Taas Tallinnassa shoppausta!

Joo, kävin taas perjantaina päiväristeilyllä Tallinnassa, tällä kertaa äitini kanssa. Saimme hääjuomia ostaessamme niin ison läjän risteilylahjakortteja että täytyyhän niitä käyttää ja niin edelleen.

Vapianossa lounaalla
Ja tälläistä löytyi lautaselta, oli erittäin namia!

Äiti varasi mukaan pitkän pinnan Kaubamajan kosmetiikkaosastohaahuiluani varten, eikä hermoillut ollenkaan! Propsit äitille! Löysin taas vaikka mitä ihanaa. Ellei se ole jo tullut selväksi, rakastan tuota Kaubamajan kosmisosastoa palavasti. Siellä on ihan älyttömästi kauniita, ihania ja edullisiakin merkkejä mitä ei Suomessa myydä ollenkaan.

Tämänkertainen shoppaussaldo näytti tältä. Ja minun kun ei pitänyt ostaa kuin hiusvahaa vaan…

L’Anza Molding Paste on vakkarimuotoilutuotteeni, ja sitä saa Kaubamajasta halvemmalla kuin netistä. Tuubi maksoi 18€, nettikaupoissa hinta huitelee parinkympin molemmin puolin. Suomessa kampaamokaupassa tämä lienee noin 30€? Tätä siis ihan tarvitsin.

Dr.Organicin käsivoiteista olen jutellut täällä muutamassakin postauksessa, ja merkki kiinnostaa minua kovasti. E-vitamiinisarjan ihanantuoksuinen vartalovoide oli alennuksessa, joten tietenkin ostin sen. Normihinta oli 8,90€ ja alennuksessa tuote maksoi 7,12€. Katselin myös ruususarjan kasvovettä, sen voisin ostaa sitten kun seuraavaksi kasvovedelle on tarvetta.

Cattierin puhdistusvaahdosta kirjoittelin täällä aiemmin. Merkki on hyvänoloinen, joten ostin pienen (75 ml) ja tuhdin Creme Mains-käsivoiteen hintaan 8,24€. Mukaan napsin myös näytteitä Cattierin kasvotuotteista (ei kuvassa). Pakotin äidinkin ottamaan muutaman vaikka hän yritti vastustella. Äitiparka, kova kotikuri.

Halvan hinnan ja kokeilunhalun alaisena napsin ostoskoriin vielä Silkia-merkkisen bikinirajan kuivavahasetin. Hintaa 20 liuskan pakkauksella oli 4,50€.

Koitin etsiskellä kynsilakkaosastolta jotain ihanaa sokeritekstuurilakkaa, mutta eipä siellä juuri ollut. Myyjä vei minut Sally Hansenin sokerilakkojen luo, mutta niiden sävyt eivät kiinnostaneet minua. Niissä ei ollut kimalletta ollenkaan. Isadoran sokerilakat löysin sitten merkin osastolta toisaalta, mutta en ostanut kuitenkaan. Kynsilakkaosastolla haahuillessani bongasin kuitenkin Alessandron kiintoisalta vaikuttavan Nail Dots-kynsilakan. Käsittääkseni tuo on kuin cracklelakka mutta halkeamat tulevat täplän muotoisina. Tai ainakin toivon että ymmärsin oikein! 😀 Lakka maksoi 9€.

Suurta himotusta aiheuttivat myös Ritualsin Happy Buddha-suihkuvaahto ja muutamat kauniit käsi- ja jalkavoiteet (joiden merkkiä en tietenkään muista, mutta minulle uusia) mutta sain hillittyä itseni. Onneksi. Olihan tuossakin jo taas vaikka ja mitä. Tuon Ritualsin vaahdon ostan kyllä seuraavalla kerralla, ihan varmasti!

Tallinnassa on hyvät kenkävalikoimat, ja kiersimmekin heti Kaubamajan (ja Amarillon mansikkamargaritojen jotka ovat muuten aivan erinomaisia) jälkeen kaikki kenkäkaupat läpi. Ostin sitten Trend Expressistä leopardikuvioiset ballerinat puoleen hintaan, eli hintaa näille jäi naurettavat 12,50€.

Katsotaan kestävätkö käyttöä miten pitkään. Minun jaloilleni on vaikeaa löytää ballerinoja, joten melkein on ostettava jos sopivat löytyy. Talven aikana tuskin pääsevät montaa kertaa käyttöön.

Löysin myös hauskan villahatun. Rillijutut ovat jo ammattinikin vuoksi himotuskohteita, joten en voi vastustaa kun tämäntyyppistä tulee eteen. Hattu maksoi vain 30€, mikä ei ole villaisesta hatusta kovinkaan paljon.

Luonnossa sävy oli enemmän vihreään taittava, sisävalaistuksessa on vaikeaa saada värit toistumaan oikein!

Voisin melkein tehdä postauksen hatuistani, hurahdin niihin pari vuotta sitten ostettuani upean KN Collectionin hatun kauneusmessuilta!

Miehelleni ostin Virukeskuksen aulan kojusta KeepCup-kestokahvikupin. Mieheni aloitti nyt uudessa työpaikassa, ja ennen kuin pääsemme muuttamaan hänen työmatkansa on aika pitkä. Puhuimme juuri että automatkalle olisi kiva ottaa kahvi mukaan. Primassa ei ollut kovinkaan hyvän oloisia kesto- tai termoskuppeja tarjolla.

KeepCup taasen on aika lailla täydellinen ajokäyttöön. Se on spillproof, eli suljettuna ei läiky mistään raosta vaikka kuppi kaatuisi tai hölskyisi, kunhan sen vain sulkee kunnolla. Materiaali on myrkytöntä ja kevyttä muovia, jonka voi pestä astianpesukoneessa. Valitsin miehelleni medium-kokoisen mukin, johon mahtuu juomaa 340 ml. Sen hinta oli 11,50€. Äitini sanoi, että heidän työpaikkansa ruokalassa on noita samoja mukeja myynnissä.

Jostain syystä suomalaisia jälleenmyyjiä ei merkin sivuilta löytynyt (tai sitten olen puusilmä), mutta googlettamalla löysin tiedon että niitä myytäisiin ainakin helsinkiläisissä Kaffecentralen-liikkeissä ja Unicafeissa (sen meidän äidin työpaikan ruokalan lisäksi mikä ei taida olla kumpikaan noista). Sieltä merkin sivuilta pystyy myös tilaamaan. Toivottavasti kahvittelu sujuu helposti tämän kanssa ajomatkoilla!

10 thoughts on “Taas Tallinnassa shoppausta!

    1. Joo se oli psyykannyt itseään hyvin 🙂 Testasin jo tuota lakkaa. Laitoin ensin liian paksulti, ja jokaisessa kynnessä ei tullut ”kuplia” esiin. Seuraavan kerran paremmalla onnella ja ohuemmalla kerroksella…

  1. Huippu kattipaita, hattu ja balleriinat! Sulla on kyllä erinomainen maku. Tallinna on niin kiva, onneksi pääsee itekin taas pian. Mistä putiikista löysit tuon hattulaisen? Mäkin oon vähän koukussa niihin, voisin käydä katselemassa… 🙂

  2. Ooh, mekko, vielä parempi! Kiinnostaa tuo hattuliike nyt ihan hulvattomasti. Hyvä kun on Virukeskuksessa, koska sinne tulee mentyä hyvin suurella todennäköisyydellä aina. Se Kaubamajan kosmeosaato on mun taivas ja helvetti. 🙂 Kiitos vinkistä! Ja tätivaatteet on just parhaita. Terveisin, jo viiden lapsosen täti 😀

  3. Usko tai älä, meillä se on aina mun äiti, joka tunkee kaksin käsin mulle (ja itelleen) aina kaikkia näytteitä kaupoista. 😀 Ooooh, Rituals, nyt iski hirveä Rituals-himo! 😀 Mielenkiintosen näköisiä tuotteita ostit, ja reissu kuulosti ihanalta arjen piristykseltä!!

  4. Onko Kaubamajassa Ritualsia!!? Juuri pakotin siskon tuomaan Köpiksestä vaikka itse kävin Tallinnassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *