Ruusuvettä hipiälle

Talven tullen ihoni kaipaa lempeitä otteita ihonhoidossa. Yksi tärkeä muutos ihonhoitorutiineissani syksyn tullen on vaihtaa kasvovesi hoitavaan ja kosteuttavaan versioon. Tänä talvena aamuni alkavat ruusuntuoksuisina. Sain nimittäin kotimaiselta Flow Kosmetiikalta kokeiltavakseni ihanan Luomu Ruusuveden. Tuote ei siis sisällä mitään muuta kuin ruusuvettä, täyttä tavaraa siis!

Ruusuvesi on pakattu ylelliseen pinkkiin lasipulloon, josta tuotetta voi suihkia iholleen. Lasipullon pinta on vielä himmeän huurteinen, ihan älyttömän kaunis!

Suihke saisi tulla ulos hiukan hienojakoisempana, koska saadakseen tasaisesti kaikkialle saman verran tuotetta saa ruiskia useamman painalluksen. Silti ihastuin tuotteeseen aivan täysillä, sisältö on kerrassaan mahtavaa. Tämä on todella hyvä hemmotteleva lahjaidea pukinkonttiinkin!

Kuvaus Flow kosmetiikan sivuilta:
”Ruusun eteerisen öljyn tislauksen ohessa syntyvä ruusuvesi on ihanteellinen kasvovesi.
Sopii myös kevyen meikin puhdistukseen ja koko kehon virkistykseen.
Ruusuvesi sopii kaikentyyppisille ihoille, mutta hoitaa erityisesti kuivaa, herkkää, couperoottista ja ikääntyvää ihoa. Suloinen ruusun tuoksu hellii myös mieltä.” 

Ruusuvesi ihan oikeasti rauhoitti herkkää ihoani aivan silminnähden.Voin suositella tätä todella lämpimästi ihan kaikille jotka haluavat ripauksen hoitavaa luksusta elämäänsä!

100 ml Ruusuvettä maksaa 17,50€.

Kun puhuin äidilleni tästä ruusuvedestä, hän oikein innostui kertomaan että jo hänen nuoruudessaan ruusuvesi oli suosittu ja tehokkaaksi tiedetty ihonhoitotuote. Back to basics, monet supersuosikkituotteet ovat pysyneet muuttumattomana vuosikymmeniä. Miksi muuttaa sitä mikä on todettu toimivaksi.

Flow Kosmetiikan tuotteet valmistetaan heidän omissa tiloissaan Hyvinkäällä. Merkin liike sijaitsee kivenheiton päässä tuotantotiloista, kauppakeskus Willassa. Tuotteita voi tilata myös nettisivuilta. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

Remppatiimi

                                    Tuote on saatu blogin kautta testiin. Mielipiteet ovat omiani.

4 thoughts on “Ruusuvettä hipiälle

  1. Pinkki lasipullo on kyllä piste i:n päälle. Itsellä ei ole kokemusta kuin Melvitan ruusuvedestä, josta pidin tosi paljon. 🙂

    1. Hei kyllä minunkin pitää hankkia tuota ihanaa ruusuvettä!
      Terv. Ikääntyvä Couperoottinen Äippä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *