Pari niksiä reissaamiseen

Nyt ei ole valitettavasti luvassa mitään mahtavia sukkahousuvinkkejä, mutta niksejä kumminkin. Nämä ovat käytössä meikäläisellä erityisesti reissatessa.

Matkalaukussa aukeava aurinkovoidepurkki (tai mikä vaan muu mömmöpurkki) on suhteellisen ikävä asia, olen sellaisen kyllä itse päässyt kokemaan. Putelit mahtuvat kuitenkin juuri täydellisesti kengänpohjallisten myyntipusseihin. 

 

Niissä on tuo kätevä minigrip-sulkemissysteemikin. Kannattaa siis säästää nuo pussukat! Muovi on vieläpä aika jämäkkää että ei hajoakaan helposti.

Vanhat käytöstä poistetut piilolinssikotelot ovat oivia voidematkapakkauksia. Ja kun korkit ovat erilaiset, voi toiseen laittaa yö- ja toiseen päivävoiteen.

Vähintäänkin hiustensuoristusvoidetta kannan reissupussukassa mukana näin.

Minkälaisia niksejä te käytätte elämäänne helpottaaksenne?

10 thoughts on “Pari niksiä reissaamiseen

  1. Mä olen ehkä vähän kateellinen, joilla on noita niksejä, imenkin niitä sitten itseeni toisten blogista. Itselleni ei tule mitään mieleen, vaikka kuinka yritin keksiä, paitsi sen, että marjat kannattaa pakastaa pakastuspusseissa vie paljon vähemmän tilaa kuin rasiat. :p Niistä on myös tosi helppo tiputella niitä vaikka puuron päälle.

    1. Joo mä en ole koskaan ymmärtänyt pakasterasioiden käyttöä marjoissa, tuon tilaongelman takia juuri 🙂 Äidiltäni tuon pohjallispussijutun olen kuullut, että en voi ottaa krediittejä kaikesta! 😀

  2. Juurikin Paul Mitchellin Color Protect -sarjan matkakokoinen pullo on vuotanut mulla kerran laukkuun. Mulla oli niitä neljä enkä millään muista, mikä niistä oli se vuotava, joten sen jälkeen olen aina pakannut ne minigrippiin – kuten muunkin mahdollisesti vuotamisalttiin, jos laitan matkalaukkuun.

    1. Pamela kiittää kehuista! Facebookin puolella tuli myös vinkkailuja että piilaripurkissa voi sekoitella erisävyisiä meikkivoiteita keskenään.Kulma- ja ripsivärjäysaineet on myös kätevä sekoittaa noissa. Ihanaa kun ihmiset jakavat omia vinkkejään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *