Kosmetiikkakioskin pikkujouluissa

Sain ilokseni kutsun Helsingin Lönnrotinkatu yhdeksässä sijaitsevan Candyshop-kosmetiikkakioskin pikkujouluihin. Kanssabloggaajien kanssa pääsimme maistelemaan joulunalusherkkuja, glögiä ja ennen kaikkea hiplaamaan purkkeja, meikkejä ja purnukoita! Sää tosin ei ollut niin jouluisa, ulkona satoi vettä 🙂 Ehkä se lumi kohta jo tulisi eteläänkin!

Edellisellä Candyshop-käynnilläni ostin superhyväksi osoittautuneen Percy & Reed-muotovaahdon.

Ensi viikolla liikkeeseen on tulossa uusia matkapakkaussettejä Percy & Reedin tuotteista. Hyviä lahjaideoita itselle tai läheiselle, samalla hyvä tapa testata tuotemerkin soveltuvuutta hiuksistolleen. Nuo pakkaukset ovat kyllä niin supersöpöjä! Candyshopissa on toki muitakin kiinnostavia tuotemerkkejä myynnissä.

Burt’s Beesiin tutustuin alkujaan USA:n reissullani, jolloin merkkiä ei vielä myyty Suomessa. Burt’s Bees ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta tuotteissa on hyvin suuri ”luonnollisuusprosentti” jonka näkee aina pakkauksesta. Erityisesti merkin huulirasvat ovat loistavia! Myös tuosta appelsiiniputsarista on ollut juttua mm. Ostolakossa-blogissa, vilkaiskaapas.

Päädyin myös itse ostamaan yhden Burt’s Bees-tuotteen!

Rahua on täysin luonnonmukainen luksushiustenhoitomerkki. Tuotteet sisältävät erittäin ravitsevaa pähkinäöljyä. Sarjan on kehittänyt newyorkilainen kampaaja Fabian Lliquin. Hän on syntyjään Quechua-intiaani Equadorista. Nähdessään kuinka upeat hiukset Quechua-Shuar-heimon naisilla on, hän päätti jalostaa intiaanien hiustenhoidossaan käyttämästä pähkinäöljystä kokonaisen tuotesarjan. Intiaaniheimo saa suuren osan elannostaan näiden pähkinöiden tuottamisesta. Rahuaa olisi kyllä ihana päästä kokeilemaan!

Dr. Bronner’s nätteihin tekstiputeleihin pakatut saippuat olivat myös pikkujouluilijoiden suosiossa. Ylähyllyn 18-in-1-saippuat soveltuvat kuulemma lähes kaikkeen. Niillä voi pestä kasvot, kehon, hiukset, hampaat, siveltimet, vessan, lattian, you name it.

Ihonhoitotuotemerkki Pai aiheutti minussa syviä ihastuksen huokauksia. Pakkaukset ovat todella kauniita ja ainesosat laadukkaita. Englantilaisen Pain tavoitteena on olla markkinoiden puhtain kasvipohjainen luomusarja, joka ei ärsytä edes herkintä ihoa. Tuotteita ei seiso valmiina varastoissa odottamassa jälleenmyyjien tilauksia, vaan tuotteita tehdään sitä mukaa kun niitä tilataan. Näin tavara on aina tuoretta.

Pain ruusunmarjaöljytiiviste on valittu Trendin lukijoiden vuoden 2013 suosikkituotteeksi. Se onkin ollut hyvin myyvä tuote, ja varmasti oiva talven kuivattamalle iholle. Suloinen pikkupullo näkyy tuolla hyllykuvassa alaoikealla.

Mama Mio on palkittu vartalonhoitosarja, josta löytyy täsmätuotteet kiinteyttämiseen, kosteuttamiseen ja raskausarpien häivyttämiseen. Sarja onkin neljän äidin kehittämä.

Meikkejä ja glögiä

Osa Candyshopissa myytävistä meikkisarja Jemma Kiddin tuotteista on nyt hyvässä 40% alennuksessa. Merkin huulipunissa on toisessa päässä hylsyä huulienpohjustusvoide, aika kätevää!

Ehkä eniten innostunutta hiplausta aiheuttivat Butter Londonin kynsilakat, jotka ovat nyt hyvässä alennuksessa. Reilulla kympillä valitsin minäkin mukaani fuksiansävyisen Queen Vic-sävyn. Normaalihinta näille kynsilakoille on 17€. Butter Londonin kynsilakat eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai ftalaatteja elikkäs kynsilakoissa yleisesti käytettyjä myrkyllisiä ainesosia. Niissä on myös Leaping Bunny-merkki joka kertoo siis siitä, että eläinkokeita ei näiden tuotteiden kehityksessä ole käytetty.

Toinen mielenkiintoinen kynsilakkamerkki Candyshipissa on Rococo. Lakkoja löytyy monissa eri sävyissä. Rococon slogan on, että merkki ei seuraa trendejä vaan luo niitä. Myös Rococo on ”No 3” eli lakat eivät sisällä näitä kolmea pahista formaldehydiä, tolueenia ja ftalaatteja.

Olimme ilmeisesti olleet kiltteinä, koska saimme pikkujoululahjaksi Rococon komeaan rasiaan pakatun kynsilakan. Oma oranssi lakkani on sävy nimeltään Sunseeker.

Lakkasin kynnet tällä ihanuudella kotiin päästyäni. Lakka levittyi hyvin, kuivui nopeasti ja peitti kahdella kerroksella. Hyvältä vaikuttaa siis! En itse asiassa muista, milloin viimeksi en olisi tarvinnut pikakuivattavaa kynsilakkaa viimeistelemään lakkauksiani, mutta tämä Rococo kuivui ihan hujauksessa. Rococon lakkojen hinta on 16€.

Tässä siis kotiintuomiset. Fuksiansävyistä kynsilakkaa minulla ei taida vielä ollakaan, sillä pystyin perustelemaan hankinnan itselleni 😉 Burt’s Beesin ihanantuoksuista kynsinauhavoidetta olen kuullut kehuttavan monesti. Eräs kanssabloggaaja mainitsi sen olevan hyvä siksi että sillä voi rasvailla helposti pitkin päivää liikkeellä ollessaankin. Sen ”luonnollisuusprosentti” oli täydet 100%, ja Leaping bunny pomppii tämänkin metallirasian takapuolella. Kynsinauhavoiteen hinta oli 8,50€.

Kurkkaa myös Pumpulipupun ja Kissaämmän postaukset pikkujouluhulinoista!

Näitä kaikkia tuotteita pystyy myös tilaamaan Candyshopin verkkokaupasta.

Jos pikkujouluilu innostaa, niin Candyshop järjestää pikkujoulut asiakkailleen lauantaina 14.12. Silloin on kuulemma luvassa mm. Rococo-manikyyrejä! Kannattaa ehdottomasti piipahtaa jos kalenterissa on vain tilaa 🙂 Myös turkulaiset pääsevät tutkailemaan Candyshopin tarjontaa Pop-Up-myymälästä, joka on auki kauppakeskus Forumissa 29.11.-1.12.2013.

Tip tap sanoo Mummo

2 thoughts on “Kosmetiikkakioskin pikkujouluissa

  1. Mulla on ollut aina sellainen fiilis, että toi Pai on ihan mun juttu. En vaan ole vielä saanut aikaiseksi testata. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *