Rococo tapaa Sally Hansenin konvehtien merkeissä

Pikkujouluista saamani Rococo Sunseeker-kynsilakka pääsi heti tositoimiin. Kaverikseen se sai samalla reissulla Anttilasta ostamani Sally Hansenin mustavalkoroskalakan (noita kutsutaan ilmeisesti nimellä confetti). Confetti, konvehti, mitä näitä nyt on. Roskalakan nimi on virallisemmin Sally Hansen X-Treme Wear Nail Color, ja sävy on 510 Strobe Flash.

Tuo Rococo kuivuu niin nopeasti, että aivopieruissani en muistanut että Sally Hansen, niin olevinaan näkymätön kuin olikin, ei kuivu samalla lailla. Skippasin siis pikakuivattajan, ja nopeasti oli lakat rullalla. Eikun uudelleen, tällä kertaa Sally Hansenin pikakuivattavan Insta-Dryn kera. Insta-Drytä ei valitettavasti saa enää Suomesta, omani ostin (ylläripylläri) Tallinnasta.

L’Orealilla oli tälläinen samantyylinen confetti-lakka Limited edition-mallisena jokin aika sitten, ja silloin missasin sen ennen loppuunmyymistä. Olen lukenut blogeista muutamiakin moitteita että se on ihan helvetillinen poistaa, hankalampi siis kuin glitterlakat. Niitä ruttuuntuneita lakkauksia poistellessani huomasin, ettei tämä Sally Hansenin poistaminen nyt mitään ylihankalaa ollut. Käytössä minulla on siis Dependin vihreäpulloinen poistoaine, se on pitkäaikainen suosikkini.

Kynsistä tuli niin kivat, että äitini teki itselleen samanlaisen lakkauksen (kun vähän usutin). Hän kehui Rococon lakkaa kovasti. Harmikseni huomasin kuitenkin itse, että lakkaus alkoi lohkeilla jo toisena päivänä. En ole kovinkaan innokas kynsienlakkaaja, ja mitä pidempään lakkaus pysyy siistinä, sen parempi. Kyllä näillä kynsillä yhdet upeat häät jorattiin!

Snuggle

4 thoughts on “Rococo tapaa Sally Hansenin konvehtien merkeissä

  1. Aivan ihanat! Mä olen vielä pystynyt olemaan sekoamatta noihin confetti-lakkoihin, mutta nää kynnet nähtyäni alkoi ehkä aavistuksen tekemään mieli… :p

    1. No mun mielestä niitä ei ihan hirveästi ole kaupoissa näkynyt, tai sitten olen kuikuillut vääriä hyllyjä 😀 Tämäkin Sally Hansen oli viimeinen laatuaan siinä Anttilassa mistä sen bongasin.

  2. Että mua harmittaa tuo Sally Hansen, kun siinä pitää olla noita tikkuja. Muuten tuo olisi oikeasti täydellinen ja olisin varmasti hamstrannut kuusi pulloa kaapin pohjille. Huoh, etsinnät täydellisestä mustavalkolakasta jatkunevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *