NARS Ride up to the Moon-paletti tositoimissa

Vihdoinkin pilvet väistyivät ja sain maanantaina napattua superkiireessä ennen töihin lähtöä muutamat kuvat meikistäni. Tilaamani NARS-tuotteet ovat olleet ahkerassa käytössä saapumisestaan lähtien. Inglotit lensivät nurkkaan kun palavasti rakastuin uuteen ihanaan luomiväripalettiini 🙂 Laatu tuossa on henkeäsalpaavan ihana. Huh.

Olen tehnyt vasta kahdenlaista erilaista meikkiä paletilla, mutta jopa minunlaiseni palikkameikkaaja saa tällä suhteellisen näyttävää jälkeä aikaiseksi. Tarkoitan sitä, että sävyt erottuvat toisistaan vaikka niitä käyttäisi vähän limittäin ja lomittain.

Kuvat eivät todellakaan ole mitään priimalaatuisia, mutta tuossa vaiheessa minun olisi pitänyt olla jo parkkihallissa joten pitkään ei ollut aikaa ähertää 🙂

Tässä meikissä käyttämäni sävyt. Vasemman alakulman vaaleaa Biarritz-sävyä käytin kulmakarvojen alapuolelle. Sen vieressä olevaa ruskeaa Fez-sävyä levitin luomen keskiosaan lähelle ripsiä sekä varjostuksen reunoille osittain häivyttäen. Tummanvihreä Night Porter toimi varjostajana ja alaluomen rajauksessa. Sisänurkkaan laitoin vielä Grimasin mattavalkoista.

Varsinkin nuo kaksi oikean reunan tummaa sävyä ovat laadultaan niin täydellisiä. Ne näyttävät vieläkin aivan koskemattomilta, vaikka olen meikannut niillä jo useasti. Sivellintä tarvitsee vain hipaista napille, ja väriä piisaa tummiinkin meikkeihin.

Olen kyllä aivan täysin rakastunut tähän luomiväripalettiin. Pigmenttiä on ihan huikeasti, ja se levittyy ja häivyttyy kuin unelma. Myös NARSin luomivärinpohjustaja on osoittautunut parhaaksi ikinä. Hakkaa Lumenet, Too Facedit ja Urban Decayt milloin vain. Suosittelen!

Luulin muuten että sävynimet menevät samassa järjestyksessä kuin paletin pahvipakkauksen takakannessa, mutta ehei. Ilunan samalla paletilla tehdystä meikkikuvapostauksesta minulle valkesi, että asia ei ole ollenkaan niin. NARSin sivuilla ne sävyt on lueteltu järjestyksessä. Onpas todella loogista ja järkevää ettei paletista itsestään näe sävyjen paikkoja vaan sekin tieto pitää kaivaa netistä. Mur.

Laitan yleensä huulimeikin vasta töissä, siksi kököt nakuhuulet. Niin ja mulla oli ihan oikeasti kiire!

4 thoughts on “NARS Ride up to the Moon-paletti tositoimissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *