Kicksin joulukalenteritarjoukset

Ah, minä se sitten rakastan joulua. Kaikkia ihania joulupakkauksia, joulunalustarjouksia ja pakettien käärimistä. Kicksissä on perinteisesti ollut joulukalenterinomaisesti joulukuussa jokaisena päivänä joku hyvä tarjous. Viime vuonna kävin ostamassa tälläisestä tarjouksesta Clean Skin-hajuveden, toissavuonnakin taisin ostaa jotain mutta en muista enää mitä… Uusimmassa Kicksin kantislehdessä oli tarjoukset esillä.

Mitään sellaista minulle ihan must juttua ei löytynyt. Voisin kuitenkin nostaa muutaman mielestäni hyvän tuotteen tuolta esille. Nämä kaikki allaolevat ovat -50% normaalihinnasta.

4.12 Clean Warm Cotton EdP 22,50€ – nämä Cleanit ovat monen suosikkeja, sarjan Rain on omalla toivelistallani.
7.12 Make Up Store Cover All Mix, medium 15,50€ – itselläni käytössä päivittäin. Punertava on tarkoitettu sinisille silmänalusille, keltainen punaisille kohdille kuten finneille ja tuo ihonvärinen käy sitten muutenvaan tai jos haluaa sekoittaa sävyjä keskenään. Itse koen koostumuksen liian kuivaksi silmänympäryksille, mutta kaikki eivät 🙂
9.12 Bliss Fabulous Foaming Face Wash 13,50€ – Blissin tuotteet ovat minulle vielä uusia, ja purkit ovat nättejä. Voisin ostaa tämän joululahjaksi jollekin ei-niin-kuivaihoiselle.
16.12 Seche Vite Dry Fast Top Coat 7€ – tämä on todella suosittu pikakuivattaja joka kuivattaa montakin lakkakerrosta sekunneissa. Saattaa kutistaa alla olevia lakkauksia ikävästi ja paksuuntuu nopeasti. Puoleen hintaan silti tsekkaamisen arvoinen.
20.12 Fiberwig LX d.j.v. beautenizer Mascara 11,50€ – tästä olen kuullut kehuja, mutta en usko sopivan itselleni.
22.12 Guess Homme EdT 50 ml 25€ – pukinkonttiin miespuoleiselle tuoksu aika hyvään hintaan.

Aiotteko te kirmata jonain tiettynä päivänä ostoksille Kicksiin? Ovatko joululahjat jo mietittynä, tai jopa hankittuna?

Evil elf jouluna 2011 eli 16-vuotias siamilaisrouva Mummo

4 thoughts on “Kicksin joulukalenteritarjoukset

    1. Mä sain tosta kanssa sähköpostia joskus ja heti kiinnostuin tuosta Blissistä. 🙂 Ne on normaalisti niin hirmu kalliita. On tuolla muitakin kiinnostavia tuotteita, esim. tuoksut, mutta luulen että jätän ostamiset muuten väliin.

      Jonkun verran on joululahjoja jo hommattuna, mutta vielä on pari juttua mielessä. Ja voi apua, miehelle mulla ei ole vielä mitään! 😀 Täytyykin pistää töpinäksi. 🙂 Luin Pumpulipupusta, että säkin meinaat Bernerille huomenaamulla, tulen vetämään sua hihasta, jos bongaan! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *