Greipintuoksuinen jalkavoidesuosikki

Olen käyttänyt jo useamman tuubillisen erittäin mainiota Dermosil Foot Therapy Jalkavoide Shea-jalkavoidetta. Voide tuoksuu raikkailta greipeiltä, pelkästään jo se nostaa tuotteen miellyttävyysastetta minun silmissäni huimasti 😉

Voide on kuitenkin myös erittäin tehokasta. Täyteläinen koostumus imeytyy sen verran hitaasti, että sukat kannattaa laittaa jalkaan. Itse tykkään tuhdeista voiteista joten tämä on ihan unelma. Tietenkin jos voidetta levittää ohuelti, imeytyminenkin on sukkelampaa. Tuote on ollut vakio-ostokseni aina Dermo-tilausta tehdessä.

Kuvaus Dermosilin sivuilta:
Jalkavoide Shea on hoitava voide, jonka hoitavina ainesosina toimivat karitevoi, manteliöljy, mangovoi sekä mandariinista ja greippihedelmästä saatavat sitrusöljyt.
Voiteen kosteuttavat ainesosat karitevoi ja manteliöljy tekevät jalkojen ihosta pehmeän ja hyvinvoivan. Mangovoi antaa voiteelle ihoa rauhoittavan vaikutuksen. Sitrusöljyt hellivät väsyneitä jalkoja ja vaikuttavat ihon pintaa puhdistavasti. Kevyesti sitrushedelmälle tuoksuva voide jättää iholle raikkaan tunteen.

100 ml tuubi maksaa 6,70€. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan! Voidetta voi ostaa Dermosilin sivuilta täältä. Samalta sivulta on myös INCI nähtävissä, joka on ihan miellyttävää luettavaa.

2 thoughts on “Greipintuoksuinen jalkavoidesuosikki

  1. Dermosilin tuotteissa osuu aika usein tuo hinta/laatusuhde kohdilleen, monet meidän perheen suosikit löytyy sieltä. Varsinkin miehen suosikkeja! o_0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *