Beauty blogs made me do it

Luen todella paljon kauneusaiheisia blogeja, ja iso osa kosmishimotuksistani tulee nimenomaan sitä kautta. Viimeisimmät ostokseni ovat Sokoksen asiakasomistajapäiviltä (olenhan tarkan markan mimmi).

No7 Stay Precise Felt Tip Eyeliner meni hankintalistalle samantien, kun sen kestävyyttä Virve juuri kehui Ostolakossa-bloginsa kirjoituksessa. Näin parin päivän testailun jälkeen voin allekirjoittaa, tämä tihrusilmä on tyytyväinen! Rajaus ei ole levinnyt mihinkään vaikka silmät ovat vähän vuotaneetkin.

Samalla kertaa shoppailin taas uuden, ihanan huulikiillon. Isadoran Multi Vitamin Gloss on jännä tuttavuus, josta luin alunperin  tästä Virven postauksesta, ja tuote kuulosti hyvältä. Sävyt eivät kuitenkaan olleet mieleeni, ne olivat vähän liian pastellisia ja pinkkejä ja äh. Jätin asian hautumaan. Kunnes sitten näin Ilunan hankinnan, Isadoran syyskokoelman Raisin-sävyn tästä vitamiinikiillosta. Aivan ihana! Ei ihmekään että en ollut itse siihen törmännyt, esimerkiksi kaikissa Kickseissä sitä ei ole ole ollut lainkaan. Sokokselta tosiaan sitten löysin Raisinini.

Hoitava vitamiinipitoinen koostumus on minun mieleeni, juuri sopivan tahmainen pysyäkseen huulilla riittävän pitkään. Applikaattori on suhteellisen leveä, ja sillä on helppo levittää kiiltoa.

Sävy on huulilla juuri sopivan näkyvä, ei liikaa mutta kuitenkin sen verran, että huulet ovat meikatun siistin näköiset. Tuoksu on kevyesti makea, mutta se ei ole häiritsevä. Jotkut makeantuoksuiset huulituotteet ottavat minua henkeen (kuten Body Shopin huulivoit).

Luomilla taas mitäs muuta kuin NARS Ride up to the Moon, niin ja se No7 eyeliner.

No7 Felt Tip Eyelinerin hinta on 9,90€ ja Isadora Multi Vitamin Glossin 17,30€.

Oletteko te löytäneet blogeista tuotehimotuksia, jopa sellaisia jotka olisivat nousseet omiksi suosikeiksenne?

Perjantai-illan möllijäiset

2 thoughts on “Beauty blogs made me do it

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *