Kissojen uusi matkustuskoppa

Olemme pienestä pitäen totuttaneet Pamelan ja Marilynin reissaamaan kanssamme. Harva se viikonloppu pakkaamme kimpsut, kampsut ja kissat autoon ja hurautamme joko äitini luokse tai anoppilaan. Zooplussasta ostettu kantokoppa alkoi jäämään pieneksi, kun tytöt olivat noin vuoden ikäsiä. Likat ovat siis matkustaneet molemmat samassa laatikossa. Niitä alkoi ärsyttämään ahtaus niin että matkustaminenkaan ei ollut enää kivaa. Naperot viihtyvät kantokopassa torkuilla muutenkin, kun boksi tuossa kirjahyllyn alahyllyllä on käytettävissä ollut 🙂

Menimme katselemaan Musti&Mirristä vaihtoehtoja. Ferplastin Atlas 40-kantoboksi vaikutti hyvän kokoiselta, mutta päätimme vielä googletella josko löytyisi vähän edullisemmin. Ja löytyi kyllä, zooplussasta. Päädyimme tilaamaan tämän Feria-kuljetuslaatikon, jonka koko on P 67 x L 51 x K 47 cm. Koko ei eronnut suuresti tuosta Ferplastin mallista, ja hintaa oli yli 20€ vähemmän. Saipahan samalla rahalla vähän murkinaa mirreille myös 🙂

Tuonne uuteen mirrit mahtuvat todella vaivatta molemmat seisomaankin ihan kokonaan.

Ajoaikaa on yleensä tunnista kahteen, että ei kuitenkaan sen pidempään. Kivempihan se kuitenkin on että sekin aika on mukavasti.

”Jaa tonne pitäis mennä?”

Lieneekö parempi näkyvyys ulos sivuikkunoista syynä vai mikä, mutta kissat monkuivat uuden laatikon kanssa autossa enemmän kuin vanhan. Outoa… Voi olla että ne eivät ole vielä tottuneet niin tilavaan matkaamiseen, vai mitä luulette?

Päällä se vanha vertailun vuoksi.. On joo aika paljon pienempi 🙂

Täytyy vaan vielä keksiä jotkut lisäviritelmät autoon millä kiinnittää boksi. Nyt olemme laittaneet kantokahvan kautta turvavyön kulkemaan. Tosipaikan tullen kantokahvahan napsahtaa irti samantien, eli siihen ei sitomiskäytössä tule luottaa.

Voi olla, että koitamme vielä viritellä jonkinmoisen korokkeen tuonne sisäsyrjälle niin, että koppa olisi suorassa. Nythän se on vähän kenossa. Mietin että voisiko se olla yksi syy monkumiselle.

Iso tilaus, iso pahvilaatikko <3

Mitenkäs te muut kissanomistajat, onko matkaaminen mirrien kanssa mukavaa?

4 thoughts on “Kissojen uusi matkustuskoppa

  1. Omat kisulit matkusteli aikoinaan kiltisti. Ainoastaan yksi hieman jännitti. Ei äännellyt, mutta nenä alkoi vuotamaan jännityksen voimasta. Tuon kokoinen koppi on tosi passeli kahdelle kisulle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *