Laveran hellä vaahtoputsari

Sain luonnonkosmetiikkamerkki Laveralta kokeiltavakseni normaalille iholle tarkoitetun Gentle Foaming Cleanserin.  Tuote on pakattu sievään vaaleaan 100 ml pumppupulloon. 

Saksalainen luonnonkosmetiikkamerkki Lavera on yksi suosikeistani. Tuotteet ovat tehokkaita, miellyttäviä ja kauniita. Olen myös kokenut tuotteiden tuoksut erityisen ihaniksi. Laveran tuotteet valmistetaan ja kehitetään Saksassa Laveran omissa tuotantotiloissa.

Puhdistusvaahto sisältää ihoa rauhoittavaa malvaa ja hoitavaa manteliöljyä. Vaahto tuntuu iholla hellän hoitavalta, herkkä ihoni ei ärsyyntynyt lainkaan. Tuoksu on miellyttävä ja mieto. Vaahtoa oli itseasiassa aika terapeuttista levitellä kasvoille suihkussa!

Gentle Foaming Cleanserin vaahto tulee ulos aika kiinteänä. Nämä ovat täysin makuasioita, mutta itse tykästyin enemmän tähän Laveran kiinteään vaahtoon kuin siihen vähän vetisempään Cattieriin. Kiinteä vaahto levittyy sinne minne on tarkoituskin, eikä valu käsiä pitkin karkuun. Yksi pumppaus riittää koko kasvoille hyvin, mutta kaksi pumppausta on ehkä mukavamman oloinen levittää.

Yksi pumppaus vaahtoa

Vaahto puhdisti hellävaraisuudestaan huolimatta meikit pois hyvin, eikä kirvellyt silmissäkään. Poistan vedenkestävät silmämeikkini aina erillisellä putsarilla, mutta sen öljyisen jälkitunteen putsaan mielelläni vielä pois tällä kasvojenpuhdistusaineella. Silmämeikin poistotehoja en siis päässyt kokeilemaan.

Tykästyin kovasti! Pakkauskoko tässä tuotteessa on pienempi kuin vaahdoissa yleensä, mutta koen koostumuksen riittoisaksi.

Lavera Gentle Foaming Cleanserin hinta on 12€ ja jälleenmyyjät löydät täältä.

Mikä koostumus on teidän suosikkinne kasvojenpuhdistuksessa: vaahto, öljy, emulsio, voide vai kiinteä saippua? Itse pidin monta vuotta taukoa vaahtoputsareista kun jotenkin kyllästyin niihin, mutta nyt vaahto on taas pop! 🙂

Tervetuloa muuten uusille lukijoille! 🙂

Tuote saatu blogin kautta testiin. Mielipiteet ovat omiani.

6 thoughts on “Laveran hellä vaahtoputsari

  1. Tää on hyvä tuote. Tykkään itse myös enemmän jämäkämmästä vaahdosta kuin sellaisesta luirusta. Saman sarjan kasvovesi on myös ihanaa. Itse tykkään käyttää niin öljyjä, vaahtoja kuin geelejäkin, ihan fiiliksen mukaan. Puhdistusmaidot ja voiteet eivät ole niitä suurimpia suosikkejani.

  2. Kiva lukea kokemuksiasi tästä. Olen löytänyt Laveran tuotteista monta suosikkia. Varsinkin Basis Sensitiv -linjan tuotteet ovat olleet minun mieleeni ja olen kirjoitellut aiheesta blogissanikin 🙂 Tuoksu kyseisen linjan tuotteissa on houkuttelevan ihana!

    1. Basis Sensitiveistä olen kokeillut vain huulirasvaa ja HG-tuotteeksi osoittautunutta käsivoidetta. Lauantain luonnonkosmetiikkamyyjäisissä nuuhkin sarjan shampoota myös, noissa tosiaan on valloittava tuoksu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *