Rimmel Space Dust-tekstuurikynsilakka

Hehkutin aiemmin Kicksin sokerilakkaa, ja olen nyt silmät kiiluen katsellut kaupassa mitä muita kynsilakkoja on saatavilla tekstuuripinnan jättävinä. Jonkinlainen sokeriaddiktio päällänsä siis 😉 Isadoran sävyt eivät aivan saaneet minua innostumaan. Olen tykästynyt sokerilakkojen jättämään näyttävään, mutta silti yksinkertaisen cooliin ulkonäköön. Näissä on nimenomaan jujuna tuo huurteinen kimalteisuus. I love!

Näin jossain lehdessä mainoksen Rimmelin tekstuurilakoista, ja suuntasin heti kauppojen ääreen päästessäni Rimmel-hyllylle. Mukaani tarttui hopeansävyinen 007 Shooting Star. Tuohan voisi muuten hyvin olla jonkun Bond-leffan nimikin, hih.

Aikamoiset bling blingit, eikö vain! Pikkujoulukauteen ei yhtään hullumpi lakkalook.

Kynsilakan sivellin on ihanan leveä, sillä on älyttömän helppo lakata kynnet siististi. Tekstuurilakoille ominaisesti tämäkin kuivui todella nopeasti. Ihanteellinen laiskan kynsienlaittajan lakka, helposti ja nopeasti näyttävää jälkeä! Tässä olin levittänyt lakkaa kaksi kerrosta kynsilleni. Kimalteita on erikokoisia, seassa on selkeämmin erottuvia isoja glitterpalleroita myös.

Sävyjä Space Dusteissa oli vain viittä erilaista. Ostamani hopean lisäksi tummanvihreä (joka olisi myös tarttunut mukaani ellei Kicksin lakkani olisi ollut täysin samansävyinen), beige, pinkkifuksia ja lilaan taittava sininen. Kameraahan minulla ei tietenkään sattunut kaupassa olemaan mukana, mutta kuvan sävyistä on napannut esimerkiksi Fashion-nail-kynsibloggaaja jonka sivuilta voitte käydä kurkkaamassa jos ette malta kauppaan saakka.

8 ml kynsilakkapullo maksoi 5,50€ joten tämä taitaa olla edullisin sokerilakka mikä tällä hetkellä Suomessa on saatavilla. Korjatkaa toki jos olen väärässä 🙂

Oletteko te innostuneet tekstuurisista sokerilakoista?

2 thoughts on “Rimmel Space Dust-tekstuurikynsilakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *