Dr. Organic Royal Jelly Anti-Aging Hand&Nail Cream

Kirjoittelin aiemmin Dr. Organicin ruusukäsivoiteesta, ja nyt olen testaillut samalla kertaa Tallinnasta ostamaani hunajaversiota myös. Dr. Organic Royal Jelly Anti-Aging Hand&Nail Cream lupaa kosteuttaa ja ravita ihoa tehokkasti, vaalentaa maksaläiskiä ja vahvistaa ihon kollageenimatriisia (mitä ikinä se tarkoittaakaan).

Moitin tuota ruusuvoidetta turhan kevyeksi, mutta Royal Jelly-voide taas on juuri sitä tuhtia hoitoa mitä halusinkin. Se onkin päätynyt minulla yökäsivoiteeksi, ja ruusua käytän päiväsaikaan.

Tuoksu on mukavan makea ja koostumus täyteläistä. Tämä imeytyy hiukan hitaammin kuin ruusuvoide, onhan se vähän täyteläisempääkin.

INCI näyttää oikein hyvältä. Luonnonkosmetiikkaa tämä ei ole, mutta tuotteessa on käytetty paljon kasviuutteita ja -öljyjä. Aloeuute on jo ennen vettä. Minulla tämä käsivoide toimii hyvin, tykkään!

Valitettavasti näitä Dr. Organicin tuotteita ei (vielä ainakaan) myydä Suomessa. Omani olen ostanut Tallinnan Kaubamajasta. 125 ml käsivoiteen hinta oli 9,90€.

4 thoughts on “Dr. Organic Royal Jelly Anti-Aging Hand&Nail Cream

  1. Voi vitsi, kuulostaisi hyvältä mun korppukäsille. 🙂 Onko merkki muuten ihan vaan sertifikaatiton, vai oliko tuossa jotain ei-luonnonkosmetiikkaan-sopivaa? Incistä ei nopealla vilkaisulla mun silmään satu, mutta toisaalta mä täällä olenkin ihan silmät ristissä puolikuolleena väsymyksestä.. 😀

    1. Ei tuolla sertifikaatteja ole. En ole niin superlukija INCI-jutuissa että osaisin sanoa, mutta noita katselemalla käsitin että siellä olisi jotain synteettistäkin joukossa. Mutta en ole syöttänyt noita mitä en tunne mihkään incihakuriin että en osaa sanoa 😀

  2. Kuullostaa hyvältä, varsinkin, kun on se aika vuodesta, että sormenpäät on auki. :/ Ihania nuo kisujen poseeraukset! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *