Lokakuun loppuneet

Tälläinen loppuneiden kasa lokakuussa. Ihan ok, mutta muuttokuormaa keventääkseni täytynee vähän lotrailla normaalia tehokkaammin sitten marraskuussa.

Clinique Mild Clarifying Lotion on taas näitä kulttituotteita, jotka eivät minulla toimi. Tuotetta on hehkutettu muun muassa Mustaa Kajalia– ja Sensaisti-blogeissa. Kyseessä on siis miedosti kuoriva kasvovesi, joka (niillä muilla) poistaa mustapäitä ja epäpuhtauksia ärsyttämättä ihoa. Minun ihollani tämä toimi aina hetken ja sitten iho alkoi ärsyyntyä. Usein tuntui että kasvovesi jopa kuivatti ihoani. Tämän käyttäminen kesti tosi kauan, koska tosiaan pidin välillä taukoja tuotteen käyttämisestä. Ei pelittänyt sitten meikäläisellä, harmi. Pullo on kyllä ruma ja epäkäytännöllinen, suuaukosta hulahtaa helposti liikaa geelimäistä kasvovettä kerrallaan.

Dr.Hauschka Puhdistusemulsio 30 ml on limited edition-pakkauskoko. Aamuin illoin käytettynä se kesti käytössä viikon ja yhden päivän 😀 Näistä tulee oma postauksensa loppuviikosta, mutta ihan kiva lempeä puhdistusemulsio tämä oli.

Dermosil Foot Therapy Jalkavoide Sheajalkavoiteesta kirjoittelinkin aiemmin täällä. Mainio tuote jota käytän mielelläni lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin vihdoin sitä Melvitaa, näin siitä jo untakin!

Kicks Skin Treat Virgin Olive Oil Hand Creamista kirjoittelin jo täällä aiemmin. Ihan ok, mutta aika kevyttä. Olen tuhtien voiteitten ystävä. Päiväkäytössä kuitenkin pelitti koska imeytyi nopeasti. Tuubi on kyllä nätti. 

Freeman Soothing Body Lotion Cucumber & Aloe Vera-vartalovoidetta kehuin kesäkäyttöön jo täällä, mutta se jäi roikkumaan loppuunkäytettäväksi näin syksyyn. Ei muuten siltikään tullut mitään kuivia länttejä ihoon, että kyllä tuo vaan tehokkaasti kosteuttaa vaikka raikkaan kevyt onkin! Täytyy ehdottomasti testailla muitakin Freemanin vartalovoiteita kunhan jemmavarastot hiukan pienenevät 🙂

Cien Bodycare Body Butter Cocoa on siis Lidlin oman merkin kosmetiikkaa, näitä tulee aina aika ajoin myyntiin. Tykkään jostain syystä tämänmallisista purkeista kovasti. Itse voide oli täyteläistä ja ihanan tuoksuista. Levittyi helposti, pieni silikonisuustuntu mutta ei niin paha kuin pelkästin. Hinta-laatusuhde mainio. INCIssä heti veden jälkeen soijaöljy ja glyseriini. Sheavoi on 7. ainesosa.

Neutral Deo Roll-Onin ostin kun kainaloni olivat viime talvena todella herkät ja niissä oli kipeää ihottumaa. En silloin lämmennyt tuotteelle, edes kun iho oli jo parantunut (ilman dödöjä). Nyt kun otin sen syksyllä taas käyttöön, se toimikin ihan hyvin. Tuote tosin tahraa tummia vaatteita. En usko ostavani enää, tykkään Madaran deosta eniten.

L’Eau D’Issey Moisturizing Shower Cream 30 ml pikkutuubi tuli osana Issey Miyaken hajuvesisettiä. Hillosin sitä ”erikoispäiviin” varmaan pari vuotta ja käytin nyt pois. Ei ollut kovinkaan kosteuttava mutta tuoksu oli tietenkin sama kuin hajuvedessä.

MAC Lustreglass sävyssä Wonderstruck on kulkenut matkassani jo krhm… useita vuosia, ja nyt se vihdoin loppui! Eikä mennyt onneksi vanhaksikaan. Sävy oli ihan mukava kimalteleva pinkki joka sopi moniin meikkeihin. En kuitenkaan oikein tykkää tuosta sivellinmallista, minulta on yhdestä Lustreglassista irronnut sivellinosa kiiltopullon sisäänkin. En kuitenkaan pääse heittämään tätä tyhjää pakkausta pois, vaan säästän sen B2M-kampanjaa varten. MAC-tiskille kun palauttaa kuusi tyhjentynyttä MAC-pakkausta, saa huulipunan ilmaiseksi! Siinä menee kyllä vielä vuosia ennenkuin pääsen sitä hyödyntämään 🙂

Korres Quercetin & Oak Face Serumin 16 ml kokeilukokoisen seerumin sain viimeksi tyhjäksi toukokuussa, eikä mieli juuri muuttunut tämän toisen tuubin kohdalla. Ihan kiva.

Tigi Oatmeal&Honey Shampoo 750 ml oli mainio shampoo. Se pesi tehokkaasti mutta hoitavasti. Tämä oli ensimmäinen ”kunnon” kampaamotuotteeni minkä ostin joskus lukioikäisenä. Nythän O&H-sarja on jo poistunut markkinoilta. Kirjoitin aiemmin O&H:n paluusta, mutta valitettavasti uudistuksen myötä sisältö on muutettu täysin toiseksi (lue: surkeaksi). Kiitos näistä yhteisistä vuosista Oatmeal&Honey! Hoitoainetta minulla kyllä vielä piisaa pitkäksi aikaa onneksi 🙂

L’Anza Healing Style Urban Molding Paste on todella monen polkkatukan suosikkimuotoilutuote, myös minun. Tämä tuubi oli itseasiassa minulla reissukäytössä, kun se oli tyhjentynyt viimeisilleen siirsin tuubin reissukassiin ja korkkasin tuoreen päivittäiseen käyttöön kylppärissä. Nyt ne viimeisetkin pisarat on reissussa käytetty, ja itseasiassa se kylppärinkin versio loppuu kohta. Ostin juuri Tallinnasta uuden täyden tilalle, siinä on uudistunut harmaa ulkoasu. Molding Pastesta kirjoittelen varmaan vielä omankin postauksensa, mutta lyhyesti sanottuna toimiva omenantuoksuinen muotoiluvoide, tykkään!

Herbina Hellävarainen Shampoo 100 ml oli positiivinen yllättäjä. Odotin sen olevan tuoksuton mutta siinä olikin mieto ja miellyttävä tuoksu. Pesi hyvin, takutti vähän. Tosin oikeastaan kaikki ei-silaripommi-markettishampoot mitä olen kokeillut takuttavat hiuksiani. Varsin jees tuote!

L’Oreal Préférence-hiusvärin hoitoaine on hiusvärien hoitoaineista suosikkini. Eikä vähiten tuon kätevän tuubin vuoksi. Minulla on isot kasat Garnierin värien mukana tulleita annospussihoitsikoita kun ei niitä tule käytettyä. En saa noita kovin nopeasti käytettyä kun luotan enemmän omiin hoitonaamioihini jos hiuksia tarvitsee ihan oikeasti hoitaa.

The Body Shop Hemp Moisture High Balmin tyrkkäsin aika nopeasti miehen käyttöön, kuten muutkin tuotteet joista en tykkääkään. En siis huomannut tämän tekevän sellaista huikeaa superhoitoa mitä tuote lupasi. Mies käytteli sitten käsiensä karheisiin kohtiin, ja vajaa neljäsosa kuivahti purkkiin inhaksi vahamössöksi. Nyt päädyin siihen että roskiskamaa tämä jo.

Lacto line Hellä hoitava pesuneste sai oman postauksensa juuri pari päivää sitten täällä, joten en nyt toista itseäni uudelleen tässä. Ostan heti muuton jälkeen uuden putelin!

Tässä kuussa koitin käyttää myös nurkissa pyöriviä näytepussukoita pois.

Lavera Faces Moisturizing Fluid oli herkälle iholle tarkoitettu juokseva fluidi. Tykkäsin, tässä on sellainen pehmeä ehkä vähän kanelimainen tuoksu, mikä monissa Laveran Laveran Faces-voiteissa on. Voisin ostaakin.

Sante 24h Balance Creme oli iloinen yllätys. Tuoksu oli pehmeän vaniljainen, eikä sellainen vahva yrttipläjäys mitä odotin ennalta. Voide oli sopivan täyteläistä mutta imeytyi hyvin. T-alueeni alkoi kyllä kiiltelemään suht aikaisin, että kesään tätä en suosittelisi. 3 ml näytepussukasta voiteli kasvot neljä kertaa, joten suhteellisen riittoisaa myös. Voisin ehdottomasti ostaa!

Joskus vuosia sitten ilmaisnäytteenä saatu luomiväriapplikaattori lentää roskiin, on niin kulahtanut jo. Tämä tuli muistaakseni Kauneus&Terveys-lehden mainoksen mukana, ja kaikilla kavereillani oli näitä samanlaisia myös 😀

Dermosil Hyasinth Hand Cream on joulun kausituotteita. Mukava kukkaistuoksu, mutta koostumus on makuuni liian kevyt.

Dermosil Shower&Bath Oil Mandarin oli miellyttävä tuttavuus. Tuoksu oli mieto mutta aidon oloinen. Tämä oli kaikkein öljyisimmän tuntuinen suihkuöljy mitä olen kokeillut, joten kun iho on kuivimmillaan se olisi hyvä juttu. Luulen, että ostan tätä sitten kun nykyinen Kicks Skin Treat-suihkuöljyni loppuu!

Mádára Ecohair Gloss&Vibrancy Shampoon 10 ml näytepussista pesin hiukseni kaksi kertaa. Tuoksu toi mieleen siiderin, jotenkin luonnonläheinen mutta alkoholinen 😀 Ihan mukava kokeilu oli, ja pääsen testailemaan vielä lisääkin koska minulla on muutama minituubi kyseistä shampoota vielä jemmassa, viime vuoden kauneusmessuilta saatuja 🙂

Dermosil Kosteuttava hiusnaamio tuoksui mielestäni mummomaiselle. Olisin olettanut sileämpää lopputulosta, pikahoitiksenikin jättävät hiukset paremman tuntuisiksi. Kai se jonkun verran kosteuttikin, koska hiukset pyrkivät aika mukavasti kiharalle. Ei mikään ihan onneton, mutta jo tuoksun takia skippaisin tämän.

L’Occitane Repairing Shampoo on tarkoitettu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Kahdesta 8 ml pussukasta pesin hiukseni neljä kertaa. Se sisältää vähän silikonia INCIn lopussa, mutta alussa on sulfaatteja ja öljyjä. Ihan perushyvä shampoo. Käytin yhdessä sarjan hoitsikan kanssa.

L’Occitane Repairing Conditioner yllätti ohuella ja kevyellä koostumuksellaan. Dimethicone on heti veden jälkeen, mutta hiukset eivät silti jääneet erityisen sileiksi tai selvitetyiksi. Tuoksu näissä on jännä, ei hyvä muttei kamalakaan. Mies kuvaili tuoksua kyllä tuhkakuppimaiseksi, en ymmärrä miten hän sellaisen mielleyhtymän sai näistä.. 😀 Näitäkin pussukoita minulla oli kaksi 8 ml pakkausta. Normihintaansa nähden kehnohkoja.

Ensi kuun lopussa onkin sitten tosiaan muutto, että koitan vielä tehokkaasti keventää muuttokuormaa 🙂 Iso loppuneiden läjä siis haaveissa!

2 thoughts on “Lokakuun loppuneet

  1. Täällä toinen, jolla toi Clinique ei toimi, naama alkaa kuoriutua tuon kanssa. 😀 Itselläni on liian herkkä iho kaikille merkin kasvovesille. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *