Sante Lemon Fresh Body Lotion

Olen viime aikoina kosteuttanut vartaloni ihoa Santen Lemon Fresh Body Lotionilla. Pirteän limenvihreään purkkiin pakattu tuote sisältää luomutuotettua sitruuna- ja papaijauutetta.

Tuoksu tuo minun mieleeni kyllä ennemmin limen kuin sitruunan. Hyvin hallitsevana tuoksuna on kyllä valitettavasti myös alkoholi, jota voide sisältää aika paljon. Alcohol on jo kolmantena INCI-listalla.

Olen käyttänyt muutamia Santen vartalovoiteita aiemminkin, ja ne ovat olleet myös hyvin alkoholisia. Muutenhan tämä voide on pullollaan ihanan hoitavia kasviöljyjä, sheavoita ja erilaisia kasviuutteita.

Voide kuitenkin imeytyy ihan hujauksessa (siinä tuon alkoholin käyttöfunktio lieneekin) jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Koostumus on täyteläistä voidetta. Kosmeettinen tuntu on hyvin lähellä synteettisiä voiteita, minkä itse luen positiiviseksi asiaksi. Tykkään! Tämä on näistä kokeilemistani Santeista paras.

Sante Lemon Fresh Body Lotionin hinta on noin kahdeksan euroa. Pakkauskoko 150 ml on minunlaiselleni himorasvaajalle turhan pieni, mutta kätevä toki jos pulloa haluaa kantaa mukana vaikka treenikassissa. Sellaiseen tämä nimittäin sopii hyvin, koska pukeutua voi pian rasvailun jälkeen. Jälleenmyyjät näet täältä, Santea myydään nykyään jo tosi monessa paikassa, ihan marketeissakin.

2 thoughts on “Sante Lemon Fresh Body Lotion

  1. Santen voiteet on vielä kokeilematta, lähinnä Laveralla ja Dr. Hauschkalla tähän mennessä luonnonkosmetiikan puolelta rasvaillut. Pitää varmaan seuraavaan tilaukseen ujuttaa yksi pullo mukaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *