HG-muotovaahto on löytynyt!

Satuin eräänä päivänä sattumalta piipahtamaan helsinkiläiseen Candy Shop-kosmetiikkamyymälään. En ollut kuullut liikkeestä juuri aiemmin, ja menin katsomaan mikä paikka se oikein on. Sittemmin Ostolakossa-blogin Virve on tehnyt videopostauksen, jossa liikkeen pitäjä Heidi kertoo liikkeen valikoimista enemmän. Itse sain sen saman esittelypuheen käydessäni. Päätin ostaa ihan sokkona itselleni uuden merkin, Percy&Reedin muotovaahdon kun sellaiselle oli tarvetta.

Percy&Reed Abundantly Bouncy Volumising Mousse on pakattu viehkeään mattavalkoiseen pulloon. Merkin logokin on minusta ihana! Muut tuotteet on kuvitettu samanlaisilla piirroksilla myös.

Vaahdon tuoksu on aivan ihana. Raikas, mieto ja etäisen hajuvesimäinen, kuitenkin vesimäisen maanläheinen. Sitä pitää erikseen nuuhkia huomatakseen sen, mutta tykkään tuoksusta todella paljon. Hiuksista en ole tuoksua huomannut.

Muotovaahto lupaa runsautta ilman tahmaisuutta. Sen se myös tekee!

Loukkaantuukohan joku XXL-koon vaatteita käyttävä tästä pullon tekstistä?

Ihanin asia Percy&Reedin muotovaahdossa on se, että se oikeasti tuuheuttaa hiuksiani. Ja se tuuheus kestää.

Pesen ja föönaan hiukseni lähes aina illalla. Aina aiemmin hiukset ovat yön aikana lässähtäneet. Tämä on ensimmäinen muotovaahto jota käyttäessäni herään kuohkean runsaalla tukalla! Aamulla suoristan hiukset, lisään muotoiluvoiteen ja hiuslakan ja siinä se. Ilman tahmaa. Itse asiassa ainoa muotovaahto, jonka olen huomannut tahmanneeni hiuksiani oli KC Professional Four Reasonsin sinikorkkinen Cream Mousse, ja sen tahma olikin sitten vertaansa vailla.

Percy&Reed Abundantly Bouncy Volumising Moussen hinta oli 14,90€ / 200 ml. Merkin tuotteita myydään myös Kickseissä. Olen ihan rakastunut tähän muotovaahtoon, ja ostan pullon loppuessa tätä taatusti uudelleen. Hiuslakka on myös ostoslistalla. Hiustenhoitotuotteiden INCIt eivät tehneet minuun vaikutusta, mutta kuulemma merkin No Oil, Oil on hyvin suosittu.

Onko Percy&Reed teille tuttu merkki? Mikä on suosikki-muotovaahtonne?

2 thoughts on “HG-muotovaahto on löytynyt!

  1. Pullo kolahtaa itseeni ja kovaa. En ole tainnut laittaa tukkaani muotovaahtoa sitten 90-luvun, pitäisi varmaan taas kokeilla, kun monet väittää, että juuri sillä saa pysyvimmän tuuheutuksen. 🙂

    1. En minäkään pitkähiuksisena käyttänyt muotovaahtoa kuin otsahiusten pyörrettä kesyttämään. Lyhyemmässä mallissa se kuitenkin on aika must jämäköittäjä ja tuuheuttaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *