Uusi banneri!

Sain uuden bannerin! Olen niin palikka kuvanmuokkaaja, että pänni tuo vanha palapeliversio. Minut pelasti pulasta ihana ja taitava Anna, joka muuten kirjoittaa Uutistoimisto Anselmi-nimistä blogia, käykääpäs kurkkaamassa 🙂 Anna on myös kissanaisia, hänellä majailee kotona karvattomia kisumisuja joiden kuvia blogissa onneksi myös usein nähdään.

Annan designia nähdään meillä kotona muuallakin kuin tietokoneella. Hän nimittäin voitti Lotus Emilia Design-kilpailun suunnittelemallaan Sulkasato-kuosilla. Nyt Sulkasatoa voi jokainen ostaa kaupasta talouspaperiin printattuna kotiin!

Mitäs tykkäätte uudesta blogin ulkoasusta? 🙂

Alla muistin virkistykseksi se vanha versio, jos pääsi jo auvoisasti unohtumaan. Kaisuli <3 Paint 😀

Ihanaa viikonloppua kaikille!

8 thoughts on “Uusi banneri!

  1. Tykkään uudesta bannerista kovasti! Itsekin haluaisi vaihtelua, vaikka tykkään tuosta simppelistä, mutta en mä osaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *