Flow Kosmetiikan Savi&Yrtti Kasvosaippua

Sain kotimaiselta Flow kosmetiikalta kokeiltavakseni heidän luomulaatuisen Savi&Yrtti Kasvosaippuansa. Saippua on suunnattu kuivalle ja normaalille ihotyypille. Se lupaa puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja tasapainottaa talineritystä. Kovin kuivalla iholla se ei ehkä ole tarpeen, joten varmaankin sekaihoinen hyötyy kasvosaippuan ominaisuuksista parhaiten.

Saippua on väriltään vaaleanpunertava, ja siinä on hyvin mieto tuoksu. Saippuapalanen vaahtoaa ihan normaalin saippuan tapaan kun sitä hieroo märillä käsillä. Palasaippuoiden kanssa on aina hyvin tärkeää, että ne pääsevät kuivumaan käyttöjen välillä. Lavuaarin reunalla makoileva märkä saippuapala on epähygieeninen.

Olen ostanut aikoinaan oman metallisen saippuatelineeni eräästä pienestä putiikista Berliinistä. Niitä ei ihan liikaa ole suomalaisissa kaupoissa näkynyt. Minusta olisi hienoa, jos näihin palasaippuoihin erikoistuneet liikkeet myisivät myös säilytyskuppeja saippuoilleen. Kasvosaippua sai kaverikseen Body Shopin mustikkapalasaippuan.

Vaahto puhdistaa ihon tehokkaasti, ja jättää huuhtelun jälkeen ihon hitusen nahkeaksi. Sellainen superpuhdas tuntu, minkä normaalit palasaippuatkin jättävät, mutta ei kuitenkaan ollenkaan yhtä kuiva. Kasvosaippua sisältääkin hyvin hoitavia ainesosia, kuten shea- ja kaakaovoita. Ihomeikki lähtee tällä vaivatta. Silmiin kasvosaippua ei kannata hieroa, kuulemma kirvelee. En kokeillut. Kaikenkaikkiaan tykästyin Savi&Yrtti Kasvosaippuaan yllättävän paljon! En voi kieltää etteikö minulla olisi ollut ennakkoluuloja siitä, voisiko palasaippua sopia iholleni.

Pyysin myös miestäni testaamaan kasvosaippuaa. Hänen kommenttinsa oli, että vaahtoaa runsaasti ja vaahtoa on todella helppo levittää. Maistuu pahalta (sain siis analyysia samalla kun hän saippuoi kasvojaan :D). Huuhtelun jälkeen hän moitti ihoa kuivaksi. Sama kommentti tuli kuivaamisen jälkeen, ero hänen vakkarikasvojenpuhdistusgeeliinsä oli kuulemma selkeä. 

Kiinteät saippuapalat ovat käteviä erityisesti matkustaessa. Niistä voi leikata pienemmän palan mukaansa, eikä tarvitse miettiä purkin aukeamista matkalaukussa. Palan voi myös ottaa käsimatkatavaroihin. Näistä tulee myös huomattavasti vähemmän jätettä kuin pulloon pakatuista nestemäisistä versioista. Palasaippua on tosi riittoisa, tällä pesee kasvonsa monta kuukautta!

60 g painavan Savi&Yrtti Kasvosaippuan hinta on 7,90€. 

Flow Kosmetiikan tuotteet valmistetaan Hyvinkäällä. Siellä sijaitsevassa kauppakeskus Willassa on myös Flow Kosmetiikan oma pikku putiikki. Olin aiemmin töissä tuossa samassa kauppakeskuksessa, ja Flow Kometiikan liikkeessä tuli kyllä poikettua säännöllisin väliajoin tsekkaamassa tarjoukset ja uutuudet. Tuotteita voi tilata myös itselleen merkin verkkokaupasta. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

Jellonat

                                                   Tuote on saatu blogin kautta testiin. Mielipiteet ovat omiani.

8 thoughts on “Flow Kosmetiikan Savi&Yrtti Kasvosaippua

  1. Minulla oli jossakin vaiheessa ihan hullu himo käsisaippuoihin, mutta sitten se fiilis jotenkin van lähti pois ja nyt käytän pelkästään pumppupullollisia :D.

    Leijona <3

  2. Olen käyttänyt tuota Flown saippuaa jo monta palaa ja on kyllä yksi parhaista puhdistustuotteista, mitä olen käyttänyt. Puhdistaa hyvin, mutta ei kuivata. Suosittelen kokeilemaan myös Flown palashampoota. Toimii hyvin myös! 🙂

    1. Kauanko tuo Kasvosaippua on kestänyt käytössäsi yleensä? En ole vielä kiinteää shampoota uskaltautunut kokeilemaan, tuolla odottelee yksi aikoinaan Livboxista tullut jota ajattelin testata lähiaikoina, vähän jännittää kyllä!

  3. Mä olen kokeillut myös tuota samaa ja tykkäsin! Tällä hetkellä mulla on käytössä sen lisäksi heidän himalajansuola & geranium saippua, josta olen kuitenkin tykännyt vielä enemmän. Se ei varsinaisesti ole brändätty kasvosaippuana, mutta omalle sekaiholle se on ollut ihan loistotuote.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *