Häiden kiitoskorttimme

Olen ihan unohtanut esitellä täällä millaiset kiitoskortit lähetimme vieraillemme ja meitä muistaneille 🙂 Saimme kortit matkaan kaksi kuukautta häiden jälkeen, mikä oli mielestäni turhan kauan. En vain millään saanut aikaiseksi tilata niitä. Kaksi kertaa värkersin (kahden eri firman sivuilla) kortteja, niin että lopulta järjestelmä jotenkin jumittui, ja työni tulos katosi bittiavaruuteen. Kynnys alkaa väkertämään noita kortteja oli sitten aika suuri.

Tilasin kiitoskortit Eirikuvalta, lähinnä siksi että heidän valikoimissaan oli korttivaihtoehto johon sai useamman kuin yhden kuvan. En osannut valita sitä yhtä ainoaa kuvaa! Tilasin samalla kuvakirjan häistämme (jonka tekemiseen meni muuten kahdeksan tuntia, ja olin todella kypsä koko hommaan sen ollessa vihdoin valmis). Kuvien laatu voisi olla parempikin, vähän rakeisuutta on havaittavissa. Eli ei ihan suosittelemisen arvoinen ostokokemus, mutta kyllä noilla pärjäillään. Kortit ja kirja saapuivat todella nopeasti, vaikka kirjan toimitusajaksi ilmoitettiin kuukausi (!).

 Luulin kortin olevan sellaista jämäkkää pahvimaista materiaalia, mutta tämä onkin ihan normaalia löperöä valokuvamatskua. Takana on vielä jotain Fujicolor-logoja. Ärrr. Olisi pitänyt tilata Fotonetistä. Mutta siellä oli vain yhden kuvan vaihtoehtoja, oma mokansa.

Postimerkiksi valitsin vasta ilmestyneet Syksyn merkit. Nuo ovat huisin nättejä!

Kuva: Postin verkkokauppa

Onko kiitoskorttien lähettäminen ollut muillekin rouvaantuneille yhtä olevinaan-työlästä?

8 thoughts on “Häiden kiitoskorttimme

  1. Ihanat kiitoskortit! Itse taisin lähettää kiitoskortit melkein heti häiden jälkeen silloin, kun vuonna -99 menin ensimmäisen kerran naimisiin. Tosin silloin ei eletty tietokoneaikaa, joten ei saanut tällaisia hienouksia. 😛

  2. Aivan ihana kortti! 🙂 Me lähetettiin kortit pari kuukautta häiden jälkeen,sopivasti joulun alla niin saatiin joulukortit samaan. 😀 Tehtiin ja taitettiin kortit itse (samoin kuin kutsutkin) joten kivaahan se oli!

    1. Kätevää, ja halvempi postimaksukin! 😀 Damn, ois pitäny vielä venyttää vähän… 😀 No hyvä tietää että muillakin meni tuo sama 2kk ennen lähettämistä.

  3. Meilläkin taisi mennä pari kk:tta. Oli niin vaikea valita kuva, saada aikaiseksi tilata ne kortit ja lopulta osoitten ettiminen ja kirjottaminen oli sekin ”ponnistus” 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *