onneksi näitä saa myös hajusteettomana, jälkiviisaana ottaisin ennemmin ne versiot 🙂

Tuotteiden ulkoasu on mielestäni ylellisen pelkistetty, vähän apteekkimainen. Klassinen myöskin, onhan Eight Hour Cream ollut markkinoilla jo 1930-luvulta asti!

Aloitetaan suosikistani. Minikokoisena 30 ml tuubina saapunut Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Cream vei tämän käsivoidefriikin sydämen. Älyttömän hyvä käsivoide, sanon minä!

Koostumus on täyteläinen, mutta voide imeytyy hämmentävän nopeasti. Täydellinen talven kuivattamien käsien rasvaamiseen töissä. Iholle ei jää mitään poispeseytyvää inhakalvoa. Tuoksu on selkeästi miedompi kuin salvassa, ja se hälvenee nopeasti. En kuitenkaan ihan niin palavasti rakastunut, että maksaisin täysikokoisesta 75 ml tuotteesta sitä reilusti yli kahdenkympin hintaa.

Sarjan aito ja alkuperäinen innoittaja ja äitihahmo, eli Eight Hour Cream itse, on punertavaa salvaa. Tuote on monikäyttöinen. Sen pitäisi toimia pienten haavaumien, ihovaurioiden ja ihottumien hoidossa, huulivoiteena, kulmakarvojen paikalleenasettelussa, kynsinauhavoiteena ja käsien tehohoitona, näin muutamia mainitakseni.

Täytyy sanoa että tuo tuoksu on niin hallitseva, että ihan senkin vuoksi salvan holvaaminen joka paikkaan ei innosta. Minä en siis addiktoitunut tähän niinkuin monet muut.

Sitten se huulirasva. Pakkaus on kuin huulipunahylsy, rasvan muotoa myöten. Tuoksu myötäilee sarjan muita tuotteita. 

Sanon nyt ihan suoraan, että minusta tämä oli täysin turhake. Rasva katoaa huulilta nopeasti, ja huulet tuntuvat nopeasti taas kuivilta. Ei siis minkäänlaista hoitovaikutusta ollut havaittavissa vaativilla huulillani. Puikkoa saa myös hinkata huuliin monta kertaa, että siitä irtoaa tarpeeksi voidetta. Yleensä työnnän hutiostokset mieheni käytettäväksi, mutta tuoksun vuoksi hänkään ei huoli tätä. Tuo tuubimallinen Eight Hour Cream toimii huulirasvana paljon paremmin kuin tämä puikko.

Tästä huulivoiteesta on olemassa myös sävytettyjä versioita, joita himoilin täälläkin aiemmin. Ne olivat Hulluilla päivillä hyvässä tarjouksessa, ja pyysin kaveriani hakemaan minulle sen kirkkaanpunaisen version. Viime hetkellä muutin mieleni ja jätin sävyvoiteet kauppaan.

Ovatko Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream-tuotteet teille tuttuja? Sarjaanhan kuuluu monenmoista, myös kasvo- ja vartalovoiteita.

Live like there is no tomorrow ja kölli sohvalla <3

6 thoughts on “Elizabeth Arden Eight Hour Cream-kokemuksia

 1. Mä olen tuosta huulirasvasta sun kanssa samaa mieltä, olen kerran ostanut, enkä käyttänyt loppuun. Tehoja ei ole ollenkaan samalla tavalla kuin voiteessa tai monissa muissa huulirasvoissa.

  Alkuperäistä EA eight hour voidetta kestän ”hajusta” huolimatta ja niin kestää myös mieheni, koska se on ainoa tuote, joka estää talvella huulia kuoriutumasta meiltä molemmilta irti. 😀 Omat kynsinauhat myös kiittävät, laitan tuotetta kynsinauhoihin aina yöksi niin hajukaan ei haittaa… Mies sanoo, että voide haisee tallille. 😀

  1. Eiköhän tuohon voisi siedättyä ajan kanssa.. 🙂 Kyllä minä koitan tuota käytellä ettei nyt ihan turhaan olisi tullut hankittua mutta ei meistä vielä ainakaan tullut bestiksiä 😀

 2. Heh, kun meillä oli tilaajalahjoina tota 8 hour creamia niin tuli järkky määrä valituksia siitä, että ”voiteeni on jotenkin pilalla kun se haisee niin pahalta!” 😛

 3. Itselläni on tuo alkuperäinen 8 hour creme, enkä osaa sitä oikein käyttää muuta kuin huulille. Siinäkin haju häiritsee. .. täytyy sanoa että olin kyllä hyvin pettynyt, en ymmärrä miksi tätä on hypetetty.

  -Susanna

  1. Monilla ilmeisesti tekee iholle ihmeitäkin, mutta minä vielä odotan sitä taikatemppua tapahtuvaksi. Olen toisaalta vähän huono käyttämään tuollaisia monitoimituotteita jotenkin, ne vähän unohtuu usein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *