Alevinkkaus: nettikauppojen itsenäisyyspäivän tarjouksia

Kun kaupat ovat kiinni ja veronpalautukset pullistelevat kuluttajien tileillä, nettikaupat houkuttelevat ostoksille alennuksilla. Tässä muutamia tärppejä.

Lemmikkikauppa Musti&Mirri tarjoaa 15% alennuksen tilauksista 6.12. Muuton jäljiltä kissojen ruokakaappi on tyhjillään, joten minä ainakin tartun tarjoukseen! Paketithan voi noutaa veloituksetta Musti&Mirrin myymälöistä. Tilauksesta saa muuten myös Ostohyvitystä!

Yves Rocherilta saa 20% alennusta alennuskoodilla OSTOHYV20 20.12 asti. Myös tuoksut ovat nyt puoleen hintaan. Yveksen sivuilla näkyi, että postikulutkin saa nyt vielä veloituksetta, eli hyvät tarjoukset todellakin! Pakko-saada-listalleni päässyt jaffakeksin tuoksuinen YR:n joulusuihkugeeli lähtee ainakin tilaukseen. Ja kuten varmaankin hokasitte, YR kuuluu myös Ostohyvityksen bonuspiiriin.

Sokosen verkkokaupasta saa S-Etukortilla 15% alennusta ja ilmaisen toimituksen. Paketit voi noutaa aina ilmaiseksi Sokoksista ja Emotioneista. Ostohyvitystä täältäkin.

Kosmetiikkayllätysboksi Livboxin 3 kuukauden tilauksesta saa 20% alennusta alekoodilla Tonttulahja. Boksin voi tilata itselleen tai lahjaksi. Alekoodi toimii jouluun asti.

Seppälän nettikaupasta saa 6.12 30% alennuksen, ja ilmaisen toimituksen. Haluaisin uuden pyjaman, koska uusi asuntomme on todella viileä. En ole ehtinyt kaupoille, voisinpas tsekata Seppälän valikoiman. Pitäähän yökkärin olla hieno 🙂

Iittalan verkkokauppa tarjoaa 20% alennuksen koodilla SUOMI96, voimassa 6.12. Myös toimitus on ilmainen.

Dermosilin nettikaupassa on ilmainen toimitus jouluun asti. Normaalistihan vain yli 50€ tilaukset saa postikuluitta. Harvoin saan itse niin isoa tilausta aikaiseksi, joten taidan nyt tilata ainakin Keittiösaippuan täyttöpusseja ja Jalkavoide Sheaa.

Tämä ei ole nettikauppatarjous, mutta Body Shopissa on lauantaina 7.12 tarjous lahjaseteistä (-10%) ja joulun kausituotteista (-20%). Haluaisin itse sellaisen hamppu-sarjan setin, katsotaan menenkö shoppaamaan. Myös se joulusarjan karpalo oli mieleeni!

Myös Facebookissa monilla sivuilla on joulukalenteriarvontoja ja tarjouksia. Kannattaa tsekata ainakin Flow-kosmetiikan ja Laveran FB-joulukalenterit.

Alehaukka kiittää ja kuittaa! Mukavaa itsenäisyyspäivän viettoa jokaiselle 🙂

Pamela sanoo: ”Tilaa jo sitä kissanruokaa!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *