Kasaribeibe ready to go!

Kaverini järjesti eilen kotibileet teemalla 80-luku, ja meikäläinenhän oli ihan intona 🙂 Rakastan teemabileitä johon voi pukeutua! Näin Halloweenin nurkilla naamiaisia varmasti järjestetäänkin paljon.

Tässä tulos!

Kreppiraudan sain lainattua kaveriltani. Kampauksen tulee olla iso ja pörröinen. Kreppasin koko hiuksiston pienissä osioissa. Ilma oli sadesään vuoksi kuitenkin niin kostea, että sain kreppailla hiukset uudelleen bilepaikalla niiden suoristuessa inhottavasti.

80-luvun meikkiä miettiessäni ensimmäisenä itsestäänselvyytenä tuli mieleen sininen silmämeikki. Ja luomiväriähän levitettiin siihen aikaan ihan kulmakarvoihin asti. Huulet saavat myös olla mielummin överit kuin vajarit, joten sävytin niitä vähän sävy sävyyn ihanan hirveän mekkoni kanssa. Puna on Livboxin mukana tullut Rimmel Lasting Finish by Kate Lipstick sävy 90. Tuo puna on ihanan pysyvää, mutta sävy taittaa mielestäni vähän liikaa pinkkiin. Tähän lookiin se sopii kuitenkin hyvin.

Luomivärinä käytin ikivanhaa siniturkoosia Lumenen luomiväriä jonka varjostin Inglotin P428-luomivärillä.Tuo Lumenen sävy oli duona yhdessä ruskean kanssa, olisikohan niitä sitten tarkoitus käyttää samassa meikissä? Hihii.

Löysin jopa kasarikynsilakan kätköistäni! Tämä Guerlainin lakka on varmasti jos ei 80-luvulta niin 90-luvulta.

Kiireessä lakkasin kynnet juna-aseman laiturilla, tälläisen vanhuuttaan paksuuntuneen lakan kanssa oli hiukan haasteellista saada kynsistä mitenkään siistejä. Sally Hansenin pikakuivattajasta huolimatta sain törkittyä parit kynnet rutuille.

Silmälasit tietenkin kruunaavat lookin, kuten aina, nämä samat lasit ovat olleet käytössä myös kun pukeuduin kerran naamiaissa mummoksi. Niissä on omat voimakkuuteni, kaikkea sitä optikkokoulun pajatunneilla saikin aikaan… 😀 Kukaan bilevieraista ei kyllä tajunnut niiden olevan naamiaislasit ennenkuin kerroin. Ihmettelin kyllä jo matkalla kun kukaan ei naureskellut kasarilookilleni, ehkä karmeuteni oli katsojan silmässä ja Helsingissä on totuttu näkemään kaikenmoista tallaajaa 🙂

Oliko teillä teemabileitä ohjelmassa? Onko teemapukeutuminen jees vai nou?

Marilyn ottaa rennosti anoppilassa

2 thoughts on “Kasaribeibe ready to go!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *