Rääkätyn tukan hengenpelastaja numero uno!

Siltä varalta, että joku lukijoistani on auvoisen tietämätön ehkä parhaimmasta huonokuntoisen tukan pelastajasta, jaan ilosanoman täällä blogissani. Joico K-Pak Reconstruct Deep-Penetrating Reconstructor eli tuttavallisemmin Joicon rekku on ollut luottotuotteeni niin kauan kun olen ollut hiustenhoidosta ja kampaamotuotteista kiinnostunut. Postaus sai HG-tunnisteen, eli nyt puhutaan Holy Grail-tason suosikkituotteesta.

Hiusten värjääminen (erityisesti vaalentaminen), suoristusraudan, föönin ja kiharrussauvojen käyttö rasittaa hiusta huomattavasti. Siitä tulee karhea ja takkuuntuva. Rakennepaikkaava naamio eli rekku paikkaa hiusta tehden siitä sileämmän ja pehmeämmän. Ajan kanssa, säännöllisesti käytettynä rekku voi tehdä jopa ihmeitä puhkiblondatulle hampputukalle.

Joicon rekku tuoksuu ylikypsiltä banaaneilta, ja on koostumukseltaan kokkareisen lirua. Tuotetta kannattaa ravistaa ennen käyttöä. Jokainen tuubini on klimppiliruuntunut jossain vaiheessa, mutta se ei vaikuta käyttöominaisuuksiin. Parhaimman tuloksen kaltoinkohdeltuun hiuksistoon saa, jos naamiota pitää päässä pidempään kuin suositellun viisi minuuttia. Pitkiin hiuksiin voi olla tarpeen laittaa hiussuomut sulkeva pikahoitoaine naamion poishuuhtelun jälkeen. Jos hiukset eivät ole huuhdellessa sileät, laita pikahoitoaine pariksi minuutiksi pituuksiin ja latvoihin. Tuotteen PH on nimittäin sopivan matala, että rakennepaikkausta oikeasti pääseekin tapahtumaan.

Kun hiukseni olivat vielä pitkät, otin säännöllisesti rekkumuhitteluita niin, että pesin hiukset pää alaspäin ja laitoin rekun hautumaan suihkumyssyn ja pyyhkeen/pipon sisään noin tunnin ajaksi. Nykyään kun hiukseni ovat hyväkuntoiset ja lyhyet, käytän rekkua saunomisen yhteydessä. Käytän kuitenkin hiustenkuivaajaa ja suoristusrautaa päivittäin, joten kyllä minunkin tukkani iloitsee rakennepaikkauksesta aika ajoin.

Jos rakennepaikkaavia hiustuotteita käyttää liikaa, voi hiuksista tulla katkeilevat. Parhaiten tälläisen yliannostuksen välttää, kun pitää huolta että rakennepaikkaavien tuotteiden kanssa vuorottelee kosteuttavien tuotteiden kanssa. Joicon shampoo ja pikahoitoaine ovat myös tosi hyviä tuotteita, olen käyttänyt niitä useammankin pullollisen.

Joico K-Pak Reconstruct Deep-Penetrating Reconstructoria myydään kampaamoissa ja kampaamotuotteita myyvissä tavarataloissa (Sokos ja Stockmann) noin kolmenkymmenen euron hintaan. Halvemmalla saa nettikaupoista, esimerkiksi Beautybaystä. Jos hankit jonkun hiusnaamion, hanki tämä. Parasta ikinä.

6 thoughts on “Rääkätyn tukan hengenpelastaja numero uno!

  1. Rekku, mikä ihana lempinimi! 😀 Ei olekaan tullut itse ostettua pitkään aikaan mitään Joicolta, mutta tämän pistän korvan taa. 🙂

    1. Paljon kehuja sekin on saanut! Minun hiuksissani IHT ei ollut läheskään yhtä tehokas kuin rekku. Käsittääkseni se on enemmän kosteuttava tehohoito. Kuulemma aika toimiva resepti on sekoittaa noita kahta keskenään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *