Ihana pieni pussukkakauppa

Kävelin torstaina Helsingissä Lasipalatsin ohi ja näin jotain kiintoisaa. Pieni pop-up-myymälä, johon piipahdin sisään tutkimaan tarkemmin.

Sisältä löytyi ihania kasseja, pussukoita ja tyynynpäällisiä kierrätysmateriaaleista tekevän EloQ-merkin tarjontaa. Tuotteet tehdään Forssassa, ja materiaalina oli suurilta osin kierrätety denim ja nahka.

Tuo läikkäfarkun ja nahkan yhdistelmä on todella rock! Olen ihan heikkona kaikenlaisiin pieniin kurkkaroihin ja pussukoihin. En tarvitse sellasia, mutta aina hiplaan ja ihailen onnessani.

Nämä sisutustyynyt ovat myös tosi makeita, ihan tosissaan himoan tuota vihreää versiota! Punainen kyllä sopisi olohuoneemme sisutusväreihin kuin nenä naamaan.

Kännykkäpussukalle minulla oli kuitenkin ihan tarve. Pari vuotta palvellut Globe Hopen kierrätysnahkapussukkani alkoi olla jo aika nuhjaantuneen näköinen. Päädyinkin sitten ostamaan tälläisen mustasta kierrätysnahasta tehdyn napsautettavan kännykkäpussukan. Sen hinta oli 25€.

Pussukkaan mahtuvat myös maksukortit tarvittaessa, eikä se vie juuri enempää tilaa kuin se vanhakaan pussukka. Plus että nuo napsautettavat versiot ovat vaan minusta todella vastustamattomia…Vähän harmittaa, että tuota denim-nahka-yhdistelmää ei ollut tuossa pussukkamallissa minua innostavassa värissä, koska nuo farkkujutut vaan ovat tosi makeita. Mutta enköhän minä tällä klassisella mustalla nahkaversiollakin pärjäile hyvän aikaa!

EloQ:n pop-up-myymälä on Lasipalatsissa auki 1.12 asti. Kipin kapin siis hiplaamaan näitä ihanuuksia! Forssassa EloQ:lla on sitten ihan pysyvä myymälä. Tuotteita voi myös ostaa verkkokaupan kautta täältä. Siellä ei harmillisesti ollut näköjään yhtä suurta valikoimaa kuin myymälässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *